Wat een verademing, na jaren droog, smaakloos glutenvrij brood, eindelijk een lekkere variant gevonden. Het proefpakket was een aangename verrassing. Glutenvrije producten waar lucht in zit en niet p... Vis mer
Zeer smakelijke producten. Omdat post.nl. de bestelling te laat had geleverd, was bakker Leo zo vriendelijk om mij gratis een heel nieuw proefpakket op te sturen. Ik vind dit de eerlijkste service die... Vis mer
goede leverancier: ik ben al jaren klant. Altijd is keurig geleverd volgens bestelling, en op de afgesproken leveringsdatum. De website is overzichtelijk en daar wordt ook steeds aan verbeterd. Assort... Vis mer
Snelle bezorging, op zich was het allemaal goed verpakt in een stevige robuuste doos. Zoals de beschuiten nog extra in noppenfolie, super! Enkel het pak meel wil ik jullie adviseren hier een zakje omh... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
top kwaliteit!
top kwaliteit!
Alleen jammer dat de frikandellenbroodjes uit collectie zijn, dat waren de lekkerste ter wereld!
Ze leveren snel en conform het…
Ze leveren snel en conform het bestelde. Goed verpakt, dus veilig.
Alles goed te vinden en veel in huis
Alles bij Le Poole is een feestje!!!
Alles bij Le Poole is een feestje!!!
De Service… De geweldige kwaliteit…
Ik ben gek op Le Poole!!!!
Christien… DANKJEWEL 🙏🙏👏👏🍀🙋♀️😘
Brood is lekker en betaalbaar. Dank u
Vindt de gluttenvrij producten goedkoper. En de brood is lekker. Dank u.
Goede broodmix gebruik het al jaren…
Goede broodmix gebruik het al jaren glutamix bruin. Alleen moet er i.p.v. 500ml 400ml water erin. Brood is dan perfect en lekker vers.
Snel,netjes
Snel,netjes, goede producten en goede ervaring mee. Ik bestel alleen geen breekbare spritsen meer vanwege de bezorging. Alles was stuk, maar het smaakte in stukjes evengoed erg lekker.
Op aanraden buurvrouw hier gaan bestellen en zeker geen spijt van en het valt niet mee als je glutenvrij moet gaan eten.
weer heerlijke producten!
Lekker vers brood en verse broodjes
Lekker vers brood en verse broodjes, snelle verzending.
Het is alleen jammer dat diepvriesproducten zoals het Italiaanse brood, niet besteld kunnen worden. Het is toch 45 minuten rijden naar een koopzaterdag en dat loont niet altijd.
Het bestellen op de website is gemakkelijk.
Het bestellen op de website is gemakkelijk. Het bestelde komt pas volgende week. Dus dan weet ik pas echt of het goed is gegaan. Maar ik verwacht dat dat wel goed komt.
Snelle levering en heel fijn zulke…
Snelle levering en heel fijn zulke lekkere producten voor sinterklaas voor ons nichtje met een gluten allergie
De zending wordt altijd volgens…
De zending wordt altijd volgens afspraak geleverd en ik ben goed tevreden over de kwaliteit ook al vind ik de artikelen vrij duur. Jammer dat de meegeleverde gratis attentie vaak op de leveringsdag zelf of na 1 of 2 dagen verlopen is. Ook de laatste levering op 25 november was het ''kadootje'' al op 23 november verlopen.
Zulke lekkere kruidnootjes met…
Zulke lekkere kruidnootjes met strooigoed heb ik nog nooit gehad!
Glutenvrije profucten zikn heerlijk
Heerlijke glutenvrije producten
Glutenvrij smullen
Makkelijk te bestellen en veel glutenvrij heerlijks! Dat laatste weet ik uit mijn ervaring van zo’n ruim 20 jaar!