3,3

Middels

Super mørt og velsmagende stykke…

Super mørt og velsmagende stykke entrecote- man kunne nærmest dele kødet uden en kniv- lækker svampesauce og gode forretter og desserter.
Hyggelig italiensk restaurant/cafe.
God og børnevenlig betjening- ekstra plus er menuen prisvenlig i forhold til hvad du får serveret!

20. februar 2026

Alt for små sko af en restaurant at være

Vi bestilte 3 retter med brød til og fik ét lille stykke brød til hver ret. Alt for lidt, når man er sulten. Vi bad om mere brød, og blev så bonnet ekstra for brødet, da vi skulle betale.
Det er virkelig at gå i små sko, at de ikke kan servere brød nok. Ødelagde stemningen.
Anbefaling: Find en anden restaurant

30. desember 2025

Kedelig oplevelse af betjeningen

Vi var et selskab på 7 gæster, som har spist på Gordions mange gange før. Vi har altid betalt hver for sig uden problemer, men denne gang fik vi at vide (da vi ankom), at det ikke var muligt længere. Argumentet var, at de kun har en kasse og at der ville blive kø for de andre gæster! Vi fik undtagelsesvis lov til at bestille hver for sig og betale med det samme. Der var to gæster, der ønskede kaffe efter maden og bestilte denne ved kassen. Disse gæster fik en meget sur og ubehøvlet besked, at hvis der var flere der skulle have kaffe, skulle vi altså bestille det samlet, for de havde ikke tid til at tage imod bestilling fra hver enkelt af os. Herefter blev de to kaffe slået ind på samme bon uden yderligere kommentarer fra tjeneren.

Samlet set var det en meget kedelig oplevelse som gæst og vi vælger nok et andet sted at spise næste gang på trods af, at maden faktisk var god og stedet er hyggeligt og ligger tæt på stationen.

14. desember 2023

Jeg er kommet gennem mange år og altid…

Jeg er kommet gennem mange år og altid rost Jer, samt anbefalet til venner og bekendte.
Jeg er nu gennem de sidste 3 X jeg har været at spise blevet dybt skuffet.
Menukortet er lavet om ok. Men flere gode ting er slettet. Bla kan man ikke længere få Rejscoctail ej heller en bagt kartoffel. Stjerneskuddet var en pap fiskefilet og sjusket som syntes at være gennemgående.
At give 35 kr for et glas postevand uden is..
Nej tak - jeg anbefaler Jer ikke længere. Hvad er der dog sket
Mvh

28. juli 2022

Kvaliteten på deres mad er blevet så…

Kvaliteten på deres mad er blevet så forringet, de sidste 3 gange jeg har spist der, er jeg blevet så skuffet. Næsten ingen tunmousse i tun salaten. Pastaretterne er helt indtørret, næsten ingen sovs. Deres klub sandwich består næsten kun af brød. Den var Tør og kedelig uden fyld. Kommer ikke igen før kvaliteten er blevet ok igen.

9. juli 2022

Slidt betjening

Slidt betjening, skidt mad, smager blandet af pap intet smag i. Tjenerene har intet respekt bare dårligt, jeg bestilte en burger menu og den var bare slet ik god. IK TAGE DER NED, giv hellere 30kr og spis en pitabrød på gaden. Det langt bedre

13. november 2020

Super dejlig mad og god service

Vi fik mad leveret fra restaurant Gordions i Lyngby til vores børns studenter fest juni 2018. Alt var super perfekt, dejligt mad, fin variation, rigeligt mad og alt var sublimt og velsmagende til en fantastisk pris pr kuvert. Mange af vores gæster roste maden i høje toner, og tilkendegav at de helt sikkert selv ville bestille der næste gang de skulle have fest.
Hos Gordions er forholdet mellem kvalitet og pris i top.

28. juni 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis