Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... Vis mer
Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... Vis mer
Heb zelf de complete basis 3 delen van de foto buddy besteld. Deze helpen mij enorm met het leren kennen van de basis met afstellen van mijn camera. De buddy werd snel bezorgd en is zelfs voor een beg... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Skrevet av virksomheten
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
Kontaktopplysninger
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Nederland
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duiselijke uitleg
Duiselijk, overzichtelijk. Een moeilijk onderwerp heel duidelijk uitgelegd!

Svar fra Fotografie Ploeg
Duidelijke lessen met veel…
Duidelijke lessen met veel verschillende onderwerpen. Er zijn ook praktijk opdrachten die goed worden beoordeeld door Jeroen.

Goede feedback
Bij de (online) cursussen en fysieke workshops krijg je goede uitleg. Op de foto's die je mag inleveren krijg je eerlijke en nuttige feedback waar je weer van kunt leren.

Svar fra Fotografie Ploeg
Prettige manier om te leren hoe je de…
Prettige manier om te leren hoe je de perfecte foto kan maken

Svar fra Fotografie Ploeg
Duidelijke leerzame lesstof en…
Duidelijke leerzame lesstof en onderwerpen. Leuke manier van presenteren van opdrachten op Facebook.
goede opdrachten met feedback

Svar fra Fotografie Ploeg
Alle online cursussen doe je met veel plezier en eigen tempo
Zoals de titel al zegt! En je kan altijd nog extra vragen en je krijgt er gewoon antwoord op. Echt een hele fijne man

Svar fra Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten
Duidelijke uitleg en leuke opdrachten, en heel uitgebreid

Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Begrijpelijke uitleg vanaf de basis
Een welkome video presentatie die alle basisbegrippen en handelingen laat zien om het omstreden gebruik van flitsers tot een goed gebruik te maken.

Leerzame en overzichtelijke cursus
Hele duidelijke uitleg, in korte overzichtelijke hoofdstukken. Leuke en leerzame opdrachten! Veel geleerd over mijn camera met deze cursus!

Svar fra Fotografie Ploeg
Voor iedereen aan te raden
Fijn dat er voor iedereen de tijd genomen werd.
Uitleg over je eigen camera, dus thuis niet meer zoeken waar alle icoontjes zitten.
Duidelijke uitleg door Jeroen.

Svar fra Fotografie Ploeg
Techniek of challenge, allemaal even leuk
Ik hebde beginnerscursus en challenge 1 gedaan. Ben bezig met de gevorderde cursus en challenge 2. De uitleg is duidelijk. Voordeel van de fimpjes is dat je wel 10 keer (of meer) kan luisteren. De feedback is helder en eerlijk. Opbouwend zodat het zelfvertrouwen blijft. Door de challenge ook te doen kan ik de geleerde techniek leuk in praktijk brengen. En.... lekker in mijn eigen tempo, passend bij mijn dagelijks leven. Het heeft mijn hobby echt een boost gegeven. Je meldt je aan en binnen 24 uur kan je aan de slag.

Svar fra Fotografie Ploeg
Jullie maken waar wat jullie beloven…
Jullie maken waar wat jullie beloven met duidelijke uitleg tijdens de cursussen...

Klaar en duidelijk uitgelegd
Klaar en duidelijk uitgelegd! Kan je op je eigen tempo doen wat ook fijn is. Bij eventuele vragen altijd antwoord. Op de uitgevoerde taken(huiswerk) altijd feedback van Jeroen! Ik raad het iedereen aan!

Leerzame Cursus
Ik ben net begonnen met de basiscursus en ben bij les 3. Voor nu nog alles duidelijk en overzichtelijk. Het gaat in je eigen tempo, dus geen druk dat vind ik een pluspunt. De foto buddy's zijn heel fijn voor onderweg.

Duidelijk
Duidelijk. Duidelijke iitleg. Als er iets niet goed is met bestelling dan word het opgelost. Goede infomatie op stevige blaad.
buddy kaarten
Ik heb de buddy kaarten gekocht. Compact, handig qua formaat en leerzaam!

Svar fra Fotografie Ploeg
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.