En grei måte å leie bil, i tillegg til en fornuftig pris i forhold til prisnivået til de store etablerte utleieselskapene. Over- og tilbakelevering fungerte godt, hyggelig utleier. Det var en del... Vis mer
For det første et veldig bra konsept både mhp klima og økonomi, for det sndre fungerte det helt knirkefritt. Har erfaring fra bilkollektivet i Bergen, mobility i Sveits og bilkollektivet i Oslo, som... Vis mer
Social carsharing: Rent cars by the hour from people around you. Start renting out yours today and earn cash.
55 Green Street, 94111, San Francisco, USA
- www.getaround.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Bilen var i veldig god stand
Bilen var i veldig god stand. Veldig rent. Ingen problemer i det hele tatt.
God bil, hyggelig og fleksibel utleier
God bil, hyggelig og fleksibel utleier. Prismessig synes jeg det er litt dyrt i forhold til ordinær billeie. Jeg hadde forvententet at det var litt billigere.
Ren og ordentlig bil!
Kjempegod bil og svært hyggelig vert
Kjempegod bil og svært hyggelig vert. Jeg klarte å tulle det til med dato for levering, og leverte et døgn for tidlig, og han ordnet det on the spot! Det var ikke å forvente, så det var jeg veldig takknemlig for!
Tekniske problemer og jeg ble straffet
Jeg leide bilen i tre timer, fra kl 1800 til kl 2100. Jeg parkerte på rett sted litt før kl 2100. Altså innenfor tiden. Så fikk jeg ikke låst bilen med appen. Jeg forsøkte gjentatte ganger og det feilet hver gang. Ca kl 2110 ringte jeg brukerstøtte og de forsøkte å låse bilen fra sin posisjon. De gjorde gjentatte forsøk uten å lyktes. Til slutt ble eneste løsning og ta med seg de fysiske nøklene fra bilen og låse bilen med de. Jeg varslet bileier og ble enige om at jeg kunne legge nøklene ved bilen samme kveld eller morgenen etter. Jeg dro tilbake samme kveld og varslet eier av bilen om det. Han takket og beklaget problemene jeg hadde fått med levering/låsing av bilen.
Ikke nok med at jeg brukte nesten 40 minutter med å få låst bilen, dagen etter fikk jeg straffegebyr av Getaround for å levere bilen for sent. Har kontaktet de og forklart hvor urettferdig det er, uten å få svar.
Bilen var fin og bileier er ikke å klandre.
En positiv opplevelse i utgangspunktet…
En positiv opplevelse i utgangspunktet å oppdage getaround. En stor lettelse å kunne hente bilen sentralt i stedet for å måtte dra til flyplassen. Mange biler å velge mellom! Det tok litt tid å bli kjent med appen, hvordan den fungerte, jeg trodde bla jeg skulle ta bildene på forhånd og så laste dem opp. Det var en skade på bilen som jeg måtte ta ekstra bilder for å få dokumentert. Men nå vet jeg til neste gang!
Blir ikke enklere eller bedre
Super bil, og veldig enkelt med både booking, henting og levering!
Bilen stoppet på veien hjem
Bilen stoppet på veien hjem, virker som utvidelsestid ikke funket så motoren stoppet helt opp. Bilen var ikke så rent inni og styringen er litt løst, svinget lett til venstre. Bilen trenger litt kjærlighet/fiks!
Smooth biltur. Dårlig at en ikke kan ringe Getaround mer enn en time før leieforholdet.
Leieforholdet i seg selv gikk bra. Men jeg hadde klart å logge meg inn med Apple istedet for Google i appen. Leieforholdet kom ikke opp og Getaround var ikke tilgjengelig før en time før leieforholdet på telefon. på dette tidspunktet var det tre timer før. Jeg sendte mail og de ringte opp ganske snart. Men minus og stress at det ikke er mulig å ringe.
Enkelt og greit :-)
Ok bil til flyttejobben
Ok bil til flyttejobben, men bilen kunne godt ha vært rengjort innvendig.
Veldig fornøyd med Getaround
Veldig fornøyd med Getaround. Appen er enkel å bruke, og hele prosessen med bestilling og leie gikk raskt og problemfritt. God service og en trygg og praktisk løsning. Anbefales!
Enkel bil å hente og et fint leieforhol