Flyttstadningsakuten Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med Flyttstädningsakuten AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. Flyttstädningen var mycket noggrant utförd och lägenheten blev skinande ren. Allt såg väldigt rent oc... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevliga personal och jag får alltid snabba svar när det gäller bokning eller ändringar av städning. De informerar också i god tid om eventuella förseningar på grund av trafik vid snöoväder. Jag är my... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zero stars if I could. I booked them for 14:00, but the day before, they changed the appointment to 15:30. They eventually arrived at around 19:00, which was a major delay and caused a lot of... Vis mer

Bra

TrustScore 4 av 5

347 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 31 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jätteduktiga killar

Jätteduktiga killar, så välstädat.
Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera dem👍👍👍

Kerstin Persson
Osby

25. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kanonbra städat, smidig kommunikation, bäst pris

Det var superbra städat och dessutom till bäst pris av de 6 företag jag tog in offert från. Jag kontrollerade ändå ganska noggrant efter städningen för att vara säker på att inte få några anmärkningar eller dylikt från de som köpt vår lägenhet och allt var tipptopp. Kanonbra med telefonsamtalet där några dagar före städdagen för att klargöra nyckelhantering etc. Har inget att anmärka på, är veerkligen supernöjd!

4. november 2024
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Välstädat och trevligt bemötande

Snabb återkoppling på förfrågan. Dock vid det bokade tillfället dök städteamet inte upp. Ägaren var snabb att boka ny tid (turligt nog fungerade det tidsmässigt) och erbjöd ekonomisk kompensation. Det nya städteamet kom punktligt på avtalad tid, var väldigt tillmötesgående och gjorde ett mycket bra jobb!

27. september 2024

Totalt värdelösa

Totalt värdelösa. Fick städa allt själv tillslut så värdet detta bolag skapade mig var negativt. Hade varit bättre för mig om de inte kom öht. Dessutom otrevliga. Detta bolag skickar uppdraget vidare till ett annat bolag utan att meddela kunden.

30. juli 2024

Perfekt!

Snabb respons, tillgänglighet och flexibilitet, fantastiskt resultat!

21. august 2024

Svar fra Flyttstadningsakuten

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med allt från bokning, kontakt till flexibiliteten - samt inte minst städresultatet! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden!

Bästa flyttstäden

Fantastiskt väl utförd flyttstäd av min lägenhet. Mer än nöjd. Rekommenderas varmt.

30. august 2024

Hejsan Anna,
Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen.

Flyttstädningsakuten i Visby

Snabb återkoppling på förfrågan.
Prisvärd flyttstädning
Mycket väl utfört-helt i linje med förväntningarna

23. august 2024

Hej Katarina,
Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Är väldigt nöjd med flyttstädningen av…

Är väldigt nöjd med flyttstädningen av min lägenhet, trevligt bemötande från personal och tiderna hölls som vi kommit överens om. Allt gick smidigt och lätt, fick godkänt med plus i kanten av besiktningsman/hyresvärd. Kommer absolut att rekommendera er i fortsättningen. Hälsn Bm

19. august 2024

Hejsan Brittmarie,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med allt från bokning och kontakt - samt inte minst städresultatet! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB

Bra utfört arbete

Kom på utsatt tid
Bra utfört arbete.
Ordentligt gjort.

20. august 2024

Svar fra Flyttstadningsakuten

Det glädjer oss att höra att du blev nöjd med din flyttstädning, tack för fina ord!
Med vänliga hälsningar ,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Egentligen ska flyttstädningsakuten i…

Egentligen ska flyttstädningsakuten i Trollhättan inte ens få en stjärna!!
Undermålig städning, otrevligt bemötande vid klagomålet även om jag försökte hålla en god ton. Skickade bilder och videofilm på lgh på (allt) det som inte var gjort och fick 300kr tillbaka
Rekommenderar INTE Flyttstädningsakuten i Trollhättan.
Däremot var dom serviceminded vid bokning av flyttstädet
Men resten… Tyvärr kunde jag inte åtgärda deras slarv då jag flyttat 100 mil därifrån Men en snäll granne städade efter dom och hyresvärden blev nöjd som tur var och nästa hyresgäst kunde flytta in.

11. august 2024

Seriöst städning bolag

Har bokat en städning av min lägenhet med de och behövde boka om sista stund.
De var jätte hjälpsamma och ändrat direkt.
Utöver det så har personalen gjort ett fantastiskt jobb med städningen ”spoteless” helt enkelt!
Jag varmt rekommenderar dem

14. juli 2024

Hejsan,
Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning att städningen blev fläckfritt utförd. Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden.
Med vänliga hälsningar ,

Jättenöjd med städningen

Jättenöjd med städningen! Allt gick bra och besiktningen blev godkänd utan problem!

11. juli 2024

Hej Miranda,

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv