Garderobemekka AS Anmeldelser

4,2

Garderoben ble levert i tide og er helt greit Det jeg reagerer veldig på er prisen på levering og montering, veldig overpriset. Dette kunne ikke jeg vurderer på forhånd, regner med at det er en stor... Vis mer

Brukte en del tid på finne en løsning etter uenighet. Totalt sett ble det en middels opplevelse. Etter svaret fra Mr Westlund der mine innspill ikke i det hele tatt blir tatt ad notam , og usannheter... Vis mer

Skinnene til skyvedørene ble levert på feil mål. Jeg tok kontakt med selskapet og fikk beskjed om at jeg kunne kappe de selv med vinkelsliper, eventuelt måtte jeg vente på bestilling av nye skinner. J... Vis mer

Meget fornøyd. Rask respons, hjembesøk for mål og raskt prisoverslag. Skal ikke uttale meg om priser kontra konkurrenter, det får andre gjøre. Vi fikk den service vi forventet og det holder for os... Vis mer

1. Møbelsnekker
  2. Kurvleverandør
  3. Møbelsnekkeri
  4. Leverandør av spesialtilpassede møbler

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste totalpris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

21 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Anbefaler Garderobemekka for den…

Anbefaler Garderobemekka for det sterkeste.

Skyvedørene ble levert tidligere enn avtalt tid. De ble montert av en veldig ryddig og nøye mann. Jeg er kjempe fornøyd av kundeservice og arbeidet. Resultatet er perfekt.

29. juni 2021

En god skyvedørsgarderobe-opplevelse.

Trengte en oppgradering i heimen, og ville ha skyvedørsgarderobe.

Endte opp med Garderobemekka da jeg syntes de hadde best service og pris. (Var i dialog med to andre)

Sendte inn et løst utkast til Solveig , og fikk veldig god hjelp pr. telefon og e-post.
Da jeg etter hvert kom til butikken på Alna var det også god og hyggelig service, og ytterligere innspill for å få en bedre løsning.

Godt gjennomført kontrollmåling før bestilling ble gjort.

Ble fortalt at det kunne ta opp mot seks uker, noe som var helt i orden for min del, men skapet ble montert etter ca. tre uker, av en hyggelig montør.

Anbefaler Garderobemekka til de som vil ha en skyvedørsgarderobe.

11. mai 2021

Bestilte garderobe dører i oktober

Bestilte garderobe dører i oktober, leveringstid 6-8 uker, nå har det gått 15 uker fremdeles ikke fått dører. Unnskyldingen er covid, noe som er ok, om man får beskjed. Det som er mest frustrerende, er at det er jeg som purrer. Ringte butikken, for å spørre om leveringstid tidlig i januar, (da som kunde som vurderte å kjøpe)fikk oppgitt 6-8 uker, da jeg spurte om det var noen forsinkelser var svaret nei, men vi har hatt litt leveringsproblemer, disse er over nå, fremdeles ikke dører hos oss, ingen kompensasjon for sen levering. Dette er dårlig.

6. februar 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (126 anmeldelser)