Frisordropin Anmeldelser

2,4

Jeg baden mandelige frisør om at få klippet 1 cm af mit hår. I stedet klippede frisøren omkring 20 cm af – uden at spørge eller informere mig. Som om det ikke var slemt nok, var klipningen også ekstre... Vis mer

har besøgt HELLERUP afd. mange gange, og vil fortsætte. Super venligt og imødekommende personale. Altid mange kunder, hvilket bekræfter at det er et populært sted. ligesom, hvis Du ser mange lastb... Vis mer

Tæt på bopælen, overkommelig pris, ingen tidsbestilling. Men ak og ve. De kan ikke klippe frisurer, der sidder. Arbejdet med saksen efterlader en - ja i saksen. Ellers sød betjening, men måske det mes... Vis mer

Bruger Frisør Drop-In i Søborg - er vel blevet klippet der 10 gange, 1 gang ikke helt tilfreds, ellers super fint, de er altid søde. Vil helst klippes hos Arne eller Jay (måske hedder hun Joy) Good va... Vis mer

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

NEVER AGAIN... not for woman with bangs / fringe

NEVER AGAIN.... First and last time:
The worst hairdresser for women with long hair ever!

Got my bangs/fringe cut completely uneven :( I told the hairdresser several times that it is bad, but he thought it was good and still charged me.

I have bangs and the hairdresser did not know how to cut that. I have NEVER been cut this way. The hairdresser started taking way too much, so that the bangs were too short, hence no hair was left to even it out with. After I left - the bangs were still completely uneven and much shorter than what I asked for.

I would NOT recommend this unless you are a male or don’t care about the result.

28. desember 2019

Min favorit frisør

Min favorit frisør, Igennem de snart 18 år frisøren har eksisteret blevet klippet hos Benjamin og hans kumpaner. Det er altid en udsøgt fornøjelse. Der er liv og glade dage og så bliver håret tilmed klippet.

Jeg forttætter de næste 18 år med at blive klippet der :-)

28. desember 2019

Dårligste oplevelse nogensinde!

Ja nu sidder jeg så tilbage med store skaldede pletter på toppen af mit hovede og en meget skæv kant.
Ville ikke anbefale 'drop' in til min værste fjende!!! 😠

16. november 2019

Grim klipning i nakken

Grim klipning i nakken - DropIn Lyngby

Folk havde lagt mærke til min skæve klipning i nakken, så jeg henvender mig derfor på adressen, for at komme i dialog om eventuel kompensation.

Da jeg har fremsagt min forespørgsel fortæller medarbejderen at hun ville havde lavet samme skæve klipning som sin kollega.

Har sjælendt oplevet så lidt imødekommenhed og dårlig service, nogen andre steder i hele Danmark.

Vil absolut ikke anbefale at blive klippet her, da det går alt alt for stærkt til at de kan formå at levere et tilfredsstillende resultat.

12. juni 2018

SKÆVT HÅR!!!!!!!!!

Jeg ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne. Jeg har brugt 5 år på at få mit hår sundt, hvor jeg har plejet det med hårkur, klipning og vitaminer, så jeg kunne få det langt igen. Jeg skulle KUN have taget spidser, og da jeg satte mig i stolen, der sagde frisøren, at jeg nærmest ikke behøvede blive klippet pga mit hår var så pænt -> jeg bad hende klippe spidserne, og vi aftalte ca. 1 cm. Mit hår er klippet fuldstændig skævt, der er taget 10 cm af (og der ryger mere nu når jeg skal til en anden frisør, som må rette op på denne fejl), og de benytter maskine til spidserne efter saks, så mine spidser er cuttet up. Det nytter jo ikke engang klage til stedet, eftersom mit hår (som jeg har brugt 5 år på!) ikke bare kan limes på igen. Men det er jo fedt, så er jeg "kun" 30 før, at jeg får mit sunde lange hår tilbage, når nu jeg ved, at det tager 5 år at gro ud. Jeg er virkelig ked af det, og hvis i har langt hår - så sæt ALDRIG benene herinde!!! De aner ikke, hvad de laver!!!! Jeg fortryder inderligt, at jeg ikke gik til en anden frisør omend, at jeg skulle bestille tid og betale prisen derefter. Jeg har aldrig været mere utilfreds med en service, nogensinde.

1. mai 2018

Drop in lyngby

Jeg blev klippet af Ajgül forleden i Lyngby og jeg er VILD med mit nye hår 😍 hun er uden tvivl rigtig dygtig og ved hvad hun gør! Mit hår er langt hun kom med gode idéer da jeg var i tvivl, fik renset ud af de spaltede spidser og lavede de flotteste etager så jeg har fået spil i mit hår, hun har hvert fald fået en stamkunde her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vh Viktoria

21. februar 2018

Var forbi i dag med 3 af mine børn og …

Var forbi i dag med 3 af mine børn og får at vide, at de ikke kan klippe dem fordi de har luseæg i håret. De påstår at luseæg smitter. Da jeg er sygeplejerske fortæller jeg dem, at luseæg ikke kan smitte, at de er behandlet med Hedrin, som både slår lus og æg ihjel. Så tjek venligst apoteket.dk og bliv lidt klogere på lus.

13. oktober 2017

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis