Jeg bestilte en kniv på grejfreak som var i stykker da den kom med posten, men skrev blot til dem og samme dag skrev de tilbage at de sagtens kunne sende en ny. Rigtig god service og rigtig gode prod... Vis mer

Se hva andre synes
Jeg har handlet med Grejfreak. Bestilling, levering og betaling som det skal og bør være. Anbefaling og fem stjerner herfra.
Hvis man kunne give dem 10 stjerner så gjorde jeg det, altid tip top service og lyn hurtigt levering, jeg har kun positive oplevelser derfra :-)
Til tiden og som forventet.
Informasjon om virksomheten
Om GrejFreak.dk
Skrevet av virksomheten
Vi startede, fordi vi selv elsker grej, og det mærkes i alt, vi gør. Hos os får du hurtig levering, fri fragt på ordrer over 799 kr., og vores prisgaranti sikrer, at du ikke betaler for meget. Vi sender lagervarer afsted med dag-til-dag levering, så du hurtigt kan komme ud og bruge dit nye udstyr.
Vores kundeservice består af passionerede grejnørder, som altid står klar til at hjælpe dig med rådgivning om produkter, pasform og anvendelse. Du kan altid kontakte os på info@grejfreak.dk eller tlf. 78 72 34 34 – vi svarer typisk inden for 30 minutter i åbningstiden.
Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Viby J, hvor du kan se, prøve og mærke udstyret, før du køber.
Sådan startede GrejFreak.dk – fra soldaterdrøm til outdoor-eventyr
Læs historien om GrejFreak.dk – og mød Casper og Kristian, der står bag en af Danmarks førende webshops inden for outdoorudstyr, militærgrej og jagtudstyr.

Idéen bag GrejFreak opstod ud fra ønsket om at levere professionelt udstyr og militærgrej i topkvalitet til soldater og professionelle brugere. Siden da er interessen vokset, og i dag leverer vi outdoorudstyr, jagtudstyr, taktisk grej og kvalitetsprodukter til alle, der elsker grej, der virker – både ude i naturen og i hverdagen.
Hos GrejFreak går vi op i kvalitet, hurtig levering og god service. Vi har dag-til-dag levering på lagervarer, fri fragt over 799 kr. og prisgaranti, så du får den bedste handel. Vores sortiment består kun af nøje udvalgte mærker, som vi selv stoler på og bruger.
Vi er altid til at snakke med – og hjælper gerne, uanset om du er en deling, forening, virksomhed eller bare en grejnørd som os.
GrejFreak.dk – drevet af passion, erfaring og kærlighed til fedt grej.
Casper og Kristian
Kontaktopplysninger
Gunnar Clausens Vej 58, 8260, Viby J, Danmark
- +45 78 72 34 34
- INFO@GrejFreak.dk
- www.grejfreak.dk
Find alt i grej til prepping
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Til tiden og som forventet.
God personlig betjening
Alt fungerede
Grejfreak, et godt sted at handle.
God service og gode produkter
Rigtig god service og rigtig gode produkter, vil klart anbefale
Det virker bare ver gang
Hvis man kunne give dem 10 stjerner så…
God produkt og hurtig levering
Super fantastisk kundeservice hos…
Super fantastisk kundeservice hos grejfreak, og kvalitetsprodukterne er bare en bonus! Kun anbefalinger fra mig.
godt service
Alt fungerede
Aldeles fremragende.
Super betjening og levering.
varen kom på det tidspunkt som blev…
varen kom på det tidspunkt som blev lovet og fungerer som den skal.
God og hurtig levering
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.