Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er første gang jeg handler hos gadgets og jeg er meget tilfreds med handlen. Og alt virker som det skal. Så perfekt tilfredshed herfra til gadgets.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har handlet hos Gadgets en enkelt gang, hvor jeg ikke kunne klage over hverken produkternes beskaffenhed eller leveringstiden. Jeg KUNNE jo gå i deres butik, men alternativet online var perfekt.

Informasjon om virksomheten

1. Gavebutikk

Skrevet av virksomheten

Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgørende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. Køber du vores billige gadgets holder de selvfølgelig ikke lige så godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fås i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine mails og telefonopkald. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig og finde en løsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer på nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i øjenhøjde – så du altid får værdi for pengene. Vi ved også, at leveringstiden er en afgørende faktor, når du handler på nettet. Ingen gider at vente evigheder på at få deres varer, og derfor får du selvfølgelig lynhurtig levering af dine gadgets, når du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer før kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gør alt for at behandle din bestilling hos så hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder på højtryk for at få sendt din ordre sikkert af sted til tiden.

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

1k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Gadgets

Kære Sara. Tak for den flotte karakter, det glæder mig at du har haft en skøn oplevelse hos os.
Kom snart igen. 😍

// Lisa, Temashop.dk

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, korrekte vare

27. februar 2020

Hej Susanne.

Mange tak for din positive tilbagemelding og smukke fem stjerner.

Det er dejligt at vide, du har været glad for vores hurtige ekspedition, - og vi gør os altid umage for at en ordre skal være korrekt ekspederet fra starten af, så det er herligt at vide det er værdsat.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er første gang jeg handler hos…

14. juni 2019

Hej David.

Det er så godt at høre, at alt er gået som det skal, - så er jeg også vildt tilfreds. Dejligt at jeg kan glæde mig til endnu en god samhandel i fremtiden.

Mange tak for dine positive ord og herlige fem stjerner.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God hjemmeside og fint vareudvalg

20. desember 2018

Hej Thomas.

Det er herligt at høre, du er glad for vores hjemmeside og store udvalg. Vi har også rigtig meget at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag og pris.

Mange tak for din fine tilbagemelding og den smukke stjernerække.

Alt som forventet

Alt var som forventet og leveringstiden var helt i top :-)

12. desember 2018

Hej Brian.

Mange tak for din herlige anmeldelse. Det er skønt at vide vi har kunnet indfri alle forventninger, og du har været glad for vores lynhurtige ekspedition.

Jeg takker også for den flotte maksimumkarakter.

Fin service

Bestilte om fredagen, og pakken kom mandag tidlig formiddag. Helt perfekt!

19. november 2018

Hej Kresten

1000 tak for de 5 stjerner du har afgive til os.

Når vi modtager en ordre inden kl. 15 på hverdage og varen er på vores lokallager, så bestræber vi os på at få ordren med ud af huset samme dag.

Maibritt - Gadgets.dk

Det kom til tiden

Det var som det skulle være og var ikke i stykker

29. oktober 2018

Hej Nichlas

Mange tak for de 5 stjerner du har afgivet til os i forbindelse med din handel hos os :-)

Maibritt - gadgets.dk

Fin service

Fin service, fornuftige priser. God levering ved Postnord. Anbefalet.

21. oktober 2018

Hej Caspar

Mange tak for de 5 stjerner.

Maibritt - Gadgets.dk

Kom til tiden

14. juni 2018

Hej Emma.

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding, og de fem smukke stjerner. Håber vi også ved næste festlige lejlighed, kan hjælpe dig.

Vera Nielsen
Gadgets.dk

Helt perfekt...

6. juni 2018

Hej P.V.

Jamen så bliver det jo ikke meget bedre. Tusind tak for din hilsen her på Trustpilot. Jeg håber vi ses på webshoppen næste gang der skal handles festlige ting.

Tak for den høje nominering af os.

Det var alt godt.

4. juni 2018

Hej Niels Peter.

Skønt at høre. Vi gør os også umage for at at skal forløbe korrekt, - så det er herligt at høre, det bliver vel modtaget.

Tak for din anmeldelse og smukke topkarakter.

Alt virkede perfekt

26. februar 2018

Hej Poul.

Hvor herligt at høre - så kan det jo næsten ikke blive bedre👏.

Tusind tak for din tilbagemelding og fuldt hus på stjernerne.

alt var perfekt

alt var perfekt, min varmeste anbefaling

28. januar 2018

Hej Jytte

Tak for den flotte vurdering og din varmeste anbefaling :)
Det varmer hos herinde hos os.

Det var dejligt, at alt bare var perfekt.

Rasmus - Gadgets.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Julegaven er kommet i hus til tiden

Julegaven er kommet i hus til tiden, nul problemer :-)

19. desember 2017

Hej Jeanne

Tak for de flotte stjerner

Vi håber ligeledes at gaven også kom i hus hos modtageren og at vedkommende er glad for din gave

Rigtig godt nytår til dig

Nytårshilsner fra
Rasmus - Gadgets.dk

Fungerede perfekt

18. desember 2017

Hej Mads.

Det er da bare herligt at høre, at alt er gået som efter en snor. Rigtig god fornøjelse med produktet😉.

Tak for din herlige tilbagemelding og flotte topkarakter.

Med julehilsen fra

alt fungerede

1. desember 2017

Hej Keld.

Skønt at du har haft en god oplevelse. Dét er jeg super glad for at høre. Tusind tak 🙌🤝

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte varen søndag og den kom …

Bestilte varen søndag og den kom allerede mandag. 😁 😁

24. oktober 2017

Hej Peter.

Ja, det er også usædvanlig hurtigt😁 - men pga vores højsæson, arbejdes der på højtryk, for at få alle ordrer hurtigst muligt afsted, - så det er altså ikke hverdagskost. Men man kan stadig glæde sig over dag-til-dag levering, hvis man bestiller varer fra lokallageret, inden kl. 15.00 på hverdage😉.

Tusind tak for din skønne tilbagemelding og de fem flotte stjerner.

Helt perfekt

4. oktober 2017

Hej Àsta.

Sikken en herlig overskrift - tusind tak for den! Det glæder mig du har været så tilfreds med det hele! Kom snart igen😉.

Tusind tak for de fantastiske fem stjerner.

Fanny - Gadgets.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv