Getaround Anmeldelser

105 046

4,2

Lett å bruke appen, enkelt å finne en bil som tilfredsstiller dine kriterier, enkelt å ha kontakt med utleiere og de er flinke på å svare raskt. God brukeropplevelse på å registrere meg som bruker,... Vis mer

Hei Det var en fin og grei tur. Jeg har har reservert bilen og betalt for fire timer, men jeg har brukt bilen kun 2 timer og 15 minutter ( litt over to timer) dvs at bilen ble levert og avslutte... Vis mer

Positivt: Jeg kunne hente ut en bil utenom «kontortid». Bilen var 7 år gammel, men god å kjøre. Negativt: Litt komplisert ut- og innleveringsprosedyre og måten bilder skal tas. Jeg hadde likt det... Vis mer

Jeg var to to timer for tidlig ute ved avhenting. Fikk fremskutt leien kun med én time. Når bilen står der, alt er klart, så bør kunden få bile tilgjengelig umiddelbart. Forsøkte å ringe kunde servi... Vis mer

1. Bilutleiefirma
  2. Billeasing

Social carsharing: Rent cars by the hour from people around you. Start renting out yours today and earn cash.

Bra

105k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(105 046)

30 998 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

En god tur

Hei

Det var en fin og grei tur.
Jeg har har reservert bilen og betalt for fire timer, men jeg har brukt bilen kun 2 timer og 15 minutter ( litt over to timer) dvs at bilen ble levert og avsluttet leieforholdet 1.45 timer før leieavtalen.
Jeg ønsket at jeg kunne fått tilbake pengene for resten av tiden dvs. 1.45 timer.

30. august 2026

Lett å bruke appen

God brukeropplevelse på å registrere meg som bruker, og rask respons underveis i prosessen for å få en godkjent profil.
I det hele tatt en god brukeropplevelse fra start til slutt.

30. august 2026

Sliten og møkkete bil

Denne bilen bærer preg av dårlig vedlikehold. Service lampe lyser og det er skittent overalt. Måtte legge et teppe i lasterommet siden var så møkkete. Ingen hyggelig opplevelse!

28. august 2026

Leie bil av Getaround

Negativt: Litt komplisert ut- og innleveringsprosedyre og måten bilder skal tas. Jeg hadde likt det bedre om jeg «etter eget hode» kunne tatt bilder av front, bak, begge sider og tak + et bilde av hver felg.
At man må vaske bilen før innlevering er litt stress.
Ganske dyrt.
Sammenligner jeg med Avis, der jeg av og til leier bil, blir leiesummen betydelig høyere med Getaround. Hos Avis får jeg også en nyere bil og slipper å vaske den før levering. I tillegg enkel ut-og innleveringsprosedyre.

Veldig fornøyd med leiebilen

Veldig fornøyd med leiebilen! Alt gikk veldig enkelt og problemfritt fra start til slutt. Bilen var ren og i god stand, og kommunikasjonen var rask og hyggelig. Anbefaler absolutt Getaround og kommer gjerne til å leie bil her igjen! 😊

Enkelt og smidig

Enkelt, smidig og billig. Første gang jeg har brukt denne tjenesten, men absolutt ikke siste gang! Veldig fornøyd med hele prosessen fra A til Å.

29. august 2026

Mer fleksibiliet for utleiger og leigetaker

Synes det er altfor stivt opplegg med start og slutt på en leige. Det burde være mye mer opp til hva passer utleiger og leiger, spesielt med tanke på å endre hentetidspunkt eller leveringstidspunkt avhengig av hva skjer, uten at det skal være så komplisert å gjøre.
Synes ordningen med at å kjøpe forhåndskilometer versus hva en må betale om det går over er bare helt tullete. Et system for å hente ut ekstra fortjeneste for Getaround.
Synes mye av opplegget er for Getarounds fortjeneste ikke det som er bedre for utleiger og leiger.

27. august 2026