Fotografie Ploeg Anmeldelser

10 705
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb zelf de complete basis 3 delen van de foto buddy besteld. Deze helpen mij enorm met het leren kennen van de basis met afstellen van mijn camera. De buddy werd snel bezorgd en is zelfs voor een beg... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Fotografskole
  2. Karriere- og studieveiledning
  3. Utdanningsinstitusjon
  4. Fotograf
  5. Fotokurs

Skrevet av virksomheten

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Skrevet av virksomheten

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(10 705)

811 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Duiselijke uitleg

Duiselijk, overzichtelijk. Een moeilijk onderwerp heel duidelijk uitgelegd!

26. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Dat is een compliment waar ik blij van word! Fotografie kan soms best technisch lijken. Daarom probeer ik juist de lastigere onderwerpen stap voor stap en zonder ingewikkelde taal uit te leggen. Fijn dat dit voor jou zo goed werkt.

Veel plezier met het toepassen van wat je hebt geleerd!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke lessen met veel…

Duidelijke lessen met veel verschillende onderwerpen. Er zijn ook praktijk opdrachten die goed worden beoordeeld door Jeroen.

24. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Mooi om te horen dat de afwisseling tussen theorie en praktijk zo goed bevalt! De opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van mijn online fotocursussen. Je gaat zelf fotograferen en krijgt daarna persoonlijke feedback op je foto's. Zo zie je meteen waar je al goed mee bezig bent en waar je nog kunt groeien.

Veel plezier met de volgende opdrachten!

Goede feedback

Bij de (online) cursussen en fysieke workshops krijg je goede uitleg. Op de foto's die je mag inleveren krijg je eerlijke en nuttige feedback waar je weer van kunt leren.

26. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Feedback is voor mij veel meer dan alleen zeggen of een foto mooi is. Ik wil je vooral laten zien wat er goed gaat en wat je de volgende keer anders kunt proberen. Fijn om te horen dat je die persoonlijke feedback zowel bij de online fotocursussen als bij de workshops als leerzaam ervaart.

Blijf vooral experimenteren en genieten van fotografie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettige manier om te leren hoe je de…

Prettige manier om te leren hoe je de perfecte foto kan maken

23. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Dat is precies wat ik met mijn cursussen wil bereiken! Niet alleen vertellen welke knop je moet gebruiken. Ik wil vooral laten zien waarom je iets doet en hoe je daarmee steeds mooiere foto's kunt maken. Fijn dat deze manier van leren zo goed bij je past.

Blijf lekker oefenen en vooral genieten van fotografie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle verzending van bestelde…

Snelle verzending van bestelde artikelen

24. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Snel besteld en snel in huis. Zo hoort het! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Ik wens je veel plezier met je bestelling en natuurlijk met fotograferen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke leerzame lesstof en…

Duidelijke leerzame lesstof en onderwerpen. Leuke manier van presenteren van opdrachten op Facebook.
goede opdrachten met feedback

20. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Leuk om te lezen dat niet alleen de lesstof maar ook de opdrachten zo goed bevallen! Zelf aan de slag gaan met je camera is uiteindelijk de beste manier om fotografie te leren. De feedback helpt je daarna om te zien waar je nog nét dat stapje extra kunt zetten.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de volgende opdrachten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alle online cursussen doe je met veel plezier en eigen tempo

Zoals de titel al zegt! En je kan altijd nog extra vragen en je krijgt er gewoon antwoord op. Echt een hele fijne man

23. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Hier krijg ik een grote glimlach van! 😊 Fijn dat je de online fotocursussen met zoveel plezier volgt en dat je lekker je eigen tempo kunt bepalen. En natuurlijk mag je altijd vragen stellen. Ik help je graag verder als je ergens tegenaan loopt.

Bedankt voor je mooie woorden en blijf vooral lekker fotograferen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijke uitleg en leuke opdrachten

Duidelijke uitleg en leuke opdrachten, en heel uitgebreid

19. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat goed om te horen dat je de cursus niet alleen duidelijk maar ook uitgebreid vindt! Ik probeer de theorie altijd te combineren met leuke praktijkopdrachten. Zo blijft het niet bij kijken en luisteren. Je gaat vooral zelf met je camera aan de slag.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de volgende lessen!

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Een welkome video presentatie die alle basisbegrippen en handelingen laat zien om het omstreden gebruik van flitsers tot een goed gebruik te maken.

21. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Flitsfotografie kan in het begin best lastig lijken. Juist daarom begin ik bij de basis en laat ik stap voor stap zien hoe je een flitser goed kunt gebruiken. Mooi om te horen dat de videolessen je helpen om de verschillende begrippen en instellingen beter te begrijpen.

Veel plezier met oefenen. Voor je het weet voelt flitsen een stuk vertrouwder!

Leerzame en overzichtelijke cursus

Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

20. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Mooi om te lezen dat je door de cursus jouw camera echt beter hebt leren kennen! De lessen zijn bewust kort en overzichtelijk opgebouwd. Daarna kun je met de opdrachten meteen oefenen met wat je hebt geleerd. Fijn dat deze combinatie voor jou zo goed werkt.

Blijf lekker ontdekken wat er allemaal mogelijk is met je camera!

Snele verzending van producten

Snele verzending van producten

20. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Fijn als een bestelling gewoon snel op de mat ligt! Bedankt voor je review en goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Ik wens je veel plezier met je aankoop en natuurlijk met fotograferen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor iedereen aan te raden

Fijn dat er voor iedereen de tijd genomen werd.
Uitleg over je eigen camera, dus thuis niet meer zoeken waar alle icoontjes zitten.
Duidelijke uitleg door Jeroen.

20. juni 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Persoonlijke aandacht maakt voor mij echt het verschil tijdens een fotografiecursus. Daarom kijk ik graag samen met je naar je eigen camera. Zo weet je na afloop ook precies waar je de belangrijkste instellingen kunt vinden. Fijn dat je de uitleg zo duidelijk hebt ervaren!

Bedankt voor je aanbeveling en veel mooie fotomomenten gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Techniek of challenge, allemaal even leuk

Ik hebde beginnerscursus en challenge 1 gedaan. Ben bezig met de gevorderde cursus en challenge 2. De uitleg is duidelijk. Voordeel van de fimpjes is dat je wel 10 keer (of meer) kan luisteren. De feedback is helder en eerlijk. Opbouwend zodat het zelfvertrouwen blijft. Door de challenge ook te doen kan ik de geleerde techniek leuk in praktijk brengen. En.... lekker in mijn eigen tempo, passend bij mijn dagelijks leven. Het heeft mijn hobby echt een boost gegeven. Je meldt je aan en binnen 24 uur kan je aan de slag.

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat geweldig om te lezen dat fotografie door de cursussen én Challenges echt een boost heeft gekregen! Precies die combinatie vind ik zo belangrijk. Eerst de techniek begrijpen en daarna lekker zelf aan de slag met uitdagende opdrachten. En een video tien keer terugkijken? Gewoon doen! 😊

Mooi dat ook de persoonlijke feedback je helpt om verder te groeien zonder het plezier uit het oog te verliezen. Bedankt voor je uitgebreide review en veel plezier met de vervolgcursus en Challenge 2!

Fotoboek

Duidelijk en leerzaam

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten! Fijn om te horen dat Foto Buddy je duidelijk en leerzaam vindt. Ik hoop dat het je helpt om nog meer uit je fotografie te halen en dat je er nog vaak met plezier in terugbladert.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jullie maken waar wat jullie beloven…

Jullie maken waar wat jullie beloven met duidelijke uitleg tijdens de cursussen...

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de online fotocursussen voldoen aan je verwachtingen en dat de uitleg duidelijk is. Ik doe mijn best om alles stap voor stap uit te leggen, zodat iedereen met plezier en vertrouwen kan leren fotograferen.

Alles prima verzorgt

Alles prima verzorgt

18. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik doe mijn best om zowel de online fotocursussen als de workshops en producten goed te verzorgen. Veel plezier met fotograferen en graag tot een volgende keer!

Klaar en duidelijk uitgelegd

Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

13. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat je de online fotocursus duidelijk vindt en dat je deze helemaal in je eigen tempo kunt volgen. Ook mooi dat je de persoonlijke feedback op je huiswerk en de snelle beantwoording van je vragen waardeert. Dat helpt je om steeds weer een stap verder te komen.

Bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met fotograferen!

Leerzame Cursus

Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

15. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je bent gestart met de online basiscursus fotografie! Fijn om te horen dat de lessen tot nu toe duidelijk en overzichtelijk zijn. Op je eigen tempo kunnen leren is voor veel cursisten een groot voordeel. Mooi dat ook de Foto Buddy's je onderweg goed van pas komen. Heel veel plezier met de rest van de cursus en ik ben benieuwd naar je eerste foto's!

Duidelijk

Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.

28. juni 2026

buddy kaarten

Ik heb de buddy kaarten gekocht. Compact, handig qua formaat en leerzaam!

16. juli 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring met de Foto Buddy kaarten deelt! Fijn om te horen dat je ze compact, praktisch en leerzaam vindt. Ze zijn juist ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, zodat je tijdens het fotograferen snel de juiste instellingen kunt opzoeken. Veel plezier met je fotografie!

Groeten Jeroen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv