Blev väldigt besviken
Blev väldigt besviken , beställt vitamin B12 och upptäckte att inte ens hälften av burken var fylld med tabletter. Så otroligt slöseri med plast och transport.

Svar fra Great Earth Scandinavia AB
Vi tillverkar kosttillskott av högsta kvalitet som ska hjälpa dig genom hela livet. Med över 35 års erfarenhet i branschen handlar det om mer än bara kosttillskott för oss. Det handlar om att ge näring till ett bättre välmående för dig och planeten. Därför utvecklar vi ett brett sortiment av behovsanpassade kosttillskott. Så att du enkelt kan äta det just du behöver. Inget överskott och inte underskott. Vi är kända för våra kraftfulla produkter och för vårt behovstest, där du enkelt kan ta reda på vad du behöver för kosttillskott. över 90% av vårt sortiment är veganskt och all vår produktutveckling sker här i Sverige, där fokus ligger på att ta fram snygga produkter av de bästa ingredienserna och teknikerna.
Ersbogatan 10, 802 93, Gävle, Sverige

Great Earth Ergozyme!
Företaget förändrade innehållet på produkten, några de tog bort och några har tillkommit. Men det blev en rejäl smyg prishöjning. 90 tabletters burk blev 60 tabletter och samma pris som en 90 tabletters kostade förut.
Det som har tillkommit maskros extrakt, ingefära kronärtskocka, pepparmynta.
Det som togs bort är oxgalla extrakt och Aloe Vera .
Jag tycker att inte det förklarar denna stora prisskillnad, för att man slängt i lite ogräs i produkten. Ingen information om eventuella allergiska reaktioner pga de tillsatser som tillkommit.
Ingen produkt är så bra att förklarar 33% prisökning.
Det är att utnyttja människor som har matsmältningsproblem. Fy skäms!!!
Mvh Edith Eriksson

Svar fra Great Earth Scandinavia AB
Köpte paketet för ont i leder och fick finnar efter två veckors användning och märkte ingen förbättring på lederna.
Försökte prata med kundtjänst men de hänvisade bara till andra produkter.

Svar fra Great Earth Scandinavia AB
Pulver på dom nya magnesium
Är det samma tabletter som innan?

Svar fra Great Earth Scandinavia AB
Tabletterna har inte den blanka ytan som funnits i dom föregående burkar jag köpt

Svar fra Great Earth Scandinavia AB
Riktigt bra tillskott som verkligen fungerar. Älskar deras Dophilus 15 för magen och Meno Balance mot min PMS!

Svar fra Great Earth Scandinavia AB
Supertrevligt bemötande, hjälpsamma och de bryr sig om sina kunder! Fick hjälp direkt med mitt och är jättenöjd med produkterna i övrigt!
Rekommenderas!