Gevalia Kaffe Anmeldelser

3,0

They belong to the same company with L´or, JDE (Jacobs Douwe Egberts). The brand Gevalia is visible in their e-mails. Probably the same customer service. I had an extremely bad experience as a new cus... Vis mer

This is a great coffee. If you wanna complain about delivery or sketchy past association ok. The truth is this coffee is really good. If you like triple Shot black stunt your growth eye twitching ro... Vis mer

I have been drinking Gevalia Coffee for Decades and it is better that Dunkin Donuts, Starbucks, and any Road side coffee place I pass. Wether Expresso Which I use to make my cappuccino's, Light Roa... Vis mer

När du får oönskat besök. Köpte Gevalia framtills de sänkte innehållet och höjde priset. Gick över till Arvid Nordquist och ångrar inte en droppe. Bättre smak och djupare kunskap om kaffe, samt sin... Vis mer

1. Gavebutikk
  2. Kafferistere
  3. Kaffebar
  4. Kaffebutikk
  5. Kaffegrossist
  6. Hobbybutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Enjoy premium coffee from the comfort of your home with membership to the Gevalia Coffee Club.

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Gevalia er lig med dyremishandling

Gevalia burde have minus 5 stjerner, for når man ser reklamen med den lille hund, så er det tydeligt at Gevalia går ind for dyremishandling, det vil med andre ord sige at Gevalia er lig dyremishandling, så nu starter vi borger en kampange som sætter lighedtegn imellem Gevalia og dyremishandling, så kan det være at de tænker sig om en anden gang.

28. januar 2019

Girigt företag med dålig kundservice

Jag har handlat Gevalias kaffe de senaste 20 åren och tycker fortfarande att de har ett väldigt bra och gott kaffe. Anledningen till mitt låga omdöme är en ändring Gevalia nyligen gjort samt det svar jag fick från Gevalias kundservice.

Hur ofta behöver man kontakta kundservice för ett företag som producerar kaffe? Tja, i mitt fall var detta första gången sedan jag började handla kaffe för ca 20 - 25 år sedan.

Varför kontaktade jag Gevalia? Jag tyckte att deras 10% prishöjning var lite omotiverad. Prishöjningen genomfördes genom att ta bort 50g (10%) av innehållet i paketen utan att ändra priset. Detta såg enligt mig lite extra fullt ut då man i butik hittade både de gamla 500g paketen brevid de nya 450g paketen men med samma pris.

När jag frågade Gevalia vad som motiverade en höjning motsvarande 10% fick jag ett tråkigt klipp och klistra svar som kort och gott antydde att - "vi är övertygade att detta gör att det är lättare att hitta sitt favoritkaffe i butiken samt att vi tror att våra kunder håller med". När jag skickade ett andra mail och påpekade att detta inte svarade på mina frågor fick jag samma klipp och klistra svar en gång till med ett tillägg att det är butiken som sätter priset jag betalar. Dvs de skylde på butikerna att priset inte ändrats. Men när jag kollade med ICA och Coop så sa de bägge att priset inte ändrats pga att Gevalia gjort paketen mindre men inte ändrat priset.

Antar att det inte bara är jag som är missnöjd med detta med tanke på en artikel i aftonbladet där ICA sagt att de slutat att köpa in Gevalias produkter då de anser att en sådan höjning inte kan motiveras.

Jag har nu efter lite drygt 20 år bytt kaffe. Till det ända kaffe märke jag hittat som inte ändrat storleken på paketen, det är dyrare än Gevalia. Men i mitt fall handlar det inte bara om pengar utan principen. Jag tänkte inte stödja ett företag som Gevalia mer.

9. april 2017

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis