Informasjon om virksomheten

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Installering af 2 Duka ventilationer

Jeg havde et rigtig godt forløb med installation af 2 Duka One S6+ Wifi i mit hus.

Jeg søgte et tilbud gennem hjemmesiden. Snart herefter fik jeg et svar tilbage omkring nogle spørgsmål vedrørende installationen. Vi aftalte en tid hurtigt herefter.

Der kom en meget venlig installatør, som jeg havde en god dialog med omkring selve installeringen og hvad der kunne lade sig gøre hvortil han også kom med gode inputs. Der var ligeledes god kommunikation hele vejen igennem.

En klar anbefaling herfra.

23. oktober 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oplevelse og godt produkt

Fik installeret udluftning i kælderen. Det var på alle måder var en fornøjelse af have jeres folk i huset. Arbejdet ser godt ud, og de var fleksible og behagelige at have med at gøre

2. mars 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En helt igennem god oplevelse/ installation af to Duka ventilatorer

En helt igennem god oplevelse og en fornuftig pris, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Andreas vejledte os til det rette køb og ydede en virkelig god service. Godt håndværk og ikke mindst fin oprydning efter endt arbejde, man kunne dårligt se der havde været håndværkere i huset.
Et opfølgende besøg, hvor flowet blev kontrolleret, således sikret at anlægget kører som det skal.
Jeg giver min bedste anbefaling og benytter helt sikkert firmaet igen også til andre el opgaver

23. oktober 2020

Brug roligt Frisk-luft.dk

Jeg havde også fornøjelsen af Anders. Klar og tydelig aftale. Ingen overraskelser i forhold til den aftalte pris. Og selve monteringen er virkelig flot lavet. Langsomt mærker jeg en forbedring på den sure kælderlugt. Det kan på alle måder anbefales.

10. juli 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service ved installation af DUKA…

God service ved installation af DUKA ONE S6 til to værelser og et badeværelse. Andreas var god at kommunikere med og installationen blev foretaget fint og uden anmærkninger. Man kan tydeligt mærke hvordan luften forbedres i rummet, og samtidig bemærker man nærmest ikke lyden.

17. januar 2019

Montering af Duka One

Vi fik monteret 3 Duka One S6 i kælderen. Håndværkerne var der på slaget til den aftalte tid og de blev færdige samme dag. Der blev også lavet et pænt el-arbejde.

5. desember 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv