Ho acquistato un splitter per la mia auto. Arrivato nei tempi (unica nota positiva) ho subito notato che l' imballaggio era inesistente, c'era sono del cellophane che avvolgeva il prodotto ma nessun... Vis mer
Supplier for engine upgrades, stylish modifications or a complete overhaul. Car parts for all makes and models. Specialized in parts for Japanese cars, especially Honda.
Ohmstraat 15, 3861 NB, Nijkerk, Nederland
- info@fullcartuning.com
- www.fullcartuning.com
Har svart på 22 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Another dropshopping business that lies…
Another dropshopping business that lies about the delivery time. I ordered a sport exhaust and says that it took 3-6 days to deliver. I am waiting for 2 weeks now, and even tried to contact them that i can pici it up in the shop. No response
Commande jamais reçu ces du vole
Commande jamais reçu ces du vole
Article jamais reçu
Article commandé et jamais reçu !!!
Pour des bas de caisse 350z .
Après plusieurs échanges pour faire valoir que je n'est rien reçu aucune initiative à été prise .....
Au final j'ai commandé un article inexistant pour plus de 200€ .
J'ai déjà commandé sur ce site sans problème, mais quand un problème surgi alors vous pouvez dire au revoir à vos sous .
En gros un site pas sérieux sur le retour des articles et le service après vente .
Donc je peux dire que j'ai été victime d'un vole venant de fullcartuning.
JR9 WHEELS velgen bestelt bij Full car
JR9 WHEELS velgen bestelt bij Full car. Goed geholpen door de medewerkers. Eerst volledige informatie gekregen of de velgen passen met alle afmetingen er bij. Goede communicatie en meedenkend personeel. Redelijke prijs en gratis verzending plus gratis mee passende centreer dingen gekregen. Toen de velgen bezorgd waren bleek 1 velg wat krassen te vertonen. Na overleg een deel van het aankoopbedrag terug gekregen. Echt super cool ! Ik beveel ze goed aan. Mvgr Anand
Friendly and helpful
I ordered some break discs for my camry that id recently bought. Being an older model it is a bit harder to find any discs that fit in stock. The parts i ordered were out of stock so a member of your team, Gregory contacted me regarding. I need to get them replaced within a short timeframe. After giving Gregory the specs he was happy to help me find a pair that would work for the car. Great service all around friendly and helpful. I should now be able to fit them within the time period i needed to. Thank you.
Klant is Koning
Medewerkers zijn betrokken, passievol en zeer klantvriendelijk
very good!!!
Company don't pick up the phone,no…
Company don't pick up the phone,no answering on emails too,bearly on Whatsapp!!
Placed order , expecting time to deliver 4-6 weeks ,no info on web how long it's takes before purchasing,try contact a few times,no answer ..
After placing order and paid ,now I'm without product and money don't want be returned to buy another items in competition company's
Je fais une commande de 300€ pour…
Je fais une commande de 300€ pour recevoir un silencieux cabossée franchement n’achetez pas là-bas
Dommage qu’on ne oui pas envoyé de photos
consigliato
Ordinato un pezzo per la mia Mazda Mx5. Arrivato tutto come da descrizione. Molto soddisfatto
Die Jungs von Fullcartuning sind Top…
Die Jungs von Fullcartuning haben sich bei mir die aller größte Mühe gegeben für meine beiden Mazda cx5 die Passgenauigkeit der Domstreben im Motorraum zu überprüfen und eventuelle Probleme gleich auszuschließen. Ihr seid Top👍. Vielen Dank für eure Hilfe und euren Service. Beste Grüße aus Deutschland (Frankfurt/Oder)🤘
Hohe Versandkosten, langsamer Versand unfreundlich
Die Versandkosten sind mit ca 10 € völlig überzogen.
Es wird damit geworben das bei bestelleingang vor 16 Uhr und noch am selben Tag versendet wird.
Dies ist allerdings so gut wie nie der Fall.
Dafür sind die Versandkosten schon fast unverschämt hoch.
Die Freundlichkeit des Kundenservice hält sich sehr in Grenzen.
Ich habe dort schon mehrmals bestellt werde in Zukunft aber bin immer es möglich ist woanders bestellen.
commande le 10 juin 2025…
Ik heb op 10 juni 2025 een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Ze zijn onbereikbaar en reageren nooit op berichten of e-mails.
PFFF, wat kan ik zeggen????
Item didn't fit despite website stating…
Item didn't fit despite website stating it was for my model