Veldig praktisk liten bil. Den er litt "død" på automat giringen. Spesielt på langkjøring og litt treg på å komme opp fra 60 til 90 kmt. Bilen var ikke rengjort og manglet våtservietter som visstnok s... Vis mer
Veldig bra bil, men ikke komfortable seter for en lengre roadtrip. God kontakt med eier på chatt før og underveis i leieforholdet. I chatt ble vi informert om 2,5kr pr ekstra kilometer, men har blitt... Vis mer
Social carsharing: Rent cars by the hour from people around you. Start renting out yours today and earn cash.
55 Green Street, 94111, San Francisco, USA
- www.getaround.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Stort utvalg av biler. Enkelt. Rimelig
Jeg har brukt Getaround i en god del år. Appen utvikler seg som gjør det lettere og raskere å boke bilen man ønsker seg. Prisene kan være rimeligere enn andre steder.
Super bil som funker veldig bra til en…
Super bil som funker veldig bra til en lang reise. God kjørelengde og enkel å låne. Gode instrukser for lading, henting og levering.
Litt styr med bilder/app første gangen.
Litt styr med bilder/app første gangen.
Bilen passet perfekt til mitt bruk 👍
God opplevelse
Utleier svarer raskt, er svært behjelpelig, ryddig og hyggelig. Eneste årsaken til 4/5 stjerner er pga rekkevidden til bilen, som er ca 16 mil. Det kan bli litt knapt noen ganger når man kjører omkring i Oslo/Akershus, selv om det stort sett går bra så lenge man får planlagt litt. Ellers god bil å kjøre.
Enkel og grei bilutleie !
Enkel og grei bilutleie. Lavere depositum enn vanlige utleieselskaper. Prisen var ganske rimelig, men den ekstra kjørelengden var ganske dyr. Bilen var i veldig god stand, selv om den forrige eieren ikke la merke til noen skader på dekk og felg eller mangel på spylervæske. Jeg leier gjerne denne måten igjen neste gang. Det var enkelt og hyggelig.
Lett å få den bilen jeg ønsket.
Lett å få den bilen jeg ønsket.
God dialog med eieren.
Gunstig leiepris.
Bilen var i god stand og fikk gjort det…
Bilen var i god stand og fikk gjort det jeg skulle uten noe problemer 👍
Lokasjon feilrapportert i appen
Bilen var flere kilometer fra der appen sa. Første bilen jeg booket var pungtert, så det tilfeldigvis dagen før. Utleieren svarte dårlig på meldinger.
Appen fungerer utmerket
Appen fungerer utmerket, enkel betaling, bilen var som forventet. Anbefales👍
Enkel og praktisk løsning for leiebil
Seriøst foretak med en god app med gode rutiner for bestilling, søkefunksjon og dokumentasjon av tilstand før og etter leie.
Lettkjørt og bensingjerrig bil
Lettkjørt og bensingjerrig bil. God kommunikasjon med eier, samt høvelig parkering.
Bilen gjorde jobben
Bilen gjorde jobben, men virker sliten. Fikk feilmelding en gang, og bilen gikk i nødmodus. Måtte stoppe og slå av motoren ventet ca 1 minutt så var den i orden igjen. Opplevde også at det luktet diesel i kupeen et par ganger
Hyggelig og fleksibel utleier