Groentebroer.nl Anmeldelser

1 288
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is fantastisch dat zij zo snel vers fruit en verse groenten kunnen uitleveren, ook biologisch. En voor mij belangrijk: Nederlandse gember. Extra plus: ze willen graag feedback en je krijgt ook... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Frukt- og grønnsaksbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 288)

327 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Tweede bestelling

Tweede bestelling
En terug top! Zelfs het kwetsbare fruit was mooi bezorgd... Alles heel netjes verpakt en de versheid kon je al ruilen als je nog maar de doos opendeed! Jullie hebben er een vaste klant bij! Met een gezin met 4 kids hecht ik veel belang aan versheid, en dat heb ik bij jullie gevonden!

22. desember 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u ook deze keer weer zo tevreden bent met de door u ontvangen producten.
Hartelijk dank voor deze positieve review!
Namens ons hele team wensen we u mooie feestdagen en we verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Dikke 10

Fantastisch georganiseerd, geweldige producten een dikke 10

Svar fra Groentebroer.nl

We zijn u zeer dankbaar voor deze prachtige review!!!
Heel graag tot een volgende keer.

Top Groenteboer

Snelle levering. Zorgvuldige bezorging. Interessante aanbiedingen. Uitstekende kwaliteit/versheid producten.

Svar fra Groentebroer.nl

Veel dank voor deze positieve review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De 1e doos heb ik gekregen van mijn…

De 1e doos heb ik gekregen van mijn vriendin dat was een geweldig kado. Zoveel vers fruit groenten e.d.
Vandaag mijn bestelling met fruit groenten en een mand van toen ontvangen. Ziet er allemaal super goed uit. Het enige minpunt vind ik het te betalen bezorgkosten. Het verschil is groot van €2,95 naar 7,95.

Svar fra Groentebroer.nl

Bedankt voor het compliment. We rekenen inderdaad bezorgkosten, maar die zijn best wel laag (gezien we met dure snelkoeriers werken die supersnel en supervers leveren).
Alleen van 2,95 naar 7,95 begrijpen we niet, want hoe meer u besteld, hoe goedkoper het juist wordt.
Heeft u een bestelnummer voor ons? Dan kijken we even na wat er mogelijk is is gegaan.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerste keer besteld en zeer tevreden

Eerste keer besteld en zeer tevreden! 1 grote mooi rijpe papaya! Top! Een grote piel de sapo meloen top! Een grote zelfs cantaloup meloen een echter kleine honing meloen !Top. Goed verpakt zeer snrl verzonden correct afgeleverd. Door hun bedrijf. Top!

Svar fra Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor uw enthousiaste review, daar worden we in deze drukke periode van feestdagen heel erg blij van.
Laat het u allemaal heerlijk smaken!

Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle, correcte levering. Zeer verse groenten, heel goed ingepakt zodat de groenten niet geblutst werden tijdens transport. Zeker voor herhaling vatbaar !

12. desember 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Dank voor deze complimenten en positieve aanbeveling!!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hallo vangen

Hallo , Ik heb eigenlijk weinig klachten, Alleen wil ik even kwijt dat omdat ze in zo`n mooie stevige doos zitten je er mee kan gooien en smijten, daarmee bedoel ik dat ze door die hele doos rollen en dat is niet de bedoeling.

25. november 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Fijn dat u over het algemeen genomen tevreden bent over onze producten. We pakken deze zo zorgvuldig mogelijk in om er zeker van te zijn dat ze het transport goed door komen.
Wanneer hier iets mis gaat horen we dat heel graag. Dan kunnen we de bezorgdienst er op aanspreken en (nog veel belangrijker) samen met u een oplossing zoeken wanneer het fruit of de groente beschadigd is geraakt.

Het was de 1 e keer

Het was de 1 e keer , keurig verzorgd en de smaak perfect . Het fruit hoeft geen weken te rijpen .

10. desember 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Vriendelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij dat de eerste indruk van onze webshop zo positief is. We verwelkomen u heel graag terug!

De sapkuur is heerlijk

De sapkuur is heerlijk. Nu voor een tweede keer besteld. Evenals het theepakket. Zeer goed gevuld en alles is lekker vers.

6. desember 2025

Svar fra Groentebroer.nl

De sapkuur is een goed begin van de December maand, zeker met het theepakket als smakelijke aanvulling tijdens de kuur dagen.
Dank voor deze mooie complimenten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gewoon bestellen veel lekkerder en beter als in supermarkt

Perfecte levering dwz tijd en hoe het verpakt is, nog belangrijker verse en goede producten niet te vergelijken met groenten uit de supermarkt.

5. desember 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling, hier worden we heel blij van!
We werken uitsluitend met top kwaliteit producten, die met zorg en aandacht voor u ingepakt worden.
We verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Goede kwaliteit

Netjes thuisbezorgd en de kwaliteit is ook erg goed. Het is mijn eerste keer maar ga vaker bestellen.

Svar fra Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wij zijn blij te lezen dat uw eerste kennismaking met onze webshop zo positief is geweest.
we verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Goede naservice

Svar fra Groentebroer.nl

Wanneer iets mis loopt horen we dat heel graag zodat we het snel en netjes op kunnen lossen. Fijn dat u dit ook zo hebt ervaren.
Ik heb u nog een mail gestuurd over de levering van de originele bestelling. Is deze nog terecht gekomen?
Team Groentebroer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn eerste bestelling gedaan!

Mijn eerste bestelling gedaan!
Fruit en groenten boven mijn verwachtingen en met veel zorg verpakt!
Een echte aanrader!

Svar fra Groentebroer.nl

Heel veel dank voor deze mooie review, we worden heel blij van uw lovende woorden.
we verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Tevreden klant.

Alle groente en fruit zat weer netjes verpakt, soort bij soort. Zal er een volgend keer een foto van maken. Alles is van goede kwaliteit en lekker van smaak. Alle boodschappen zijn tegenwoordig niet goedkoop maar ik besteed mijn geld dan liever bij Groentebroer dan de supermarkt.

Svar fra Groentebroer.nl

De kwaliteit van onze groente en fruit is top! Die producten verdienen dan ook veel zorg en aandacht bij het inpakken van uw bestelling. We worden heel blij van uw recensie en zijn blij dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Dank voor deze waardering en complimenten en laat het u allemaal heerlijk smaken!

10 snelle levering

Heel tevreden

Svar fra Groentebroer.nl

Wat een mooie review, dank voor deze complimenten.

Grote keuze ..

Grote keuze ... netjes verpakt ..... snelle levering .... lekker verse producten .... ik ben fan !!

26. november 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Dank voor deze positieve woorden, hier worden we met het hele team ontzettend blij van!
Team Groentebroer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn eerste bestelling ziet er super…

Mijn eerste bestelling ziet er super uit.

27. november 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over uw eerste bestelling.
Dank voor deze mooie recensie.
We verwelkomen u graag terug in onze webshop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede service vriendelijke bezorger en…

goede service vriendelijke bezorger en zijn op tijd kan altijd zijn dat ze het druk hebben dan krijg je altijd een bericht van hen

27. november 2025

Svar fra Groentebroer.nl

Veel dank voor deze complimenten, we zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.
Team Groentebroer

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv