Jeg synes utroligt godt om hjemmesiden. De kunne godt have haft et større udvalg, men jeg synes at deres nuværende udvalg retter tilstrækkeligt til det man skal bruge. Jeg er utrolig tilfreds med fo... Vis mer
Se hva andre synes
Fin og overskuelig side. Gode priser og hurtig levering, det ene produkt var dog en forkert udgave, men ikke noget stort problem. Ordre # 124009
Jeg er fuldt tilfreds med behandling af ordre. Det gik hurtigt og nemt. Jeg har i forbindelse med ordren ikke tænkt noget kunne være gjort anderledes eller bedre. Er også fuldt tilfreds med produkte... Vis mer
Der var er mange forskellige produkter at vælge imellem og til en fornuftig pris, og god kvalitet. Hurtig og billig fragt. Det eneste minus er at der ikke er mange produkter udover forskellige... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Glidecreme.dk
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Alle kendte kondom mærker forhandles plus kondomer, soft tampons, graviditetstest.
Der udover har vi en sektion med sjove gaver og spil til alle formål, plus udvalg af erotiske hjælpemidler og meget mere
- Super frække TILBUD
- Glidecreme med smag
- Massageolie og cremer
- Special glidemiddel til analsex
Kontaktopplysninger
Bjælkevangen 10, 2690, Karlslunde, Danmark
- info@glidecreme.dk
- www.glidecreme.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig og god betjening og levering
Efter bestilling, god og hurtig levering.. fuld tilfreds med produktet
Let at bestille varen, god og hurtig levering.. fuld tilfreds med varen.. mit kunde nr 327941...
meget tilfreds.
godt produkt hurtig levering selv om jeg bestilte en lørdag.
ikke sidste gang jeg handler her.
Bedste Glidecreme på markedet
Bedste Glidecreme på markedet! Kan nemt anbefale denne glidecreme til alle mine brormænd, det har jeg allerede gjort! Fornuftige priser og dejlig pakke aflevering lige til døren.
God webshop og hurtig levering
God webshop og hurtig levering. Eneste minus er en del udsolgte vare i shoppen.
Ordrenr. 280056
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
ordre 264700
Det hele går hurtigt let og smertefrit
Det hele går hurtigt let og smertefrit, og produktet svarer fuldt ud til vores forventninger
Per Toft-Dallgaard
God service. En vare var i restordre men blev sendt få dage senere.
Ordre nummer 263313
Gode produkter.
Gode produkter.
Gode priser.
Enkelte produkter er mangelfuld på beskrivelse.
Desværre misvisende beskrivelse af produkt. - Ordre #250278 - Beløb refunderet efter anmeldelse.
Ordre #250278
Har købt noget glidecreme, men det fremgår ikke af hjemmesiden, at lige netop denne har en temmelig kraftig aroma af vanilje. Det står tilgengæld ved et andet produkt fra samme producent, men ikke ved købte produkt hvorfor var af overbevisning om, at denne selvfølgelig ikke indholder vanilje aroma. Og det er ikke lige sagen herhjemme med sådan en ret kraftig og sødlig vaniljeduft. Står derfor nu med 250 ml. misvejledt fejlkøb.
Det bør også siges, at den tilsatte aloe vera gør det påførte objekt klistret efter lidt brugstid, hvilket kan øge friktionen i stedet for at nedsætte friktionen.
På trods af misvisende beskrivelse som har ført til fejlkøb, vil Jeg gerne rose den hurtige og diskrete levering, betaling og ellers generelle service.
Har nu bestilt et nyt produkt glidecreme, som Jeg håber lever op til beskrivelsen. :)
-----------
Hej Lisette,
Nej, har ikke kontaktet kundeservice. Har bare fulgt linket Jeg har modtaget fra Jer, om Jeg ville beskrive min oplevelse ved at handle hos Jer. Men vil da tage dit svar som en opfordring til at kontakte kundeservice og gøre dette i morgen.
Tak for hurtigt svar :)
---------------
Opdatering:
Jeg har fået det fulde beløb returneret. Derfor giver Jeg nu 4 stjerner for den gode kundeservice.
Der gives ikke 5 stjerner, da der ikke er gjort noget for at opdatere produktbeskrivelsen på hjemmesiden med de korrekte informationer, og kunder derved stadig kan gøre samme fejlkøb ud fra misvisende beskrivelse.
Kan se, at en anden kunde tilbage tirsdag 24 juli, 2018 ( 1 år siden) har givet en anmeldelse på deres egen hjemmeside af præcis samme problem. Han kalder det dog for, at den stinker af koldskål :D
Når der ikke kun symptombehandles på en klage, men at der også følges op på selve roden af problemet og gør rettelse af denne, så er kan der gives 5 stjerner for god kundeservice og firma etik :)
Det må alt andet end lige også være i firmaets egen bedste interesse, at beskrivelser er korrekte for ikke at skulle refundere flere beløb.

Svar fra Glidecreme.dk
Nemt, bekvemt og diskret
Nemt, bekvemt og diskret!
Ordre nr.247435
Hurtig levering og nem bestilling
Hurtig levering og nem bestilling. Kan absolut anbefales.
Hurtig levering af fine varer
Hurtig levering af fine varer!
Ordrenr. 240195
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.