Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je krijgt zogenaamd maximaal 200 punten als je iets koopt of lang een spel speelt. Nou ik kom niet verder dan maximaal 15 punten. Meeste 3, 9, punten gewoon totale onzin en bedrog dat 200 punten halen... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

ik schrijf altijd eerlijke en controleerbare revieuws ondersteund met foto's en vaak zelfs de faktuur erbij. Nu zag ik dat Google een groot deel ca 50% van mijn oude revieuws heeft verwijdert , Als ik... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Los van dat ik de fout heb begaan om de track and trace code niet te hebben en ik me verder gewoon aan 'de regels' gehouden heb qua retourneren én ik boven álles gewoon eerlijk ben, vind ik het erg... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

One of the richest companies in the world but if you are stuck in their process there is absolutely 0 support. Yes, you will eventually get a reply after many weeks of waiting but I'm not even sure i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Reviews worden onterecht verwijderd of niet gepost

Het review systeem lijkt mooi te zijn, maar reviews worden frequent verwijderd of niet gepost wegens "betrokkenheid bij het bedrijf". Ik kan hier geen bezwaar tegen indienen laat staan contact voor opnemen. Erg jammer, want persoonlijk zet ik mij graag rechtvaardig in. Er lijkt iets mis te zijn met het beoordelen van reviews.

7. oktober 2023

Reviews worden steeds geweigerd

Sinds een jaar worden mijn reviews, positief en negatief, automatisch geweigerd. Meestal geeft Google aan dat dit is vanwege “valse betrokkenheid”. Het rare is dat Google dit blijkbaar helemaal niet in kan schatten omdat ik geen valse reviews plaats. Ik heb wel degelijk met de bedrijven die ik review te maken gehad, fysiek, tijdens een online bestelling of telefonisch. Ook zijn meerdere reviews die ik jaren terug plaatste zonder opgaaf van reden verwijderd.

Google weigerde ook een keer een review omdat ik er “persoonlijke informatie” in verwerkt had. Ik had in de review geschreven dat ik bij een bedrijf iets had gekocht via bol.com. Dat is toch geen persoonlijke informatie?

Soms krijg ik een review echt niet geplaatst en dat vind ik heel schadelijk. Een tijdje terug was ik na een defecte bestelling ontvangen te hebben weggestuurd uit een winkel. De verkoper verzon een slap excuus waarom hij mij niet kon helpen. Ik weet niet waarom, maar ik mocht geen review indienen over deze ervaring. Dat vond ik echt heel jammer, want ik wil graag anderen zo’n negatieve ervaring besparen. Daar is Google toch ook voor bedoeld? Ik denk dat Google door het weigeren van reviews minder betrouwbaar is geworden.

Overigens gebruik ik nooit grove taal in reviews en vanzelfsprekend uit ik nooit bedreigingen. Ik geef genuanceerd aan waarom ik positief of negatief over een bedrijf oordeel. Ik begrijp dan ook niets van het voortdurend weigeren van mijn reviews en vind het jammer dat Google gebruikers nooit één duidelijke reden krijgen waarom hun review geweigerd wordt. Ze krijgen een soort algemene richtlijn waarbinnen de review moet passen, maar vaak kunnen ze hier niets mee. Ook is persoonlijk contact met Google onmogelijk.

16. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Google censureert alles wat niet in hun straatje past…

De laatste tijd merk ik dat reviews steeds worden gedeactiveert. Het zijn echte reviews, staan geen vervelende woorden in. Alleen maar een juiste weergave van een bezoek of ervaring. Zoals het hoort. Vooral mijn wandeling bij het Amsterdam-Rijnkanaal en mijn bezoek aan de Deka supermarkt in Zeist kan ik maar niet geplaatst krijgen. Ik maak bezwaar en vervolgens wordt deze review geplaatst om een paar uur later weer verwijderd te worden. Wat is er aan de hand Google? Helaas kan ik niet met Google in contact komen maar mijn ervaring is wel echt. Vrees alleen dat deze review ook niet geplaatst gaat worden. Nieuwe censuur?
Ik hoop dat ik nu eindelijk wel antwoord ga krijgen. Helaas is deze review op Google ook verwijderd. Dus een echte censuur bij Google. Nu is er weer een nieuwe actie van Google. Als je foto's hebt geplaatst, kun je ook hier geweerd worden. Helaas zonder dat er verteld wordt wat je eventueel fout hebt gedaan. Eerst kreeg ik nog een melding dat ze het beleid verkeerd hadden toegepast maar een dag later werd ik toch geblokkeerd op Google maps en mag ik geen foto's meer posten. Ze bekijken het maar. Ik ga wel een nieuwe hobby zoeken.

2. september 2023

Censuur reviews google onbetrouwbaar

Censuur ten top hoe kun je de beoordelingen van google nu nog serieus nemen.

Laatst weer een aantal reviews geplaatst, die positief waren en tot mijn verbazing werden ze niet geplaatst.
Nu ga ik ervan uit dat ik standaard geblokkeerd ben waarschijnlijk vanwege een kritische beoordeling.

Ik had in het verleden al het idee dat een kritische beoordeling verwijderd was.

Nu lees ik hier dat er meer mensen last van hebben.

Gelukkig dat hier vrijheid van meningsuiting wel nog mag.

Conclusie reviews google niet betrouwbaar hier wel.

1. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tot mijn verbazing worden mijn reviews…

Tot mijn verbazing worden mijn reviews van lang geleden ineens verwijdert. Ook mijn nieuwe worden niet geplaatst. Ik kan dan google reviews niet meer serieus nemen. Te belachelijk voor woorden waar ze nu mee bezig zijn, het sniekkie er van is dat je geen contact met ze krijgt.

16. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Veel info, maar geen contactopties.

Geprobeerd om contact met Google te krijgen ivm onterechte reviews op een bedrijfsprofiel (zijn reviews van vorig bedrijf op die locatie), maar er is geen doorkomen aan. Ze zijn geweldig goed in mensen van het kastje naar de muur sturen via allerlei doorverwijzingen. Informatie vinden om contact op te nemen (met de juiste afdeling), is niet zo evident.

11. august 2023

Waardeloos

Waardeloos. Bagger. Ik stop ermee. Zelfs mijn review van dierencrematorium het Hoeksche Hof wordt geweigerd. Pas weer een bulletje individueel laten cremeren. Komen er al.enorm lang. Meerdere keren geweigerd. En dat die tekst met uitleg. Tenenkrommend... Welke kansloos bedrijf doet het beheer en waar kun je een klacht indienen bij google?

28. juli 2023

Google reviews en EVENTIm Duitsland

Meer informatie over juridische kennisgeving voor openbare reviews op Google Maps.
CTS Eventim AG & Co. KGaA
Kaartverkoper voor evenementen
Yasmine Chaibi
72 punten
Niet gepost
Dit voldoet misschien niet aan ons beleid. Bekijk de details voor meer informatie over wat je kunt doen.
Details

Niet gepost
Ich hatte eine sehr slechte Erfahrung mit HDI Arena mit den CTS EVENTIm AG susammen arbeiten. Eine Frau der security sagte zu mir Menschen im rollstuhl gehören nicht im Front of stage Bereich. Das waren NICHT meine worte, es waren die worten der Frau von security also Google hör auf meine beitrage zu annulieren. Ich bin hier in diese Geschichte nicht der agressor!. Und keiner bei Google waren dabej. Fragen Sie gerne mal andere fans die sich darüber geärgert haben!. Google Ich finde sich machen sich an gaslighting schuldig und abelism gegen behinderte Menschen wenn sie immer unsere beitrage nicht zeigen wollen weil es sich über jemand im rollstuhl handelt. Ich habe gesagt das das in Holland und Belgien gar kein problem ist. Die Frau der security sagte das es ihr " egal" war was in Holland und Belgien erlaubt ist und das ich zurück nach Holland gehen sollte. Ich fühle mich discriminiert und ich denke den HDI Arena Hannover soll das gezetz der United Nations mal lesen. Da steht das wir gleich wie jeder behandelt werden sollte. International law overrules your door policy. And I am really angry at Google reviews for always refusing bad reviews about people with disabilities because they are not true or have faul language. The only one who has used foul language is the woman from security. And to think it can't be true that people can be mean to people with disabilities is basically gaslighting. This is a bad thing Google. You were not there and can not determine whether my experience with HDI Arena Hannover security was true or not!. Why does this happen every time i have a bad experience with people because of my wheelchair?. This makes me sick. If you do not believe me Google call HDI arena and ask them about their policy about if people in a wheelchair are allowed in the front of stage area!. And find out I am telling the truth here.

28. juli 2023

Slaap zacht Google reviews

Google heeft de richtlijnen voor het schrijven van reviews gewijzigd. Te weten: negatieve reviews worden niet gepost, sommige positieve reviews ook niet.

Jammer omdat het heel makkelijk was om zo betrouwbare of minder betrouwbare winkels te vinden. Tijd om alleen nog trustpilot te gebruiken voor revieuws.

10. juli 2023

Einde voor Google Reviews

Google wil voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van hun review mogelijkheid. Dus dat een bedrijf, instelling, restaurant, museum, natuur, monument te veel positieve reviews krijgt. (tsja, dit werken ze nu zelf in de hand door negatieve reviews niet toe te staan)

Ik ben er klaar mee.

11. juli 2023

Misleiding zoekmachine

Als zoekmachine helaas na vele jaren nu helemaal waardeloos. Bij een zoekopdracht krijg je alleen nog allerlei reclames, die totaal niets met de opdracht te maken hebben. Vaak zogemaand gelink aan de opdracht, maar nooit waar. Dus puur misleiding. Bovendien krijg je daarna allerlei ongewenste reclames. Ook als je alles uitzet. Het gaat dus alleen nog maar om geldverdienen, en mensen ongewenst en onrechtmatig lastig vallen. Waardeloos bedrijf.

26. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Google is niet de vertrouwen

Google is en cut bedrijf al mijn contacten weg het begon doen ik en app in de play store downloader waar en virus in zit dus heeft uw en Samsung sla u uw contacten dan op in Samsung cloud Google is niet de vertrouwen

25. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Google,is een cut bedrijf..!!

Google,is een cut bedrijf,ze doen net alsof ze moraal ridders zijn als je een slechte review plaatst over een bedrijf,of nog een oude video op youtube hebt staan die nu content breuk heeft,haal die video weg en houd verder je muil,en dreig niet met email bannen of iets dergelijks,,,,Maar ondertussen faciliteren ze oplichting,scams,diefstal en privacy wetten..
Vieze Clowns..

9. juni 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv