Glaskoning.nl Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ongekend slechte service. Ik had een spiegel besteld die overgedragen ,moest worden aan een transporteur. De spiegel werd zonder enige bescherming aan de transporteur aangeboden die daardoor de spie... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aparte bestelling gedaan voor zeer kleine glaasjes voor een kastje. Halverwege de levertijd heb ik ze opgebeld om het order aantal aan te passen en dat was geen probleem. De levering ging prima, krege... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Snelle levering - circa 6 weken! Er staat op het site: "Nadat je bij ons hebt besteld, garanderen wij een snelle levering in heel België omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek kunnen leveren. J... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ronde glas besteld, echter per vergissing tijdens bestellen de maten in cm getipt in plaats van mm. Ik kreeg daarom een glas die 10x kleiner was dan bedoeld. Dit werd in het vervolg opgelost en de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hobby og håndarbeid

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

2 augustus 2 glazen deurtjes besteld

2 augustus 2 glazen deurtjes besteld, tussentijds een bericht gehad dat er iets mis was met het glas en het wat langer ging duren. Het is nu eind september maar heb nog niets. Op de mail wordt niet gereageerd en telefonisch een mededeling dat vandaag de telefoon niet beantwoord kan worden. Volgende keer toch maar weer bij de plaatselijke glasboer bestellen.....pfffff

30. september 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestel hier je glas niet

Bestel hier je glas niet. Ik deed het wel, maar het is een hoop gezeur en ze weten echt niet hoe ze een tevreden klant krijgen.

Een mail van glaskoning vertelt mij dat ik het glas af kan halen (ook al wou ik geleverd krijgen, maar dit zou nog weken langer duren hoorde ik NA de bestelling). Ik regel een aanhangwagen en een auto met trekhaak en kom aan op plek van ophalen. Geen glas.

Na belletjes hebben ze het voor me uitgezocht: je glas komt pas 2 weken later. Duidelijk. Komen jullie het dan brengen? Dat doen ze zeker niet. Ik mag het hele riedeltje nog een keer doen. Komen jullie mij dan ergens in tegemoet, vraag ik? Nee. Dat kunnen we niet doen. Punt.

Echt belachelijk. Ze helpen je niet. Hun communicatie klopt niet. Levertijden zijn buitengewoon lang. En voor alle fouten vanuit hun mag je gewoon zitten en wachten. Ze zullen niks doen om iets van HUN FOUTEN voor je op te lossen.

26. september 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg tevreden met de bestelde ruit

Ben erg tevreden met de bestelde ruit. Keurig een week van te voren een mail van leverdatum en tijd gekregen. De levering was ook precies volgens de opgegeven termijn. Toen de grote ruit op de aangegeven tijd werd geleverd was de chauffeur zo vriendelijk om te helpen en hem gelijk naar de plek te sjouwen waar ie moest komen. Al met al hele goede ervaringen en zou er zo weer wat bestellen.

9. september 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is eigenlijk niet eens ster waard.

Het is eigenlijk niet eens ster waard.
Telefoon continue in de "storing" zullen wel op de hoogte zijn van hun eigen wanprestaties en zijn bang geconfronteerd te worden. Dagen wachten op mail.
Programma's als "opgelicht", "boos" bnn/vara en "kan niet waar zijn" zijn al op de hoogte. Jongens van glaskoning..doe nou even je best en ga hiermee aan de slag.

Pas op en bestel hier niet!

31. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waarschijnlijk de laagste prijs, zeker de laagste service, en langste levertijd

Waarschijnlijk de laagste prijs, zeker de laagste service, en langste levertijd. 04-06-2020 6 ruiten besteld 14-08-2020 de laatste deel levering ontvangen. 23-07-2020 zou na een aantal keer bellen met glaskoning mijn bestelling bezorgd worden. Uiteindelijk eeeeh ..... laat maar te lang en vervelend om te vertellen na een aantal leveringen , nooit helemaal compleet geleverd. Ik zit nog steeds met een kapotte ruit. Tenzij het niet uit maak wanner je de boel compleet hebt en kwaliteit er niet toe doet . niet doen!

27. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

op 11-6 glas besteld en vandaag 18-8…

op 11-6 glas besteld en vandaag 18-8 pas geleverd, op 16-7 gebeld maar totaal geen medeleven zie nu in leverbon dat de plaat verkeerd geleverd was maar dat laten ze je niet weten. Nu probeer ik te bellen omdat de glasklemmen er niet bij zitten maar de centrale heeft een "storing". Morgen opnieuw proberen.
Doe jezelf een plezier en bestel ergens anders

18. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte service en lange levertijd

Slechte service en lange levertijd. Op 14 juni bestelling gedaan. Op 7 juli bericht ontvangen dat er iets mis is gegaan en of bestelling alsnog gemaakt moet worden. Op 3 augustus eindelijk het glas ontvangen maar nog steeds geen glasklemmen voor de bevestiging. Klantcontact ook bijzonder onvriendelijk, geen excuses gewoon nonchalante reactie op het onbeschofte af!

4. august 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedenk 2 keer voordat er besteld wordt!

Bestelling geplaatst op 16 juli. Na 2 weken geïnformeerd wanneer de order uitgeleverd gaat worden. Dit blijkt 7 weken te gaan duren ivm corona. In de communicatie worden tegenstrijdigheden vermeld wel/niet in productie. Komt volgende week binnen maar geen mensen om uit te leveren etc.

Kortom annuleren kan niet meer. Wanneer wordt het dan wel geleverd is onbekend.
Datum kan/wil niet worden afgegeven.

Bestel u glas bij een andere zaak!
Het webwinkel keurmerk is niet voor niets ingetrokken.
Gebrek aan communicatie!

3. august 2020

Hele slechte service

Hele slechte service. Krijg je eerst geen reactie op de mail dan hang je een kwartier aan de telefoon krijg je ze eindelijk te pakken en dan duurt de levertijd nog veel langer dan eerder genoemd, maar als je de order dan wilt annuleren kan het ineens niet omdat de spiegels al gemaakt zijn...

21. juli 2020
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lange levertijd

Lange levertijd, ventilatierooster wordt geleverd zonder bijbehorend rubber...na mailen krijg ik als antwoord: onze 'monteurs' doen het altijd met kit....dat gaat het beste...daarna wordt ik genegeerd als ik terug mail dat ik toch liever met het originele rubber werk!

19. juli 2020

super traag!

Eind mei stukje enkel glas besteld van amper 1 m2. in eerste instantie geen bericht. Uiteindelijk wordt het geleverd op 15 juli.

8. juli 2020
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Begin mei een bestelling van 4…

Begin mei een bestelling van 4 geisoleerde ruiten gedaan. Na een maand had ik nog steeds geen melding wanneer het geleverd zou worden. In eerste instantie reageerde ze op mijn mail met een leverdatum, maar op de betreffende dag kwamen ze niet opdagen. Zijn telefonisch niet te bereiken en reageren niet meer op mails. Afwachten of ik ooit nog mijn geld of ruiten zie.

18 juni: dinsdag alsnog bericht gekregen dat ze het donderdag zouden gaan bezorgen.
Die donderdag hebben ze het zoals beloofd gebracht.

Communicatie en bereikbaarheid kan vele malen beter.

16. juni 2020

Zeer slecht.

Zeer slecht. Komen afspraken niet na. Telefonisch niet bereikbaar.
Info gevraagd mbt ramen en levertijd.
Geen reactie want had al betaald!
Maar als je een glaslat bij besteld en niet meteen betaald heb je wel contact!

Heb mn ramen nog steeds niet!!!!!

Totaal kansloos

14. juni 2020
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ruit met roeden en rooster

Ruit met roeden en een rooster besteld. Na een redelijk nette levertijd werd een ruit geleverd met onjuiste hoogte van de horizontale roede (agv toevoeging van rooster), ondanks mijn toegevoegde opmerkingen bij de bestelling. Na gebeld te hebben en een mail met foto's werd dit keurig opgelost en is er snel een nieuwe ruit geleverd, die de juiste roedeverdeling heeft.
Uiteindelijk helemaal tevreden met het resultaat!

23. mars 2020
Logoen til Glaskoning.nl

Svar fra Glaskoning.nl

Beste meneer Jansen, dank voor uw positieve review. Fijn dat u, ondanks de fout, toch een positieve ervaring heeft.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

24 januari een gelaagde ruit gekocht en…

24 januari een gelaagde ruit gekocht en nog niet binnen.
En uitleg geven ze niet .Niet voor herhaling vatbaar.

9. mars 2020
Logoen til Glaskoning.nl

Svar fra Glaskoning.nl

Beste meneer Buurman, bedankt voor uw feedback. Excuses voor het niet op tijd beantwoorden van uw vraag. Wij nemen uw feedback in onze communicatie. Uw gehard/gelaagde ruit had een standaard levertijd tussen de 20-25 werkdagen. Als het goed is was u daarvan op de hoogte. Inmiddels is het geleverd, wij hopen dat u tevreden bent. Mocht dit niet zo zijn, willen wij u vragen contact op te nemen met info@glaskoning.nl. Alvast bedankt!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv