Fotografie Ploeg Anmeldelser

10 724
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeroen gaf duidelijk de cursus macro fotografie met tips en leuk de verschillende opdrachten die we kregen. Ook leuk als afsluiter na 4 weken het filmpje met de opmerkingen over de foto's, kun je weer... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. T... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fotografskole
  2. Karriere- og studieveiledning
  3. Utdanningsinstitusjon
  4. Fotograf
  5. Fotokurs

Skrevet av virksomheten

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Skrevet av virksomheten

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(10 724)

829 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Opstarten is even wennen -

Opstarten is even wennen Maar eenmaal aan de slag bemerk je dat een vakfotograaf als Jeroen mij prima stap voor stap door de grote hoeveelheid aan materie leidt. Nu nog de eerste ‘klikstappen’.

3. juni 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je merkt dat de online fotocursus je stap voor stap door de stof heen helpt. Veel plezier met de eerste klikstappen en het ontdekken van alles wat je camera kan.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fotobuddy besteld als kado

Fotobuddy besteld als kado. Levertijd zou 1 a 2 werkdagen zijn. Zou verzonden zijn op donderdag, later op zondag nog een mail gehad dat het verzonden werd. Dus helaas pas na een week ontvangen.
Contact gehad en mocht terug worden gestuurd.

20. mai 2026

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te lezen dat de Foto Buddy niet op tijd als cadeau is aangekomen. Dat begrijpen we heel goed. Zeker wanneer het om een cadeau gaat.

Wij vermelden op onze website bewust dat bestellingen binnen 1 à 2 werkdagen worden verzonden. Dat is ook gebeurd bij jouw bestelling. Vanaf het moment dat een pakket door PostNL is ontvangen hebben wij helaas geen invloed meer op de verdere bezorging.

We begrijpen dat dit voor jou erg vervelend is geweest. Daarom hebben we aangegeven dat de bestelling retour gestuurd mocht worden zodra deze was ontvangen.

Bedankt voor je feedback en nogmaals onze excuses voor de teleurstelling die hierdoor is ontstaan.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijke structuur en eenvoudig…

Duidelijke structuur en eenvoudig uitgelegd. Zijn prijs meer dan waard. Ik kan deze cursus zeker aanbevelen

19. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de online fotocursus duidelijk en eenvoudig vindt opgebouwd. Leuk om te horen dat je de cursus de investering meer dan waard vindt.

Veel persoonlijke aandacht

Veel persoonlijke aandacht, goede tips en hulp bij instellen van de camera in specifieke situaties. Deze workshop inAvifauna is een aanrader!

2. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel persoonlijke aandacht hebt ervaren tijdens de workshop vogelfotografie in Avifauna. Leuk om te horen dat de tips en hulp bij de camera-instellingen je goed hebben geholpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Workshop met veel uitleg en tips.

Op 2 mei de workshop vogelfotografie gedaan in Avifauna, Jeroen is een zeer enthousiaste fotograaf die zijn kennis graag deelt en ook duidelijk uitleg geeft.
Geeft tijdens de workshop ook veel bruikbare tips. Aanrader deze workshop

2. juni 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel hebt gehad aan de workshop vogelfotografie in Avifauna. Leuk om te horen dat de uitleg en tips je hebben geholpen om meer uit je fotografie te halen.

Duidelijk en goed uitgelegd

Ben nu bij les 5, maar tot nu toe wordt alles duidelijk uitgelegd. De huiswerk opdrachten zorgen ervoor dat je bewust met je camera bezig bent en deze meer begint te "snappen" . Ook de feedback op je huiswerk is erg nuttig.

17. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je review! Fijn dat de online basiscursus fotografie je zo goed bevalt en dat de opdrachten je helpen om je camera steeds beter te leren begrijpen. Ook leuk om te horen dat je veel hebt aan de feedback op je huiswerk.

Heldere en duidelijke uitleg

Heldere en duidelijke uitleg, heb de basiscursus fotografie gedaan en er veel van geleerd. Ook goede uitleg over mijn eigen camera, hoe alles werkt. Ga zeker nog een vervolgcursus volgen.

25. april 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zoveel hebt geleerd van de online basiscursus fotografie en dat de uitleg over je eigen camera je goed heeft geholpen. Veel plezier met fotograferen en hopelijk tot ziens in de vervolgcursus.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fotografie ploeg laat mij op een simpele manier mijn camera kennen

Fotografie ploeg laat mij op een simpele, laagdrempelige manier kennis maken met mijn camera en alle opties die er op zitten. Met alleen de handleiding lezen had ik nu al niet zo veel geweten als dat ik nu doe.
Ik heb de foto buddy 1 ook besteld en dat handige boekje gaat altijd met mij mee wanneer ik op pad ga om te oefenen en fotos te maken.

5. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de online fotocursus je helpt om je camera beter te leren kennen. Ook leuk dat de Foto Buddy 1 standaard meegaat als je op pad gaat om te fotograferen en te oefenen.

Leerzaam

Heb helaas weinig tijd gehad, maar tot nu toe, vind ik t leerzaam en erg duidelijk.

14. mars 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de online fotocursus leerzaam vindt en dat de uitleg duidelijk is. Neem vooral de tijd om de lessen in je eigen tempo te volgen. Ze blijven beschikbaar zodat je altijd verder kunt gaan wanneer het jou uitkomt.

Gewaardeerd

Fijne cursus en snel contact!

16. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de online fotocursus en dat je snel contact krijgt wanneer je een vraag hebt. Veel plezier met fotograferen en hopelijk tot ziens bij een volgende cursus of workshop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eind april een cursus dierfotografie…

Eind april een cursus dierfotografie gedaan bij fotografie Ploeg. Net de nabespreking van alle ingestuurde foto’s bekeken. Ik mag mijzelf een gevorderde amateur fotograaf noemen, maar toch heb ik weer veel geleerd in de Beekse Bergen én van de nabespreking.
Dank voor een leuke dag en de mooie foto’s die ik heb kunnen maken

24. april 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Mooi om te lezen dat de workshop dierenfotografie in de Beekse Bergen je zelfs als gevorderde amateurfotograaf nog nieuwe inzichten heeft gegeven. Dat laat zien dat er altijd iets te leren blijft.

Leuk dat je niet alleen tijdens de workshop maar ook tijdens de nabespreking van de foto's weer veel hebt opgestoken. En natuurlijk geweldig dat je met mooie foto's bent thuisgekomen.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, snelle reactie op vragen. Super leuk om te doen.

15. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Leuk dat je zoveel plezier hebt met de online fotocursus. Fijn dat de uitleg duidelijk is en dat vragen snel worden beantwoord. Daar word je fotografie alleen maar leuker van.

Snelle verzending,

Snelle verzending,

13. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Mooi dat je bestelling snel werd verzonden. Zo kun je direct aan de slag met je fotografie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb fotografie challenge 1 en 2…

Ik heb fotografie challenge 1 en 2 gevolgd en dit waren erg wisselende interessante uitdagingen. Het commentaar na afloop is iedere keer weer opbouwend met handige tips.
Ik ben dan ook met veel plezier aan challenge nummer 3 begonnen

12. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen dat je zoveel plezier hebt gehad met Fotografie Challenge 1 en 2. Mooi dat de opdrachten je bleven uitdagen en dat de feedback je verder heeft geholpen.

Geweldig dat je inmiddels bent gestart met Fotografie Challenge 3. Heel veel plezier met de nieuwe uitdagingen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bestelling van de foto buddy kwam…

De bestelling van de foto buddy kwam snel, en ik kreeg er ook nog een opbergmap bij. Hoe fijn is dat!
Erg blij mee.

14. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat de Foto Buddy snel binnen was en dat de opbergmap een mooie verrassing voor je was. Fijn dat je er zo blij mee bent. Veel plezier met fotograferen.

Hele fijne uitleg

Hele fijne uitleg! Leuke buddy’s waar je veel van leert!

14. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wat leuk om te horen dat de uitleg zo goed bevalt. Fijn ook dat je zoveel leert van de Foto Buddy kaarten. Dat maakt het fotograferen alleen maar leuker.

De lessen zijn goed

De lessen zijn goed, maar meestal krijg je het idee dat je een klein kind bent. Natuurlijk zijn wij amateurs daarom mis ik wel een soort daar wil ik meer van weten zonder dat je moet wachten tot de volgende lessen. En dat je makkelijk vragen kan stellen.
Ik heb je reactie gelezen, ik heb een cursus bij jullie gevolgd, dus niet alleen die buddykaarten, maar dat is geen probleem. Jullie vragen aan mij wat ik vind en dan zo opmerking een beetje amateuristisch, maar goed. Ik wilde alleen opmerken dat bij de eerste lessen bepaalde opdrachten nog wat verder wilde ingaan en nog wat vragen over bepaalde lessen, maar ja dat was niet mogelijk. Daarom maar afgehaakt.

7. mai 2026

Goedemiddag Bert,

Ik heb net even nagekeken welke producten je bij mij hebt besteld. Ik zie dat je alleen de Foto Buddy Introductiekaarten hebt aangeschaft.

Daarom vermoed ik dat de review misschien bedoeld was voor iemand anders. Ik heb je hierover ook nog een e-mail gestuurd met de vraag wat je precies bedoelt.

Met uitzondering van de Fotografie Challenge zijn alle cursussen direct te bekijken. Ook het stellen van vragen is altijd mogelijk. Dit kan in de groep, via e-mail of via WhatsApp.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Fotocursus beginner

Ik heb de cursus nog niet af maar het ziet er tot nu toe goed uit. Duidelijk en overzichtelijk. Klein minpuntje, mijn dagelijks een mail over het aanschaffen van de buddy. Ik heb deze al. Ben er ook blij mee, voegt echt iets toe. Maar ik hoef er niet zoveel mail over te ontvangen.

13. mai 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Fijn om te horen dat de online fotocursus voor beginners duidelijk en overzichtelijk voor je is en dat de Foto Buddy kaarten echt iets toevoegen tijdens het fotograferen.

Dank ook voor je eerlijke feedback over de mails. Dat neem ik mee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als te veel wordt ervaren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

zeer fijne dienst met veel uitleg over…

zeer fijne dienst met veel uitleg over alle aspecten van fotografie, iedere cursus heeft een onderwerp waar diep op in word gegaan maar vaak word er nog net wat extra uitleg omheen gegeven, zoals algemene camera instellingen, tips over compositie stijlen bij het specifieke onderwerp, of handige trucjes voor in de nabewerking. ik ben beginnend hobby fotograaf en wil met name mijn vakantie foto's dat beetje mooier maken door een idee te hebben over wat ik allemaal met mijn camera kan doen. Cususen zijn voor mij goed te begrijpen en ik heb het idee dat ik net wat meer leer dan mijn oorspronkelijke doel wat super is.Ik geef Fotografie Ploeg een 5 sterren review
Met vriendelijke groeten Wim Willems

3. mars 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Wim, wat een mooie en uitgebreide review van je!Leuk om te lezen dat de online fotocursussen niet alleen helpen bij het onderwerp zelf maar ook extra inzichten geven over instellingen, compositie en nabewerking.

Mooi ook dat hij als beginnende hobbyfotograaf merkt dat hij meer leert dan hij vooraf had verwacht. Dat maakt fotografie juist zo leuk. Stap voor stap ontdekken wat er allemaal mogelijk is met je camera.

Dank voor de mooie 5 sterren review.

Hele leuke curcus

Hele leuke curcus. Goed uitgelegd en heel erg leerzaam. Echt een aanrader voor iedereen

9. mars 2026

Svar fra Fotografie Ploeg

Leuk om te horen dat de online fotocursus zo goed bevalt. Fijn dat alles duidelijk wordt uitgelegd en dat je het zo leerzaam vindt. Dank voor je aanrader.

Groeten Jeroen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv