HEI ! Jeg har aldri handlet på Granitbutikken tidligere, men med det vareutvalg jeg søkte og i en situasjon hvor ting måtte skje hurtig, valgte jeg å henvende meg til Granitbutikken. Jeg er... Vis mer
Kom som aftalt Produktet var som lovet Fin ekspedition
Gode produkter og god service. Kan anbefales.
Flyvej 18c, 7800, Skive, Danmark
Granitbutikken kunne ikke umiddelbart levere det jeg ønskede, men kom staks og på eget initiativ med en alternativ løsning, som jeg valgte. Hele vejen igennem en meget professionel, venlig og hurtig ekspedition og et super flot produkt. Kan kun anbefale dem - og handler der helt sikkert igen.

Kom som aftalt
Produktet var som lovet
Fin ekspedition

Svar fra Granitbutikken.dk - alt i granit til hus og have
Gode produkter og god service. Kan anbefales.

Svar fra Granitbutikken.dk - alt i granit til hus og have
God og venlig betjening over telefonen. Varer til tiden. Du kan trygt handle hos granitbutikken.

Svar fra Granitbutikken.dk - alt i granit til hus og have
Alt perfekt fra telefonhenvendelse til levering.

Svar fra Granitbutikken.dk - alt i granit til hus og have
er tilfreds kom til tiden alt var med
hilsen Kai Hansen

HEI !
Jeg er overveldet! Servicen. Den effektive kommunikasjonen. Hjelpsomheten til å finne hurtige og rimelige fraktveier. Oppfølgingen etter kjøpet osv osv.
Det er en fryd å kunne bli beæret av slik service som Granitbutikken gir. Og det er en fryd å kunne anbefale Granitbutikken videre!
Stor takk til Granitbutikken!

Oversigtlig og nemt.
Nemt at bestille på netsiden,
hurtig levering😃

Svar fra Granitbutikken.dk - alt i granit til hus og have
Det er første gang jeg har handlet fra Granitbutikken men ikke sidste.
TOTAL GO SERVICE 😊
Jeg bestilte min vare mandag og tirsdag kom den med posten 😊
Det er virkelig go service 😊
Jeg kan varmt anbefale at handle hos granitbutikken, hurtig ekspedition.
Levering helt i som forventet
God betjening da vi i hast skulle bestille granitkantsten. Levering og service i top sammen med en rimelig pris.
Det var en god handel,varen kom som lovet:)
Nem bestilling og betaling.
Levering som lovet og ønsket.
Perfekt