Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi blev betjent af Monica som gav en ekstraordinær service, fandt direkte de ting vi skulle bruge som var ren verdensklasse 🙌🤩 Tusind tak til Food Club og TUSIND TAK TIL MONICA! 🌟🌟🌟🌟🌟 Kunne m... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Første gang på det nyåbnede Food Club Esbjerg. Meget imødekommende og nærværende betjening. Lækkert udvalg i buffeten, lidt men godt og lækre anderledes salater osv. Fint udvalg af dessert, igen... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

3,7

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,7

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Besøgte restauranten fredag aften og…

Besøgte restauranten fredag aften og blev mødt af venlige tjenere. Buffeten bestod af lækre kød, fisk og vegetariske retter, der løbende blev fyldt op. Vi havde bestilt spis og drik i to timer til 425kr. Fint til prisen. Der var fin variation af vine og vand. Men vedr. øl savner man en IPA! Generelt en god oplevelse.

25. september 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ekstraordinær service af Monica, TAK!

Tusind tak til Food Club og TUSIND TAK TIL MONICA! 🌟🌟🌟🌟🌟
Kunne man give mere end 5 stjerner havde de fået det dobbelte!

10. september 2026

Fantastisk aften på Nørrebro

Fantastisk aften på Nørrebro.
Vi var afsted 8 mand på firmatur. Jeg oplevede et godt koncept med god mad og vin til en meget fair pris.
Imødekommende og dygtigt personale som satte prikken over i’et.
Jeg kommer igen!

8. september 2026

Maden var kold

Maden var kold, buffeten var lidt tynd, grøntsager og salat så uappetitlige ud.
Betjeningen tog absolut ingen notits af mine tilbagemeldinger.
Meget dårlig service - måske der skal ansættes voksne mennesker.
Lokalerne var på ingen måde tiltalende eller hyggelige, akustikken gjorde det umuligt at tale sammen.

6. juni 2026

Super godt

Food club Esbjerg. Lækkert mad, god kvalitet, dejlige drikkevarer, sød betjening, meget rimelig pris. Kommer snart igen :-)

18. mai 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nærværende og meget servicemindede personale

Første gang på det nyåbnede Food Club Esbjerg.
Meget imødekommende og nærværende betjening.
Lækkert udvalg i buffeten, lidt men godt og lækre anderledes salater osv.
Fint udvalg af dessert, igen lidt- men godt.
Fint udvalg af drikkevarer også, dåsesodavand, to slags øl, en lemonade og forskellige vine (og champagne?).
Fin oplevelse, især også grundet den meget servicemindede og nærværende betjening 😊

3. mai 2026

5 stjerner.

vi var på besøg på food club esbjerg
fantastisk sted. super hyggeligt.
masser af lækkert mad at vælge i mellem.
vores tjener hed Anton og styrede og guidede
os perfekt igennem aftenen.
Her kommer vi bestemt igen.

17. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi bestilte et bord på Food Club i…

Vi bestilte et bord på Food Club i Esbjerg, og da jeg bookede et bord, skrev jeg at vi havde en person med i kørestol. Få timer inden vi skulle komme, blev jeg ringet op af en ung mand, som lige ville gøre mig opmærksom på, at buffeten var i kælderen. Det betyder, at folk med handicap, personer der bruger rollator eller er dårligt gående ikke kan komme i kælderen. Jeg spurgte den unge mand (Anton), om han ikke kunne se, at det er diskriminering af handicappede, at de ikke har mulighed for at se den mad de gerne vil have, men det kunne han slet ikke forstå. ALDRIG NOGEN SINDE vil jeg sætte mine ben sådan et sted, og i øvrigt så kan jeg se de også får dårlige anmeldelser på deres mad.

18. april 2026

Fantastisk mad

Fantastisk mad; lækre og smagsfulde salater og mange forskellige delikat tilbehør, mørt kød og meget lækker hjemmebagt focaccia brød. Betjeningen var også helt i top. Vi kommer helt sikkert igen. Anbefalinger herfra.

31. mars 2026

Tjaa, hvad er forventningen 🤔

Food Club Vesterbro København.
- Tjaa, havde forventet en god varm aften med god mad. Fik desværre en kold aften (sad tæt på hoveddøren)
- OK venlig betjening (gør det selv) og et madbord hvor lyset var meget svagt. - Lille madbord og skulle spørge efter - er der mere rødvin, er der flere pomfritter, er der mere krymmel til isen.
- Fik desværre et kik ud i køkkenet ved efterspørgelse på diverse og der var oplevelsen af dårligt oplært køkkenpersonale. Det tætteste på at være være tilknyttet køkkenet, var nok den udleveret kokkejakke.
- Jeg var inviteret til et lille firma arrangement, kommer der nok ikke igen.

15. januar 2026

Stor skuffelse

Stor skuffelse. Lune retter som var kolde. En anderillette, som smagte af absolut ingenting. En sær blanding af dansk gammeldags mad sammen med asiatisk, italiensk. Ris a’ la mande som ikke var kold. Gik derfra med en følelse af en virkelig dårlig oplevelse. 0 stjerner herfra.

15. november 2025

Absolut yndlingsrestaurant ❤️

Absolut yndlingsrestaurant ❤️

Dette er stedet med den bedste og mest anderledes og spændende buffet, som man kan tænke. Jeg kommer der med glæde både til frokost og til aften. Perfekt sted at tage dine gæster med til en smagfuld oplevelse. Herudover mødes man af et super-imødekommende personale!
Just go there 🤩👍!

11. oktober 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Okay mad

Okay mad - ikke noget specielt. Konceptet er godt, men de har meget travlt med at smide en væk - og kom med regningen inden tiden var uløbet selvom der ikke var travlt i restauranten. Virkelig ikke en god oplevelse

2. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv