Fin stor bil som er grei å kjøre. Får plass til det man må. Lett innsjekk og alt er som det skal. Anbefales. Eneste jeg har å si er at dieselmåleren ikke stemmer. Fylte tanken helt full, men mål... Vis mer
Social carsharing: Rent cars by the hour from people around you. Start renting out yours today and earn cash.
55 Green Street, 94111, San Francisco, USA
- www.getaround.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Hyggelig og imøtekommende utleier
Hyggelig og imøtekommende.
Blei noen endringer i siste liten, som ble svart på raskt og ordnet opp i.
Vi kommer absolutt tilbake for leie en annen gang 👍
Helt grei bil
Helt grei bil. Fikk rask hjelp ved levering av utleier da den ikke ville la seg låse.
Jeg kommer aldri til å rote meg bort i…
Jeg kommer aldri til å rote meg bort i dette upakket av en virksomhet. Og jeg trenger ikke begrunne det. Som bruker/leier/kunde er jeg ferdig med dem. Period.
Dumt at man ikke kan få tak på…
Dumt at man ikke kan få tak på norsktalende på tlf om du får et problem
Ellers veldig bra.
God formidlingstjeneste
God formidlingstjeneste. Appen er ikke helt intuitiv og har forbedringspotensiale. Det ble noe kluss med å avslutte leia for min del og utleier fikk feil dato i sitt system.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Fikk en bil som ikke hadde bremser, fikk motorstopp og fusket en hel helg. Da jeg nevnte dette lovet de å gi meg kompensasjon av leieforholdet, mot at jeg hjalp dem med å få bilen hjem igjen til Østlandet fra Vestlandet. Flere motorstopp senere og 3 timer ekstra på veien kom vi hjem. Dessverre viste det seg at de heller ikke ville kompensere mer enn ca 20% av leien. Eier av bilen skylder på Getaround og Getaround tar ingen ansvar. Tragisk kundebehandling og skremmende lav kvalitet på bilene - som i dette tilfellet var livsfarlig.
Veldig fornøyd, problemfritt.
Jeg så andre tilbakemeldinger som ikke var så gode, men mitt leieforhold var problemfritt for mitt behov. Bilen hadde mye strøm, brukte den i 1,5 time. Satte den tilbake på oppmerket plass uten problemer, og uten å trenge å bruke ekstern hurtiglader på bensinstasjon.
Det kunne vært en idé å ha klarere instrukser til hvordan man kobler fra/til ladekabelen så folk ikke bruker unødvendig tid på det. Men, veldig fornøyd med bilen og jeg fikk hentet møblene jeg trengte uten problemer. Takk!
Jeg var to to timer for tidlig ute ved…
Jeg var to to timer for tidlig ute ved avhenting. Fikk fremskutt leien kun med én time. Når bilen står der, alt er klart, så bør kunden få bile tilgjengelig umiddelbart. Forsøkte å ringe kunde service. De (AI) kunne ikke hjelpe meg fordi de mente at det tlf nr jeg ringte fra ikke samsvarte med det de hadde registrert på meg. Tullball. Ellers OK
Lett å leie
Lett å leie, alt ordnes gjennom appen. Veldig greit når du trenger en vare- eller kassebil en time eller flere for å ordne et ærend.
alt funker som det skal
Kjempe god service
Grei bil
Grei bil, alder og kjørelengde tatt i betraktning.
Kompakt og fin å kjøre.
Fikk ikke radioen til å virke, uten at det har så veldig stor betydning.
Kan gjerne leie denne neste gang jeg har behov for bil også.
Kjøretøyet var ubrukelig på…
Kjøretøyet var ubrukelig på utleietidspunkt, noe som gjorde at leieforholdet måtte kanselleres. Pengene blir likevel trekt selv om varen/tjenesten ikke ble levert.
Getaround er umulig å komme i kontakt med for å løse saken.
Sirup mellom øra!
Prøver å få verifisert konto hos Get Around men kundeservice der har sirup mellom ørene og skjønner ingen verdens ting. Virker rett og slett mindre intelligent disse menneskene.
Blir bedt om å gjøre ting om og om igjen, masse unødvendig mas om ID og sertifikat etter at dette er lastet opp, ber om bilder av meg mens jeg holder sertifikat og pass. Meget suspekt opplegg.
Deres eget krediitsjekk-selskap, Dun&Bradstreet, sier kredittscore er veldig bra, likevel har Get Around et system som sier motsatt.
Her bør hoder rulle og ting modifiseres kraftig.
Latterlig opplegg!
Bremsene er ødelagt
Bilen er dessverre ikke kjørbar p.g.a. at bremsene er kaputt. Bør taes ut av GetAround-systemet snarest til dette er reparert.
Enkelt og greit til en god pris
Punktering lørdagskvelden timer etter…
Punktering lørdagskvelden timer etter at bilen var hentet. Ingenting i bilen som kunne avhjelpe situasjonen, og måtte ta Taxi til bestemmelses stedet. Det var også vanskelig å få tak i nytt dekk som passet og måtte vente til torsdag før nytt dekk var på plass.