Vi hadde billetter til forestilling…
Vi hadde billetter til forestilling 29/11-20 Pga lockdown i Oslo på gitte tidspunkt, henvendte jeg meg til folketeateret, via mail, for å få informasjon om videre forløp. Det fikk jeg ikke svar på. Dagen etter ble det bekreftet at teater skulle forbli stengt ytterligere 3 uker. Jeg henvendte meg til folketeateret enda en gang, der jeg ønsket å heve kjøpet. Vi bor ikke i Oslo, og kan ikke komme oss til Oslo på ukedager. Ikke er vi spesielt interessert i å se reisen til Julestjernen, ETTER jul heller. Etter en stund fikk jeg et kort svar om at de ikke visste om de skulle kjøre forestillingen på et senere tidspunkt.Jeg var derfor ikke berettiget å heve kjøpet. Jeg påpekte enda en gang, at vi bor utenbys , og valgte gitt dato, fordi det var en dato vi hadde mulighet til å reise inn til hovedstaden. Og at vi ikke ønsker å se en juleforestilling ETTER jul. Igjen er de fortsatt ikke interessert i å svare på mail. Jeg har sendt ytterligere 2 mail etter dette. Fortsatt ingen respons. Da ønsker jeg å advare andre mot å kjøpe billetter ved dette teateret. Heldigvis er det SÅ mange andre steder man kan ha en hyggelig kveld, og nyte flotte forestillinger. Vurderer nå Tv2 hjelper deg.