Jag är mycket nöjd med Flyttstädningsakuten AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. Flyttstädningen var mycket noggrant utförd och lägenheten blev skinande ren. Allt såg väldigt rent oc... Vis mer
Se hva andre synes
Trevliga personal och jag får alltid snabba svar när det gäller bokning eller ändringar av städning. De informerar också i god tid om eventuella förseningar på grund av trafik vid snöoväder. Jag är my... Vis mer
Selskapet har svart
Zero stars if I could. I booked them for 14:00, but the day before, they changed the appointment to 15:30. They eventually arrived at around 19:00, which was a major delay and caused a lot of... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 31 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Smidigt
Snabbt, smidigt och enkelt. Väldigt nöjd och det var även hyresvärden.
Jätteduktiga killar
Jätteduktiga killar, så välstädat.
Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera dem👍👍👍
Kerstin Persson
Osby
Kanonbra städat, smidig kommunikation, bäst pris
Det var superbra städat och dessutom till bäst pris av de 6 företag jag tog in offert från. Jag kontrollerade ändå ganska noggrant efter städningen för att vara säker på att inte få några anmärkningar eller dylikt från de som köpt vår lägenhet och allt var tipptopp. Kanonbra med telefonsamtalet där några dagar före städdagen för att klargöra nyckelhantering etc. Har inget att anmärka på, är veerkligen supernöjd!
Fantastiskt fint städat
Fantastiskt fint städat, till och med grannarna var imponerade av de skinande fönstren. Kan varmt rekommenderas
Snabba och noggranna!
Nöjd med både städning och service!
Varnar er för detta bedrövliga företag
Varnar er för detta bedrövliga företag. Inget fungerar förutom att dom är snabba med fakturan och påminnelser
Proffsig flyttstädning
Väldigt noggranna och proffsiga, hyresvärd godkände u.a. Mycket nöjd.
Monica Eriksson
Kanon bra!Trevlig och nograna städare.
Trevlig och nograna städare.
Välstädat och trevligt bemötande
Snabb återkoppling på förfrågan. Dock vid det bokade tillfället dök städteamet inte upp. Ägaren var snabb att boka ny tid (turligt nog fungerade det tidsmässigt) och erbjöd ekonomisk kompensation. Det nya städteamet kom punktligt på avtalad tid, var väldigt tillmötesgående och gjorde ett mycket bra jobb!
Kanonbra utfört!
Kanonbra utfört!! Så till den grad att fastighetsvärden undrade vem jag anlitat då det var ovanligt bra städat.
Totalt värdelösa
Totalt värdelösa. Fick städa allt själv tillslut så värdet detta bolag skapade mig var negativt. Hade varit bättre för mig om de inte kom öht. Dessutom otrevliga. Detta bolag skickar uppdraget vidare till ett annat bolag utan att meddela kunden.
Perfekt!
Snabb respons, tillgänglighet och flexibilitet, fantastiskt resultat!

Bästa flyttstäden
Fantastiskt väl utförd flyttstäd av min lägenhet. Mer än nöjd. Rekommenderas varmt.

Flyttstädningsakuten i Visby
Snabb återkoppling på förfrågan.
Prisvärd flyttstädning
Mycket väl utfört-helt i linje med förväntningarna

Svar fra Flyttstadningsakuten
Är väldigt nöjd med flyttstädningen av…
Är väldigt nöjd med flyttstädningen av min lägenhet, trevligt bemötande från personal och tiderna hölls som vi kommit överens om. Allt gick smidigt och lätt, fick godkänt med plus i kanten av besiktningsman/hyresvärd. Kommer absolut att rekommendera er i fortsättningen. Hälsn Bm

Bra utfört arbete
Kom på utsatt tid
Bra utfört arbete.
Ordentligt gjort.

Svar fra Flyttstadningsakuten
Egentligen ska flyttstädningsakuten i…
Egentligen ska flyttstädningsakuten i Trollhättan inte ens få en stjärna!!
Undermålig städning, otrevligt bemötande vid klagomålet även om jag försökte hålla en god ton. Skickade bilder och videofilm på lgh på (allt) det som inte var gjort och fick 300kr tillbaka
Rekommenderar INTE Flyttstädningsakuten i Trollhättan.
Däremot var dom serviceminded vid bokning av flyttstädet
Men resten… Tyvärr kunde jag inte åtgärda deras slarv då jag flyttat 100 mil därifrån Men en snäll granne städade efter dom och hyresvärden blev nöjd som tur var och nästa hyresgäst kunde flytta in.
Seriöst städning bolag
Har bokat en städning av min lägenhet med de och behövde boka om sista stund.
De var jätte hjälpsamma och ändrat direkt.
Utöver det så har personalen gjort ett fantastiskt jobb med städningen ”spoteless” helt enkelt!
Jag varmt rekommenderar dem

Jättenöjd med städningen
Jättenöjd med städningen! Allt gick bra och besiktningen blev godkänd utan problem!

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.