Se hva andre synes
Vi har brugt Uno og hans team flere gange. De har bl.a. fældet træer, plantet Laurbærkirsebær-hæk, omplantet rosenbed og senest plantet tre høje træer på vores skråning. Vi er meget tilfredse med hele... Vis mer
Vi skulle have beskåret en smuk gammel birk. Vi oplevede et grundigt møde forud for beskæringen med kompetent vejledning mht. muligheder. Vores aftale blev overholdt til “punkt og prikke”, og result... Vis mer
2 søde meget imødekommende gartnere…
2 søde meget imødekommende gartnere dukkede op på aftalt tidspunkt. Super effektive. Virkelig flot arbejde, og oprydning til kryds og slange. Lige så flot og godt som første gang jeg brugte dem. Kan virkelig kun anbefales. Bruger dem selv glad og gerne igen.
Beskæring
Besigtigelse, pris, aftale for udførelse af arbejdet og flot beskæring af alle træer inkl. super oprydning.
Flinke og imødekommende over hele linjen.
Vi har i flere år haft et andet firma…
Vi har i flere år haft et andet firma til at ordne vores fælles områder, ofte kunne vi være i tvivl om de havde været her. Det er blevet meget bedre nu. Jeres medarbejder er grundige og laver et flot stykke arbejde feks.
fytter de plader som flismaskine skal køre på, når de flytter maskine.
Giv jeres venlige dygtige medarbejdere ros fra os i Bringekrogen.
Oversteg forventninger
Rettede vores gamle hegn op og klippede efeu ned i forbindelse med, de var ude på en anden opgave.
Virkelig professionelt og resultatet oversteg klart vores forventninger.
Vi er meget tilfredse
Vi skulle havde beskåret nogle træer
Vi skulle havde beskåret nogle træer.
Det var nogle søde og rare unge mennesker, som forstod hvad vi gerne ville havde gjort 😀. Rigtig god oprydning bagefter, og håber de kommer igen næste gang 👍🏻.
Imødekommende ved kontakt
Imødekommende ved kontakt. Viser ærlig interesse for vore ønsker. Firmaet sender 2 rare mennesker, som udfører deres arbejde med omhu. Deres job bestod i at beskære vores efterhånden tæt begroede have. Egen beplantning (træer, buske m.v.) Gennem 28 år.
Til slut blev der ryddet op og afskårne grene bortkørt.
Kan stærkt anbefale Grøn entreprise Hvidovre. Bredholtvej 44, Hvidovre
Holdt aftaler, behagelige mennesker.
Bestilte beskæring af frugttræer og bevoksning mod vej. Fjernelse af gamle højbede, anlægning af græsplæne m.m. alt blev udført til stor tilfredshed af Dennis og co. De sluttede af med en fin hækklipning. Ros til Uno og gartnerholdet. Kan anbefales.
Kom til tiden. Fint arbejde.
Beskæring af planter.
Vi er tilfreds med arbejdet og har brugt dem flere gange.
De giver tilbagemelding med forklaring, hvis aftalen ændres.
Vi kender prisen inden arbejdet påbegyndes.
Vi giver dem den bedste anbefalinger.
Det var bare perfect !
De kom til tiden, var effektive og oprydningen var upåklægeligt. Vi vil helt sikre bruge dem fremover igen.
Super godt og hurtigt arbejde
Virkelig god anlægsgartner, arbejdede SÅ hurtigt og fik endda mulighed for at klemme opgaven ind flere uger før tid. Vi fik rettet herregårdssten op og anlagt ny havesti og indgang med gamle herregårdssten plus udplanet et noget rodet område i haven - arbejdet var helt perfekt og gnidningsfrit.
Flot arbejde
Efter aftale med naboens administration stynede Uno og hans team et kastanjetræ som står i skellet. Inden opgaven var der en meget fin kommunikation. Arbejdet blev udført til den aftalte tid, og oprydningen i forbindelse med opgaven var perfekt; ikke en eneste kastanje var efterladt på trods af den store mængde grene som blev taget ned. Mine varmeste anbefalinger til Uno og hans team.
Fældning af to træer samt stubfræsning
Vi har fået fælde to træer samt stubfræsning af dem. Vi ringede til Uno. Han kom ud til os - hvorefter vi hurtigt fik et tilbud fra ham. Vi sagde ja og meget hurtigt blev arbejdet udført. Det er blevet super godt og vi er meget glade, fordi det hele gik så hurtige. Søde og meget dygtige personale. Jeg kan varmt anbefale Grøn Entreprise.
En god oplevelse
Vi skulle have lavet en stenbelagt passage passage.
Meget imødekommende og sympatisk indledende møde, hvor hovedtrækkene blev aftalt. Da arbejdet skulle i gang lavede vi de endelige aftaler om udførelsen. Udeførelsen er foretaget til perfektion.
En god oplevelse.
Godt og hurtigt arbejde
Vi fik ordnet vores indkørsel præcis som vi ønskede det til en meget rimelig pris og det gik overraskende hurtigt
Arbejdet udført til aftalt tid og pris
Arbejdet udført til aftalt tid og pris, af flinke og venlige medarbejdere.
Super tilfreds og flot oprydning
Fik fast tilbud på træfældning +…
Fik fast tilbud på træfældning + stubfræsning. Arbejdet blev udført så fint og effektivt og med fuldstændig oprydning bagefter. Vi er meget tilfredse, og bruger gerne Uno og hans team igen :-)
Used Grøn Entreprise for rain gutter…
Used Grøn Entreprise for rain gutter cleaning and topping trees. Excellent service, on time and left the job clean and tidy. Thank you to Uno and his team.
God dialog og udførelse
Vi kontaktede Grøn Entreprise da vi skulle have lagt nogle ekstra fliser på vores terrasse.
Der var god dialog frem og tilbage da projektet undervejs ændrede/udviklede sig.
Der var nogle søde og venlige folk på opgaven.
De kom også efterfølgende og skiftede én af de eksisterende fliser som revnede undervejs.
Vil helt sikkert spørge dem igen hvis der kommer et nyt projekt.
Snerydning / Saltning den 15/16-…
Snerydning / Saltning den 15/16- februar 2025
Dejligt nogen sørger for det nu når vi ikke selv magter det :-)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.