Het is fantastisch dat zij zo snel vers fruit en verse groenten kunnen uitleveren, ook biologisch. En voor mij belangrijk: Nederlandse gember. Extra plus: ze willen graag feedback en je krijgt ook... Vis mer
Selskapet har svart
ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Vis mer
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Vis mer
Selskapet har svart
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Vis mer
Selskapet har svart
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
mooi op de hoogte gehouden van het hele bestel en - bezorgproces. en een mooi vers product ontvangen. voor herhaling vatbaar

Svar fra Groentebroer.nl
Tweede keer besteld bij Groentebroer en heel tevreden, snelle levering, fruit en groenten worden zeer zorgvuldig verpakt, ook op hun website word duidelijk omschreven hoe t smaakt, land v herkomst en bewaaradvies, ik t kan iedereen aanbevelen! Top

Svar fra Groentebroer.nl
Snelle levering, goeie prijzen! En zo leuk ingepakt, in papieren zakken 👍🏻

Svar fra Groentebroer.nl
Hele goede en snelle Levering, altijd graag een afnemer van Groentebroer.

Svar fra Groentebroer.nl
Goede service, mooie producten, klantvriendelijk. Het is voor mij heel lastig om een anti-allergie appel te kopen. En dan is het zo fijn dat dit 'op afstand' zo kan. Dit had ik veel eerder moeten weten.

Svar fra Groentebroer.nl
Mooie grote aardappels prima voor friet te maken. Snelle levering, de chauffeur heeft nietjes gebeld omdat het adres moeilijk te vinden was en we zijn er samen goed uit gekomen. Top.

Svar fra Groentebroer.nl
Goeie levering mooi en veilig ingepakt zal zeker nog bestellen grt

Svar fra Groentebroer.nl
Ik ging naar Groentebroer met een heel simpel plan: twee cassavewortels halen. Punt.
Twintig minuten later liep ik naar buiten met een doos vol fruitplezier en een grote glimlach. Wat. Een. Service.
Ondanks wat gebrekkige communicatie aan klantzijde (lees: moeder en zus 😅), werd de bestelling tóch een groot succes. Van bestelling tot afhalen binnen 20 minuten, soepel geregeld en met duidelijk extra aandacht.
De producten zijn top, maar wat Groentebroer echt onderscheidt is dat ze die extra stap zetten. Je voelt dat ze meedenken en plezier hebben in wat ze doen.
En dan nog even dit: kudos voor de marketingafdeling 😉 Want als je voor cassave komt en met fruitgeluk thuiskomt, doe je toch écht iets goed.
Absoluut een aanrader.

Svar fra Groentebroer.nl
Heel mooi verpakt en stevig ,
Mooi uitziend fruit en groente en heerlijk .
Ben blij dat ik die stap naar jullie heb genomen .

Svar fra Groentebroer.nl
De groenten zagen er stuk voor stuk fantastisch uit. Allemaal goed en duurzaam verpakt in een grote kartonnen doos. Hier en daar een luchtzak om de kwetsbare groenten te beschermen. Ik ben zeer onder de indruk.

Svar fra Groentebroer.nl
Received it today without any issues. The box was well protected, and everything inside arrived clean and carefully packaged for transport. I’m 100% happy with this delivery of fresh fruits and vegetables. It feels good to come here with some positive feedback from time to time 😄 Thank you!

Svar fra Groentebroer.nl
Voor het eerst een bestelling gedaan van verse groenten en wauw wat een mooie producten! Hier kan ik mee bij mijn klanten aankomen. Heel blij, ook met de levering ervan (mooi op tijd conform afspraak). Dit is zeker niet de laatste bestelling.

Svar fra Groentebroer.nl
grote bestelling gedaan en de groenten en fruit waren netjes verpakt en zagen er erg goed uit en geleverd op datum die ik wou ik ben met de groetenboer.nl erg tevreden en zal zeker voor elke maand bestellen en zeker niet duur en de ik kan het iedereen aanbevelen om hier groenten en fruit te bestellen
dank je

Svar fra Groentebroer.nl
Omdat de kwaliteit van een deel van mijn bestelling ondermaats was, heeft Groentebroer de levering uitgesteld tot de volgende dag om uit nieuwe voorraad te leveren die wel aan de maat voldeed. Super service! Mijn groenten en fruit werden perfekt verpakt en in uitstekende staat geleverd en zijn van topkwaliteit. Vanaf nu ben ik vaste klant!

Svar fra Groentebroer.nl
bestelling werd op straat voor de deur afgeleverd,in de regen,zonder belletje of bekendmaking,tevens voldoen de bloedsinasappelen /mandarijnen niet aan de juichende toon in Uw advertentie(ze zijn net zo blank als de perssinasappelen

Svar fra Groentebroer.nl
Vlot en correct geleverd, zonder gooi- en smijtwerk.

Svar fra Groentebroer.nl
Slecht kwaliteit zit in onder bij de mooie fruit en so slecht uit die fruit wat ik besteld

Svar fra Groentebroer.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.