Flyttstadningsakuten Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med Flyttstädningsakuten AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. Flyttstädningen var mycket noggrant utförd och lägenheten blev skinande ren. Allt såg väldigt rent oc... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevliga personal och jag får alltid snabba svar när det gäller bokning eller ändringar av städning. De informerar också i god tid om eventuella förseningar på grund av trafik vid snöoväder. Jag är my... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zero stars if I could. I booked them for 14:00, but the day before, they changed the appointment to 15:30. They eventually arrived at around 19:00, which was a major delay and caused a lot of... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var superbra städat och dessutom till bäst pris av de 6 företag jag tog in offert från. Jag kontrollerade ändå ganska noggrant efter städningen för att vara säker på att inte få några anmärkningar... Vis mer

Bra

TrustScore 4 av 5

347 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 31 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mycket nöjd med resultatet

Mycket nöjd med resultatet

6. november 2023

Hej Amanda,
Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden!

Kan varmt rekommendera

Flyttstädningen var mycket noggrant utfört, så vi var väldigt nöjda. Kan varmt rekommendera!

30. oktober 2023

Hejsan Fanny,
Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen.

Köpte flyttstädning

Köpte flyttstädning, blev verkligen nöjd, toppfint städat. Jag är jättenöjd

30. oktober 2023

Hej Anna,
Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst.

Allt var bra!

Trevligt bemötande både från kundcenter och städpersonal.
Offerten stämde överens med slutfakturan.
Fastighetsförvaltaren godkände städningen direkt.
Jag känner mig glad och nöjd efter att ha haft med Flyttstädningsakuten att göra.

24. oktober 2023

Hej Joakim,
Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning att städningen blev fläckfritt utförd. Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden.

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd. Motsvarade mina förväntningar till fullo och resultatet blev bra. Kontakten med Flyttstädningsakuten var enkel och tydlig. Jag kan starkt rekommendera deras tjänst.

17. oktober 2023

Hej Peter,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Och dessutom att höra att du även blev nöjd med kontakten hos kundtjänst. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstäd eller andra städtjänster!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fint städat och smidig bokning

Fint städat och smidig bokning! Mycket noggrant, och kontakten med städledaren var också toppen, kan bara rekommendera!

3. oktober 2023

Hejsan Adam,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du upplevde smidig bokning, bra kontakt med din städledare - samt inte minst det noggranna städresultatet! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden!

Jättebra och noggrann städning

Jättebra och noggrann städning. Rekommenderar!

2. oktober 2023

Hej Cantona,
Det glädjer oss att vi kunnat göra ännu en kund nöjd med vår service.
Vi står gärna till din tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden.

Flyttstäd

Snabba att svara och fick all info via mail. Bokade dom då det kändes seriöst och fick bra pris.
Finns verkligen inget att klaga på, rent och fint blev de. Mina fönster har nog aldrig varit så fina!!

18. september 2023

Hej Catrine,
Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden!

Pålitliga och duktiga

De levererade helt enligt avtalat och uppfyllde alla förväntningar och krav jag hade. Smidigt och enkelt att boka och hjälpen med rutavdraget fungerade perfekt. Tack! Helt klart kan jag varmt rekommendera er!

25. september 2023

Hej Kerstin,

Trevligt, bra, prisvärt

Mycket trevligt bemötande av personalen, både via mail och i person. Väl utförd städning till ett rimligt pris. Jag är väldigt nöjd och skulle anlita dem igen!

14. september 2023

Hejsan Annelie,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabbt, trevligt o framförallt rent

Så enkelt o bekvämt att boka!
All kontakt sker via mail, vilket funkade utmärkt, snabb återkoppling av trevlig personal.
Städningen var super, blev godkänd utan en enda anmärkning vid besiktningen.
Är helnöjd och kan varmt rekommendera denna firma!

21. september 2023

Hej Cecilia,
Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning och att städningen blev fläckfritt utförd. Vi står gärna till din tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med städhjälp i framtiden.

supernöjd med min flyttstädning

supernöjd med min flyttstädning, snabbt o enkelt att boka och besiktningen gick igenom utan en enda anmärkning.

26. september 2023

Hej Steve,

Toppen

Toppen! Vi är mycket nöjda med resultatet av slutstädningen av vår lokal samt städarnas flexibilitet då vi fick med väldigt kort notis fick förhinder och var tvungna att byta datum - men det löste de utan problem! Väldigt noggrann utförd städning. Kan varmt rekommendera.

20. september 2023

Hej Floristmästaren,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med allt från bokning, kontakt till flexibiliteten - samt inte minst städresultatet! Vi hoppas att ni kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för eventuella städbehov i framtiden!

Mycket bra flyttstäd

Det var bra service i kundtjänst och mycket bra städning

14. september 2023

Hej Ingela,
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även blev nöjd med kontakten i samband med offert, bokning och speciellt med städresultatet. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstäd eller andra städtjänster!

Fruktansvärt oprofessionell sk…

Fruktansvärt oprofessionell sk städfirma! Outbildad personal utan adekvat utrustning. Lämnar huset i bedrövligt skick utan städ av dörrar, handfat, element, fönster, fläkt, lister etc. Trots tydlig instruktion vad som ska göras och att man efter klagomål med mängder av foton, återkommer för att åtgärda ändå inte rättar till. man hävdar att man kan återkomma för att försöka rätta till ytterligare utan förståelse för att det finns ett sista datum eller inse att vi kunder måste göra arbetet själva då man inte vill skämmas inför nya ägare. Hela huset var renare innan ”städarna” kom. Till detta filmar städarna inifrån huset, och lägger ut på Snapchat för hela världen att se, förklaringen är att det var ett fint gammalt hus. Därtill hävdar ansvarig kontakt på företaget att de ha begränsad kunskap om internet..🙄
Får en känsla av att de själva har skrivit de höga recensioner som finns i omdöme…Riktiga bedragare som borde ifrågasättas!😡🤬
Rekommenderar inte min värsta fiende dem, utan varnar för dem!!!

14. august 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi är supernöjda med flyttstädet

Vi är supernöjda med flyttstädet, rent och fint i varje hörn, förvånansvärt rent och fint, vi var skeptiska när vi bokade för vi har alltid flyttstädat själva men är SÅ nöjda 🥰
Trevlig personal och snabb och smidig bokning är ytterligare plus 👍

24. september 2023

Hejsan Camilla,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det här är inte en seriös firma

Det här är inte en seriös firma. Jag ångar att jag bokade Flyttstädningsakuten från första början. Urdålig service, urdålig kommunikation. Först kommer städarna fyra timmar efter utsatt tid som de skulle komma, sen slutförde de inte det arbete de skulle utföra och skyllde på att det var extra smutsigt och att tiden räckte inte till, eftersom att de hade fler lägenheter att städa, samt att städarna inte visste hur man stänger av en kyl/frys(?). Om jag anlitar ett städbolag för flyttstädning så vill jag ju inte städa efter städbolaget. Dessutom blev jag fakturerad för både städningen och för avfrostningen av kyl/frys som dom inte utförde. Det går inte att ringa kundtjänst, och ingen svarar på mejl när jag försöker kontakta för att få fakturan redigerad, vilket jag blev lovad av städledaren eftersom de inte hade frostat av frysen. Hela upplevelsen känns bara så fruktansvärt dålig, vilket man absolut inte behöver mitt i en flytt.

20. september 2023

Flytt städning måste…rekommendera

Jag beställde flytt städning måste rekommendera denna företag.
Snabbt bekräftelse via mail vid beställning. Man får veta också vem som kommer på städningen. De kom i tid, rent på alla de ytor som gjorde inte en fläck kvar!

18. september 2023

Hej Bonn,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med allt från bokning, kontakt till städledare - samt inte minst städresultatet! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag tycker om att jag fick snabbt svar…

Jag tycker om att jag fick snabbt svar i vår mail-kontakt och också snabbt fick en dag som passade båda parterna inför min flyttning. Var väldigt nöjd med flyttstädningen och skulle verkligen rekommendera Flyttstädningsakuten AB!

30. august 2023

Hej Emelie,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Och dessutom att höra att du även blev nöjd med kontakten hos kundtjänst till flexibiliteten. Noggrannhet är A och O för oss och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi blev mycket nöjda med flyttstädningen

Vi blev mycket nöjda med flyttstädningen av vår trerummare!
Kyl, frys och spis såg ut att vara i nyskick samt fönstren glänste. Hyresvärden var förstås också
glad att allt såg så bra ut. Jag kan varmt rekommendera Flyttstädningsakuten AB.

27. august 2023

Hej Karin,

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv