Kan kun sige positive ting indtil videre! Forsikrings manden "Lennart" kom til os i vores private hjem med et kæmpe smil og meget positiv, vi fik snakkede om vores forsikring og han viste os hvad de... Vis mer
Selskapet har svart
Verdensklasse oplevelse, Go forsikring. Både min kæreste og jeg, havde været i vores respektive forsikringsselskaber i nogle år. Og var sådan set meget tilfredse. Et besøg af Kasper fra GO forsikrin... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg havde i dag besøg af Lennart fra GO Forsikring. En kammerat gennem mange år som nu er startet for sig selv. Jeg havde nogle gode forsikringer i forvejen , men ville egentlig gerne høre hvad ha... Vis mer
Selskapet har svart
Vi ville skifte forsikring og kontaktede derfor Goforsikring omkring et møde hvor vi kunne gennemgå mulighederne ved et skifte. Vi fik besøg, af en velforberedt medarbejder, Mike, som virkelig... Vis mer
Selskapet har svart
Hos Go Forsikring tror vi på, at god forsikring starter med tillid. Derfor har vi skabt et samarbejde med Vejle Brand Forsikring g/s – et kundeejet selskab med mere end 175 års erfaring. Det betyder, at vi ikke arbejder for aktionærer, men for dig som kunde. Din tryghed er vores mål – ikke profit. Vi kombinerer stærke, danske forsikringstraditioner med en moderne tilgang, der gør det enkelt og trygt at være kunde hos os. Derfor vælger kunder os: - Vi samarbejder med et kundeejet forsikringsselskab - Vores løsninger er gennemskuelige og tilpasset dit liv - Vi sætter personlig service og ordentlighed højt - Ingen skjulte gebyrer – kun ærlig rådgivning - Vi tror på fællesskab frem for profit Hos Go Forsikring er du ikke bare et kundenummer. Du er en del af noget større.
Toldbodgade 10, 3, 6000, Kolding, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super snaksaglige og flinke mennesker! Rasmus tjekkede forsikringer og fandt flere fejl jeg ellers havde udtrykt stærkt ved tidligere forsikring.
Kompetent og imødekommende kundeservice!
Den personelige samtale .
God information.
Ingen stress god tid til ordentlig orientering,som vi kunne forstå .
Havde besøg af Mike fra GO Forsikring i dag, super kompetent, og behagelig
Vi skifter vores forsikringer på baggrund af vores samtale.
Rasmus er meget behagelig at snakke med og han hjælper med at skræddersy forsikringer så de passer perfekt.
Jeg vil klart anbefale Goforsikring, det har kun været en god oplevelse.
En super god oplevelse og rigtig god gennemgang.
Havde et utroligt positivt møde med assurandør Lennart Nielsen og hvor vi fik en grundig gennemgang af vores nuværende forsikringer som gjorde, at vi følte os trygge i et forsikringsskifte.
Klar anbefaling af Go Forsikring og især Lennart Nielsen.
Havde besøg af Kasper fra GO forsikring,og fik en fin
gennemgang af forsikringen,kan kun anbefale den, jeg
har en fornemmelse af de ved hvad de har med at gøre.
Hilsen Rudi
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Go-forsikring! Hele processen var både nem og overskuelig, og jeg følte mig godt taget hånd om fra start til slut.
Særligt vil jeg fremhæve sælgeren Lennart, som var utrolig rar, imødekommende og meget professionel. Han tog sig tid til at forklare alle detaljer på en forståelig måde og sørgede for, at jeg følte mig helt tryg i mit valg.
Det er tydeligt, at kundeservice er i højsædet, og jeg kan varmt anbefale Go-forsikring til andre, der ønsker en pålidelig og behagelig oplevelse 👍
Vi har haft besøg af den bedste assurandør og fået en god snak og er forsikret godt og billigt
Venlig sælger, velforberedt til fingerspidserne, fandt de rigtige priser og den dækning jeg havde brug for.
Bestemt ikke spild af min tid!
Kan varmt anbefale Go Forsikring! God og imødekommende service og samtidigt rigtig fin og problemfri håndtering ved skade.
Det gik super fint behagelig mand!
Mike kan jeg rolig anbefale 👍
Møde med Mike Jensen.
Super møde, fik ikke nødvendigvis en billigere forsikring, men bedre dækning hvilket jo i sig er en god ting, derudover gav han sig god tid til vores spørgsmål, og gjorde meget ud af at fortælle og forklare så vi forstod.
Super god oplevelse med Mike Jensen, vi fik billigere forsikringer. Så det var perfekt.

Svar fra Goforsikring
Meget ærlig rådgivning - også omkring det der står med småt.
Venlig og kompetent.
Superfin forklaring fordele og ulemper.
God til at forklare forskellene.

Svar fra Goforsikring
Jeg har fået forsikring igennem Mike og jeg synes den service han yder og sørger for at jeg er tryg i det er så fantastisk hekt fantastisk service

Svar fra Goforsikring
Vi fik besøg, af en velforberedt medarbejder, Mike, som virkelig var engageret og ville os det bedste. Og det sætter vi stor pris på. Der blev taget den tid som der skulle bruges, og vi blev ikke dækket for andet, end det vi havde behov for.
Det var en god oplevelse, og vi kan på det kraftigste anbefale at man tager fat på selskabet, og booker et besøg.

Svar fra Goforsikring
Ærligheden og gennemskueligeden i mødet med vores forsikringsmand gør at jeg kun kan anbefale en snak med dem. De sælger ikke en forsikring til dig med mindre det reelt giver mening.

Svar fra Goforsikring
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.