Wat een verademing, na jaren droog, smaakloos glutenvrij brood, eindelijk een lekkere variant gevonden. Het proefpakket was een aangename verrassing. Glutenvrije producten waar lucht in zit en niet p... Vis mer
Se hva andre synes
Zeer smakelijke producten. Omdat post.nl. de bestelling te laat had geleverd, was bakker Leo zo vriendelijk om mij gratis een heel nieuw proefpakket op te sturen. Ik vind dit de eerlijkste service die... Vis mer
goede leverancier: ik ben al jaren klant. Altijd is keurig geleverd volgens bestelling, en op de afgesproken leveringsdatum. De website is overzichtelijk en daar wordt ook steeds aan verbeterd. Assort... Vis mer
Snelle bezorging, op zich was het allemaal goed verpakt in een stevige robuuste doos. Zoals de beschuiten nog extra in noppenfolie, super! Enkel het pak meel wil ik jullie adviseren hier een zakje omh... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service!
website reageert traag
Al jaren klant ,ga zo door le poolle
Brood over datum
Ik kreeg vrijdag mijn bestelling binnen. Prima producten, maar had er als proef ook brood bij besteld. Deze bleek een houdbaarheidsdatum te hebben van 17 maart terwijl het 18 maart was. Het was ook niet meer te eten. Jammer! Had dan gewacht tot een nieuwe bakdatum met verzenden.
Gemakkelijk te bestellen en snelle…
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. En natuurlijk mooi glutenvrij!
Le Poole maakt van glutenvrij/lactosevrij brood een feestje
Vriendelijke medewerkers en snelle levering. Glutenvrij en lactosevrij brood eten is geen straf meer met Le Poole.
Prima groothandel.goede producten en…
Prima groothandel.goede producten en goede service.
Geen reactie op mail - prijzen verhoogd
Twee keer geprobeerd Le Pool te bereiken via de telefoon, maar zonder resultaat. Direct maar een mailtje gestuurd, omdat ik nog wat vragen had voordat ik de bestelling wilde plaatsen.
Na 6 dagen nog geen reactie te hebben gehad opnieuw Le Pool gebeld, omdat het mij opviel dat de prijzen ineens fors waren verhoogd!
Uurtje later krijg ik dan eindelijk een reactie op de mail. Ik heb aangegeven dat ik 6 dagen heb moeten wachten en in tussentijd de prijzen fors zijn verhoogd. Mevrouw Le pool gaf aan dat ze mijn vraag niet begreep en dat ze daarom niet heeft geantwoord op mijn mail. Vind dit persoonlijk heel vreemd gezien je toch ook kan vragen wat er precies wordt bedoeld, geeft tenminste een reactie aan je trouwe klant.
Ik heb mevrouw Le Pool vervolgens gebeld om te vragen of er geleverd kan worden op de oude prijzen, maar hierin wou ze niks betekenen. Ik vind dit persoonlijk erg slecht. Ik heb Le Pool 2x geprobeerd telefonisch te bereiken en een mail gestuurd en geen reactie ontvangen. Enkele dagen later worden de prijzen aangepast, hier kan ik toch niks aan doen??
Uiteindelijk de bestelling van 1000+ euro wel geplaatst gezien ik de producten nodig heb, maar dit is de laatste keer dat ik hier heb besteld. Deze klantonvriendelijke actie heeft mij meer dan 100 euro extra gekost.
Snelle levering!
Even wachten tot mijn bestelling
Even wachten tot mijn bestelling
Gearriveerd is, maar tot nu toe is alles prima
Via internet kopen eenvoudig???
Ben gewend via internet te kopen. Helaas bleek de werking van uw bestel systeem moeilijk te begrijpen. Meerdere artikelen bestellen in verschillende aantallen is niet gelukt, in de loop van circa 2 uur. Tenslotte beperkt tot 1 product…….
Glutenvrije website
Gemakkelijke site om glutenvrije artikelen te bestellen . Snelle bezorging, en altijd volgens afspraak.
Handige bestelopties
Handig is dat als je eenmaal je favoriete producten hebt gekozen, kan je ze de volgende keer snel vinden. De site onthoud ook voorgaande afleveradressen, waardoor je makkelijk kunt selecteren.
Goed brood aleen goed aan de prijs met…
Goed brood aleen goed aan de prijs met alles....
Alles netjes verzorgd en verzonden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.