Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je krijgt zogenaamd maximaal 200 punten als je iets koopt of lang een spel speelt. Nou ik kom niet verder dan maximaal 15 punten. Meeste 3, 9, punten gewoon totale onzin en bedrog dat 200 punten halen... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

ik schrijf altijd eerlijke en controleerbare revieuws ondersteund met foto's en vaak zelfs de faktuur erbij. Nu zag ik dat Google een groot deel ca 50% van mijn oude revieuws heeft verwijdert , Als ik... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Los van dat ik de fout heb begaan om de track and trace code niet te hebben en ik me verder gewoon aan 'de regels' gehouden heb qua retourneren én ik boven álles gewoon eerlijk ben, vind ik het erg... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

One of the richest companies in the world but if you are stuck in their process there is absolutely 0 support. Yes, you will eventually get a reply after many weeks of waiting but I'm not even sure i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Mensen pas op

Mensen pas op. Google doet niets aan spoofing. Je krijgt een sms bericht dat je authenticator word gehackt bij al je andere Google sms-jes. Nergens kan je checken of dit echt zo is. Op mail krijg je pas na 3 dagen reactie en ze kunnen niet vertellen hoe het kan. Op deze manier kan elke site die aan je google authenticator worden gehackt. Zo is er bij mij bij Bitvavo die ook geen enkele directe mogelijkheid om te reageren bied voor 20 000 euro gestolen. Ik verdenk deze bedrijven ernstig van interne lekken.

14. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Google data misbruik persoons - en bedrijfsgegevens zoekresultaten

Google misbruikt al jaren zoekresultaten o.a. omtrent reacties op websites of platforms door personen, die dan wereldwijd eeuwig op internet als zoekresultaat openbaar bij personen terug te vinden zijn ! Hetzelfde wordt al jaren misbruikt in Google data honger waar ook bedrijven ongevraagd hun bedrijfsregistraties en adres en persoonsgegevens blijven terugvinden op openbaar internet wat eigenlijk bij wet verboden moet worden vanwege inbreuk op privacy wetgeving ! Google doet ook vaak of feedback aan hun geven verschil gaat maken, maar storen zich nergens aan !

18. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Werkt mee aan oplichting en…

Werkt mee aan oplichting en achterdeuren om all je geld uit je zakken te kloppen met nep apps nep reclames niks is echt niks is safe en heb je crypto een tip maak geen verbinding online telegram x of iets zelfs als je niet verbind met je wallet 1 mail in je g mail en alles weg .

6. juli 2025

Wat een rommel, mijdt Bergbosch.nl

Wat een slecht bedrijf die teert op woordgebruik, en woorspelletjes.

Bij onvrede krijg je geen klantvriendelijke reacties, retourkosten naar China €55,- echt bizar, te meer als je aangeeft dat verzendwijze in Nederland gratis is. je imliceert iets wat niet klopt.

Aanbieding van het product van €69,95 voor ± €30,-, geeft aan dat artikeleen van goede kwaliteit is.

één en al nylon, ik ben benieuwd wat je tegen dit soort louche bedrijven kan doen.

Na beklag bieden ze 20% korting op een volgende bestelling, WAT DENK JE NU ZELF.

Wanneer voorzeit de Nederlandse wet bescherming tegen dit soort bedrijven.

3. juli 2025

US techbedrijven compromised

US techbedrijven compromised

Inmiddels weten velen van ons dat de grootste vijanden degenen zijn die ons van “informatie” voorzien. Google is waarschijnlijk het gevaarlijkste bedrijf ever. Mensen “feiten” voorschotelen die in het amerikaanse imperialistische straatje passen. En het ergste is dat er veel mensen zijn die de eerste zoekresultaten op zoekpagina 1 van google als feiten nemen. Om de woorden van hun grote oranje orang-oetan te gebruiken; “It’s all fake news”. Als je ziet met welke leugens ze je dood gooien en spammen dat is echt niet normaal. Vele mensen snappen nog steeds niet dat wat je leest en ziet, dat wordt je. Zo makkelijk beïnvloedbaar is de mens helaas. Waarom zijn er nog geen alternatieven zodat we massaal kunnen vluchten van deze privacyschendende en bedrieglijke techindustrie.

2. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

JUST International..

JUST International... DO NOT CAUSAAL HARM UNDER 18 not permitted. WHO GIVE YOU A GUN MY CHILD> FOR THAT LAPNIX GOOGLE PASPOORT _ BY THE ADMENTMENT INTERNATIONAAL VN TROOPERS AESTHETIC SAFE NOTARY HUMAN LABERTORIUM WORK SAFE LIFT > LAW ARCHITECTEN _ THANK YOU GOOGLE KEEP ME SAFE> @) 1910- VN particle professors INVESTOURS Google. SATELIT__ get me safe & 49% LAWMENTS OF AL THE WORK... Thank you google_ Europa , USA . Arabia _ ASIA --- Btesaam Sadaty

15. mai 2025

corrupte informatie

Alles uit US is sowieso niet superintelligent en betrouwbaar. Nu is de Golf van Mexico opeens in naam gewijzigd. Wie betaalt, krijgt een voorname positie in de informatievoorziening. Dus is die gepresenteerde informatie is dan corrupt. Net als google zelf uiteraard.

10. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

heb op google maps een negatieve review…

heb op google maps een negatieve review achtergelaten die meteen al niet geaccepteerd werd. Vervolgens bezwaar ingediend en daarmee werd hij goedgekeurd.
Paar dagen erna een update toegevoegd aan de review die de review upgrade naar 5 sterren met een heel positieve reviewvervolg. Ook deze werd afgewezen door google maps, bezwaar ingediend, bezwaar AFGEWEZEN!!!!.......HOE DAN???

2. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

heb op google maps een negatieve review…

3. mai 2025

Oplichters steunen oplichters.

Dat Google één van de meest kwaadaardige bedrijven op aarde is moge duidelijk zijn, maar dat zij overduidelijk en gemelde malafide websites laten adverteren, wéken achter elkaar, op platforms waar jonge, en niet al te slimme mensen op zitten is te schandalig voor woorden. Probeer dit bedrijf, het liefst volledig te boycotten en anders zo veel mogelijk. Walgelijk.

27. april 2025

Google verleend Slechte Serviceverlening

Google vervalst persoonsgegevens door oplichters toe te laten. Als er een persoon in Winterswijk doet bevinden die aan persoonsgegevens doet plegen . En als zijn leugens vermeld aan diverse instellingen waar onder Google doet vermelden . Is dat zeer ernstig strafbaar Google Amsterdam en als jullie geen revieuws plaatsen . Geven jullie aan dat Google fraudeplegers doen toelaten op vervalste contracten bij consumenten te plaatsen

18. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

"Made by Unity" is a App creating…

"Made by Unity" is a App creating company. That seems to have made a myriad of I Phone gaming ads, promising people to make money playing i-Phone games. The paid models in these ads, promise that the games they promote, are legit not scams and that you can transfer money to PayPal and Apple accounts. However doing so, requires you must wait a week before actually receiving any money. Which never materializes. Some games even require you to watch 100 or more ads to receive pending cash payouts. Things never mentioned in the promotion ads. Its all too suspect. Is there no online ethics authority to initiate legal action against such app and game providers? This is tantamount to theft and deceitful advertising. Do not download these games. Do not believe a word they say.
Both the Google Play Store and Made by Unity app creators are complicit in facilitating scammers, who make a lot of money from the false advertising they push on the general public. Therefore Legal action should be taken, It is unethical that Millions of people are being misled in such a manner. The internet needs a proper cleanup. Its unethical and immoral to leave people so violated.

8. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gewoon schandalig met google play op…

Gewoon schandalig met google play op android Ik weet dat als ik voor spellen niet betaal dat ik reclame krijg en kan mij dit best voorstellen maar sommige reclames kun je bijna niet weg drukken en soms moet ik mijn telefoon opnieuw starten anders gaat de reclame niet weg gewoon schandalig waarom doet google zo vervelend heb eerder een klacht gestuurd naar googel en dan krijg je een antwoord ik weet niet wat u bedoeld

24. mars 2025

Nest thermostaat

Hoi, ik heb een nest thermostaat van Google naar twee jaar krijg ik een code W5 ben al 14 dagen bezig om contact te krijgen met Google krijg een telefoon van Amerika. Daar ga ik niet naar toe bellen toen geprobeerd via de mail. Ik zou een nieuwe thermostaat klok krijgen maag eerst de kapotte opsturen. Toen vroeg Google om mijn creditcard dan zou Google € 250 van mijn creditcard halen. maar maar Google zou de thermostaat om ruilen dus kreeg ik een nieuwe. Toen zei ik waarom moet ik dan mijn creditcard en € 250 betalen voor iets wat ik gratis krijg dus met andere woorden ik heb geen nieuwe thermostaat gekregen. Ik moet mijn cv handmatig bedienen. Google dank je wel voor de goeie service. Een heel slecht bedrijf alleen maar dure spullen verkopen en als er iets kapot is zijn ze niet thuis dank je wel, Google.

24. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Laten we weer mens worden...

Ik kan echt alleen maar triest met mijn hoofd schudden als ik zie dat mensen nog steeds gebruik maken van Google. "We" zijn er letterlijk verslaafder aan dan S**. Dat zie je ook aan bepaalde reviews hier. "mijn hele huis reageert op Google" Serieus??? Waar is de tijd gebleven dat we een telefoonnummer zo uit ons hoofd draaide/intoetste, we uit ons hoofd konden rekenen en boeken lazen.

En er zijn echt alternatieven! Je mag hier geen reclame maken voor andere bedrijven maar sinds een paar jaar geleden gebruik ik een van de minder bekende browsers en een VPN.

Wat een verademing, geen ongewenste reclames, geen reclame per 3 minuten als je gedwongen youtube video's moet bekijken en geen dagelijkse schoonmaak van je computer om duizenden zo niet tienduizenden trackers te verwijderen.

Het kan echt nog. in het begin waren zoekresultaten bij mijn nieuwe browser natuurlijk uiterst summier maar is nu een aantal jaren later vergelijkbaar met google en... geen censuur!!!

We doen het echt allemaal zelf. Zolang wij als klootjesvolk als ezels achter de wortel aan blijven rennen die dis soort bedrijven ons voorhouden blijven geef ik de Big Tech bedrijven groot gelijk dat ze ons schaterend uitlachen. Wordt wakker, leef en zie elkaar weer. De wereld ziet er een stuk mooier uit zonder dan met dit soort verschrikkelijke bedrijven, maar we moeten het toch echt zelf willen. Stop toch met je verslaving en LEEF... Alsof het je laatste dag is,,,

16. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

uiteindelijk werd het toch een meedogenloze dictator genaamd Google.

Google ontneemt mensen alle vormen van " free speech " .
Zelfs al beschrijf je iets eerlijk en met nette bewoordingen dan bepaalt google alsnog of het wordt gepost .
Google bepaalt zo een beetje ALLES , als consument heb je hier niks meer te vertellen.
Inmiddels kijk ik ook niet meer op google, want het is totaal onbetrouwbaar geworden aangezien google BEPAALT wat jij mag zien , wat jij mag horen , wat jij mag schrijven .
Ze zoeken het maar uit daar bij google met hun voor gekauwde rotzooi.
Google is verworden tot een soort van restaurant waar ze een heel ruime menukaart hebben , maar uiteindelijk serveren ze je altijd een bord gepureerde uitwerpselen voor en de medewerker blijft er dreigend bij staan om te zien dat je wel alles opvreet en je bordje met een blij dankbaar gezichtje schoon likt .
Google = extreme vorm van dictatorship en de schijn ophouden dat dit vooral niet zo is .

24. desember 2024

Absurd hoge prijs voor atlantische zalm in Carrefour Planet

Wat ging er vandaag mis in de Carrefour Planet in Oostakker?
zoals gewoonte voor een feestdag gaan wij altijd naar de Carrefour Planet in Oostakker........
Onze verbazing was groot als wij de prijs van de Atlantische zalm zagen......
Plots was de prijs van 18 a 20 Euro per kilo opgeslagen naar 40,00 € per kilo!!
Dus hebben er geen gekocht, zijn wij naar de plaatselijke viswinkel geweest, en er dezelfde zalm 21,50 Euro per kilo betaald!
Wie zegt nu dat Carrefour goedkoop is?
Je zuiverste oplichterij!
En resultaat......
wij keren er NIET tevreden terug!
Volgend jaar gaan wij elders gaan kopen........

24. desember 2024

Nutteloze klantenservice

Nutteloze klantenservice. Hebben geen idee waar ze mee bezig zijn en kunnen alleen maar knippen en plakken.

Op de een of andere manier worden mijn reviews niet meer geplaatst, en niemand weet waarom. Dit speelt al jaren en ik heb al aangegeven vraag dit aan een leidinggevende die er verstand van heeft maar die klantenservice blijft maar proberen om het op te lossen maar ze snappen het niet.

En iedere keer maar weer dezelfde vragen, screenshots opsturen en dergelijke en opnieuw het hele verhaal uitleggen. Ze blijven maar domweg hetzelfde vragen maar snappen het gewoon niet.

Waardeloos: inmiddels al mijn betaalde abonnementen opgezegd want van mij krijgen ze geen geld meer......

15. mai 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv