kan kun anbefale dem her! jeg har for snart 2 år siden købt en lækker stang og andet godt hos go-fishing.dk Nu gik den så i stykker, og de var meget hurtige og behjælpelige med en ombytter, sam... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har handlet på go-fishing.dk et par gange, da de har et stort udvalg af fluebindingsmaterialer på deres hjemmeside. Jeg har bl.a. købt flere af deres bindesæt (alle materialer til en best... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
kan kun anbefale dem her!
kan kun anbefale dem her!
Nu gik den så i stykker, og de var meget hurtige og behjælpelige med en ombytter, samme dag som de modtog den fejlmeldte del, sendte de en ny retur.
Super service, super hurtigt og hurtigt svar på mail. det er da for fedt! Kæmpe tak!
Altid gode handler om det er på nettet og i butik
Altid gode handler om det er på nettet eller hvis jeg besøger butikken. God personale, altid hjælpsomme og kompetente.
Folkene i Go-fishing er ikke bare…
Folkene i Go-fishing er ikke bare personale de er lystfisker og de deler ud af deres enorme viden. De deler også kundernes fiske oplevelser. Det er som, at komme hjem når man kommer i butikken😊. Tak til jer. Jørn
Fantastisk kundeservice i butikken
Vi var søndag d. 14/4 om formiddagen på besøg i butikken i Odensen.
Super sevice af en ung passioneret medarbejder, som guidede os "førstegangskøbere" i forhold til vores behov. Satte kunden i centrum og det var virkelig en super oplevelse og vi fik de begynderting vi skulle bruge😊
Dyrere i porto
Hvis du køber en lille pakke for under 500 kr. Tager Go Fishing 59 kr for at sende pakken.
Andre butikker tager kun 39 kr for det samme, men de tager 20 kr for at ekspedere din ordre,og Go Fishing er vel dyre i forvejen. Jeg køber IKKE NOGET TIL UNDER 500 KR MERE😡
Den bedste service nogensinde 😊
Den bedste service nogensinde 😊
Fin sendt returpakke til posthus, men den blev afhentet af en virkelig sød medarbejder fra Go fishing. Kan kun anbefale 👍
Først fik jeg ikke helt hvad jeg havde…
Først fik jeg ikke helt hvad jeg havde bestilt. Jeg skrev derfor en mail med hurtigt svar. Derefter fik jeg hvad jeg manglede plus lidt mere. Det var fantastisk service.
Super betjening
Super betjening. Blev ringet op af Claus, da den flue æske jeg havde bestilt, ved en fejl ikke var på lager. Held i uheld fandt jeg ud af ved Claus hjælp at jeg havde bestilt den forkerte æske og vi fik rettet det til den rigtige. Levering er også altid super hurtig hos Gofishing. Mvh Timmi
Altid en fornøjelse at besøge butikken…
Altid en fornøjelse at besøge butikken i Trige og deres personale 😊
Servicen er i top
Jeg har købt 2 fiskebriller, og allerede ved leveringen er der ikke et øje tørt
Der er taget sig tid til at skrive en personlig hilsen, som en sendt med i pakken. Udover det har de også været så flinke at sende en DVD samt et måleben med, helt uden beregning
Fantastisk webshop og mange tak for…
Fantastisk webshop og mange tak for alle de extra ting som jeg fik med i min pakke ( dvd & kroge ) helt klart ikke sidste gang jeg handler her
Fantastisk oplevelse
Tog turen fra Sønderjylland/Arrild til Fyn/Odense i går, den tur var rigtig godt givet ud! Go Fishing er en rigtig flot og professionel forretning samt et paradis for alle lystfiskere.
Jeg lagde fluestangen på hylden i 1997, men har gennem længere tid genfundet lysten til fluefiskerriet. Hos Go Fishing fik jeg, blandet med en uovertrufne positiv oplevelse, den professionelle rådgivning og vejledning jeg havde håbet på.
Når de snakker fiskeri og alt inden for fiskegrej, så hved de hvad de absolut hvad de snakker om, og så snakker de fynsk 🙂
1000 TAK! For hele oplevelsen - vi ses igen
Mojn
Jesper
Jeg handlede waders i Odense butikken…
Jeg handlede waders i Odense butikken og fik den bedste service og gennemgang af do's and dont's
Robin tog sig tid til at forklare, tegne og fortælle så jeg kunne være med
Jeg kom hjem med de fedeste waders og en kanon kundeoplevelse
Go Fishing er altid behjælpelige. Handler ingen andre steder
Fed service!
Havde bestilt et lille sortiment af fluer, blandt andet 3 Omø børster i sort. Jeg bliver ringet op dagen efter, med beskeden om at de sorte Omø børster var udsolgt. Jeg vælger at få erstattet dem med Sorte sølvrev, da de skulle bruges til nattefiskeri. Da jeg dagen efter åbner min pakke, ser jeg 3 almindelige Omø børster der var blevet inkluderet, udover det bestilte. Super fed service!
Orvis Clearwater
Købte en orvis Clearwater i Århus sendte den til rep for snart 3 måneder siden. Ringer til dem for at høre om min stang er på vej. De svare de ved ikke hvor lang tid der går så jeg kan komme ud i butikken så finder vi Ud af noget næste dag tager så til Århus afdelingen han siger så vi har fundet en løsning din stang er på vej. Ja det har i sagt i 3 måneder. Sagde så ville have alle mine penge refunderet det sagde de okay til skulle så have 2599 tilbage så kontoen dagen efter og har stadig ikke modtaget en krone fra det firma er totalt skuffet over den behanling. Vil ikke anbefale nogle og handle der ! Hilsen en meget sur kunde !
Her får man altid en super og personlig…
Her får man altid en super og personlig service. Lækre produkter af høj kvalitet. Velfungerende hjemmeside og online shop. Hurtig levering.
Jeg elsker den butik ;-)
En særdeles tilfreds kunde.
Jeg er yderst tilfreds med deres service. Jeg bestilte blandt andet en hat hos Go fishing, hvor der desværre var en fejl fra producents side. Jeg kontakter kundeservice og bliver mødt af en herlig person, der straks tager sig af problemet og inden for 5min stod jeg med en gebyrfri returlabel og en ny hat i vente.
Det er virkelig god service, jeg kan klart anbefale andre at handle her. Serviceminded ansatte og særdeles fordelagtige priser.
Tak for hjælpen med hatten Go fishing.
Udelukkende positive oplevelser
Har handlet i Aarhus afdelingen flere gange og er meget tilfreds! Fantastisk kundeservice og vejledning hver gang. Senest hvor jeg var i tvivl om, hvilken ny spinnestang jeg skulle købe. Butikken lånte mig et eksemplar af stangen med hjem til afprøvning. Desuden lånte jeg et par waders, da mine egne skulle et smut til Norge og have nye sokker på. Jeg kommer helt sikkert igen.
Altid 100% i orden
Altid fantastisk og lynhurtig service
Jeg havde bestilt en bog samt nogle andre ting, heriblandt et LT seeker blink fra savagegear.
Fandt ud af efterfølgende at der var 3 for 100,-.
Et blink koster 60,-
Da jeg så åbner pakken (Som derudover ankom på under 24 timer, kæmpe cadeau til både jer og GLS) finder jeg ud af at de har smidt 3 blink I pakken istedet.
Derudover havde jeg skrevet som kommentar at hvis de havde et klistermærke i overskud, ville jeg gerne være aftager af et, så jeg havde lidt til linekurven.
Alt dette gør bare min oplevelse som kunde 1000 gange bedre, og er også en af de mange årsager til at jeg ALTID bestiller mit grej hos GoFishing i Odense. Skal man bruge hjælp til noget, er det altid at finde her, og de er altid smidige til at opfylde netop DIT ønske.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.