Gjøl Kro Anmeldelser

3,0

Vi var 5 personer, som kom kl 18.45 og fik at vide at der var ca 30 minutters ventetid på mad, da der kun er 1 kok i køkkenet. Vi bestilte 3 gange herregårdsbøf og 2 gange wienerschnitzel plus drikke... Vis mer

Lækker mad og venlig betjening. Vi var 6 personer til stegt flæsk. Maden og betjeningen var helt i top. Der var rigtig god stemning i restauranten og vi kan klart anbefale Gjøl kro

Næsten en times ventetid på 2 stjerneskud, 2 røde pølser og lidt bløde pomfritter. Der var stort set ingen gæster og vejret var godt - det siger også lidt. Da der var gået ca 30min spurgte vi om d... Vis mer

Sidder her på Gjøl kro og får superlækkert stjerneskud. Meget anderledes end andre stjerneskud vi har prøvet. Det er en oplevelse. Rigtig god . Store flotte rejer med en dejlig frisk smag ligesom den... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Alt for lang ventetid

Vente tid, i cirka 1 time for 10 personer.
(Vi havde bestilt bord i forvejen, så de vidste at vi kom)
Smagte godt, men vi var 4 er fik bøf, (der var ca 2 svampe og 6 små tomat på) - hvor kartofler kom i en skål.
Tror der var 10 små kartofler - tjener kiggede undrende da jeg spurgte om flere, vi fik fler - Dog i en anden variant - her ventede vi nok 10 min .
Schnitzel var så tør (den fik vi gratis) og smør sauce, smagte det ikke af - der var heller ikke noget ved siden af. 🤷

Tjeneren var virkelig sød, og rigtigt go til hendes job.

Vi kommer ikke igen ..

22. juni 2024

Elendig service

Elendig service
Maden var ok dog ikke mere
Men ventetiden på maden er helt sindsyg, flabet svar fra begge "tjenere" eller hvad de nu er når man påpeger dette

19. mai 2024

Stegt flæsk

Er lige kommet hjem fra Gjøl Kro hvor vi fik stegt flæsk.
Smagte godt, hyggeligt lokale og rigtig dejlig betjening.
Dejligt område med en kanon udsigt👍

7. april 2024

Søndag aften

Søndag aften? Selvfølgelig Stegt flæsk ad libitum på Gjøl Kro. Det var bare så lækkert og veltillavet. Sødt værtspar der får dig til at føle dig så velkommen. Vi kommer bestemt igen, måske til Stegte ål, som I også havde på menukortet.
Mvh Lene

11. februar 2024

Havde inviteret hele familien på stegte…

Havde inviteret hele familien på stegte ål ad libitum.
Havde bestilt bord til kl. 16.30, men da vi ankom var bordet slet ikke forberedt !!!!
Vi følte meget, vi kom til ulejlighed.
Ålene var så som så, ligeledes var betjeningen så som så.
Oplevelsen ikke noget at prale af i forhold til prisen.
Nu er det prøvet, det var så denne ene gang.

28. oktober 2023

God oplevelse!

Dejlig mad og vin samt venlig og imødekommende betjening. Dertil kommer en skøn udsigt over fjorden på en smuk og vindstille aften.

9. september 2023

Utrolig dårlig mad

Utrolig dårlig mad
Kvaliteten er ringe og det er så dyre priser samt en utrolig flabet ejer hun var så træls og modbydelig i hendes attitude
Jeg vil aldrig komme igen

13. oktober 2023

Alt var i top

Maden var helt enkelt perfekt - fik stjerneskud og alle dele af retten spillede.
Tjeneren var både dygtig, sød og havde fokus på os.
Kroen ligger med den fineste udsigt.
Der er helt enkelt ikke noget der trækker ned.

7. september 2023

Spiste aftensmad på Gjøl kro

Spiste aftensmad på Gjøl kro.
Smørstegt torsk med gemyse , svampe, og mos . Dertil en dejlig souse. Nøj hvor var det super lækkert.
Smagen var eminent og det var flot og lækkert anrettet.
Top karakter herfra.
Mvh Birthe Jacobsen

27. august 2023

Hidtils bedste ål❤️

Dejlig velkomst, utrolig lækkert mad, vi kunne bestille ål, selvom vi ikke forudbestilte. Ållene var vanvittige, varme, smagfulde, saftige og nemme at spise. Kartoflerne var Goe og surt var også i høj klasse

31. juli 2023

Fantastisk sted

Virkelig lækker mad i meget hyggelige omgivelser. Betjeningen var god og prisen rimelig, måske endda til den billede side.

18. juli 2023