Ik miste een onderdeel van mn bestelling en zocht ctc met GOFO. Binnen 2! Dagen was het gemiste onderdeel bezorgd! Nog nooit zo'n prompte reactie en service ervaren. En ik koop veel online. Dit is e... Vis mer

Ik kwam thuis toen pakket net bezorgd werd. Vriendelijke bezorgster, maakt contact met haar klant. Tijdig door jullie geinformeerd over afhandeling bezorging
Eenmaal door de douane, heeft GOFO snel geleverd. Track &Trace info was nogal onduidelijk. Het pakket werd op het looppad ca. 5meter van de voordeur (met portiek) neergelegd. Andere pakketdiensten... Vis mer
Ik ben blij met de bluetooth versterker en met een levertijd van 9 dagen, ben ik ook niet ontevreden (mag natuurlijk altijd vlotter), maar de koeriersdienst die word gebruikt is ronduit belabberd te... Vis mer
GOFO, founded in the United States in 2023, is a technology-driven last-mile logistics network serving merchants and consumers across the U.S., France, the Netherlands, and Italy. Guided by the brand philosophy "Drive Efficiency, Deliver Trust," GOFO combines advanced technology with localized operations to deliver precise, reliable, and scalable delivery solutions. Operating nationwide through three sorting and delivery centers, GOFO Netherlands effectively covers the entire Dutch population and provides high-performance last-mile delivery services supported by automated sorting, intelligent routing, and disciplined operational execution. For more information, please visit www.gofo.com/nl.
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Geen bericht vooraf op welke dag en tijd het pakket wordt bezorgd. Bezorgster belt niet aan en legt pakket op de grond bij de voordeur.

Svar fra GOFO Netherlands
Pakket is in de voortuin bezorgd terwijl er een vaste bezorgplaats is aangewezen. Dit probleem blijft zich herhalen!

Svar fra GOFO Netherlands
Pakket was in de brievenbus gepropt. De doos helemaal beschadigd, als het een cadeau zou zijn geweest had ik het niet kunnen geven.

Svar fra GOFO Netherlands
Prima bezorgdienst, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn pakketje.

Svar fra GOFO Netherlands
Ik heb nu twee maal een ervaring met GOFO. Als bedrijf zijn wij er maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur. Dus op een zaterdag komen heeft geen zin en ook niet om 22.00 uur in de avond.
Beide keren kreeg ik te horen dat ze een pakket hebben geprobeerd te bezorgen buiten openingstijden.
Ik neem dan contact op en daarna komt het alsnog goed.

Svar fra GOFO Netherlands
Is niet bij mijn voordeur afgeleverd, maar in een bak achter het huis.

Slechte service!
Tot 4 keer aantoe kreeg ik mail dat mijn pakket niet bezorgd kon worden omdat ik er niet was, terwijl ik gewoon thuis was.
Ik heb geen busje of bezorger gezien.
Als je de klantenservice belt beloven ze je vanalles maar daar komt niet van terecht.
Naar een pakketpunt sturen doen ze ook niet blijkbaar, dus als ze niet komen opdagen dan krijg je je pakketje gewoon niet!

Svar fra GOFO Netherlands
Waiting now for 10 days for delivery moment. Its stuck on delivery will be planned. Nothing is changing and customers service cant do anything.
Als other packages are 5 days on the same status
GFNL26217173079363
Solve it !!!

Svar fra GOFO Netherlands
Wij waren een paar dagen weg. De bezorger heeft het pakketje in onze plastic container gedaan. Briefje in de brievenbus. Gelukkig waren wij op tijd terug anders was mijn pakketje op de stort beland 🙈🙈

Svar fra GOFO Netherlands
Zeer teleurstellende bezorgservice. Voor de tweede keer op dezelfde dag wordt aangegeven dat mijn pakket niet geleverd kon worden omdat er niemand aanwezig zou zijn. Dit klopt niet: ik was gewoon thuis.
Wanneer ik vervolgens contact opneem met de klantenservice, krijg ik geen duidelijke uitleg over waar mijn pakket zich bevindt of wat de oplossing is. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen en ik krijg vooral te horen wat er niet mogelijk is, in plaats van dat er actief wordt meegedacht.
Een pakket kan natuurlijk vertraging oplopen, maar de communicatie en service eromheen moeten beter. Ik verwacht eerlijkheid, duidelijkheid en een klantgerichte oplossing.

Svar fra GOFO Netherlands
Er werd niet aangebeld. En even later vond ik het pakketje over de schutting gegooid, terwijl het continu aan het regenen was. Conclusie, mijn hele pakketje was niks meer waard van kleren. Een dag later doen ze precies hetzelfde bij het pakketje van mijn zus.

Svar fra GOFO Netherlands
Pakket is aan de weg neergelegd. Geen moeite gedaan om naar de voordeur te lopen en aan te bellen.
Door de foto is te zien waar het pakket ligt, maar een uur na het aflever bericht lag het er niet (meer). Of het is gestolen door een voorbijganger of zelf weer meegenomen door bezorger.