Jag är mycket nöjd med Flyttstädningsakuten AB och kan varmt rekommendera deras tjänster. Flyttstädningen var mycket noggrant utförd och lägenheten blev skinande ren. Allt såg väldigt rent oc... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Zero stars if I could. I booked them for 14:00, but the day before, they changed the appointment to 15:30. They eventually arrived at around 19:00, which was a major delay and caused a lot of... Vis mer
Det var superbra städat och dessutom till bäst pris av de 6 företag jag tog in offert från. Jag kontrollerade ändå ganska noggrant efter städningen för att vara säker på att inte få några anmärkningar... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 26 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Väldigt bra flyttstädning
Väldigt bra städat - besiktningen gick igenom utan problem

Svar fra Flyttstadningsakuten
Inga dörrar eller garderober var städade
Inga dörrar, garderober och endast några lister var städade. Kök och badrum var ok men vi fick inte den städning som vi var lovade. Kan tyvärr inte rekommendera flyttstädningsakuten.
Här kommer en uppdatering efter svaret från flyttstädningsakuten som skriver att bristerna jag nämner har hanterats. Se svar nedan. Det stämmer inte! Vi städade själva alla dörrar och lister + några golv. Vi är inte belåtna alls och kan verkligen inte rekommendera detta företag. Vi fick faktiskt inte ens någon ursäkt.

Svar fra Flyttstadningsakuten
“De som kom och städade var flexibla…
“De som kom och städade var flexibla med mina instruktioner, noggranna och höll tidsövenenskommelser. Jätte duktiga!”

Mycket bra flyttstädning.
Mycket bra flyttstädning.

Trevliga snabba och noggrann

Mkt bra städning! 😁
Är supernöjd med städningen och bemötande. Gick att lösa städ med ganska kort varsel, bra pris och inga problem alls med besiktningen efteråt. De tyckte det var mkt fint städat! 😁 Tack!

Svar fra Flyttstadningsakuten
Trevliga personal och god kommunikation
Trevliga personal och jag får alltid snabba svar när det gäller bokning eller ändringar av städning. De informerar också i god tid om eventuella förseningar på grund av trafik vid snöoväder. Jag är mycket nöjd med min flyttstädning igår. De genomförde städningen på den dag de lovat, trots det svåra ovädret och den omfattande trafikkaosen.

Riktigt dålig städning
Riktigt dålig städning! Anlitade flyttstädningsakuten för att slippa städa vid utflytt. Kan inte förstå hur man kan ens kalla det städning då det var damm, fläckar och rester av rengöringsmedel på alla ytor. Dumt nog betalade jag fakturan innan jag tittade över städningen och nu finns ingen vilja att rätta till städningen.. anlita inte!

Sämsta jag varit med om
Varning! Anlita inte denna firma.
En underleverantör kom och gjorde flyttstädningen i två lägenheter, de gjorde städningen så dåligt så min hyresvärd godkände inte städningen, då fick städarna komma och städa igen, men eftersom de inte förstod språket så kunde de inte göra en korrekt städning där det fanns brister. Jag fick städa efter städarna. Sämsta tänkbara situation när man ska flytta! Fönsterputsningen hade ränder på hela fönstret, det låg damm kvar bakom elementen, hår kvar i avloppsbrunnen på toaletten och i köket hade de glömt ytor!

Bra jobbat!
Jag ville bara säga ett stort tack till Örebros team! Städledaren Ahmed är en stjärna! Professionella människor med empati! De har hjälpt mig extremt mycket! Hyresvärden hade väldigt höga standards men Örebros team fick godkänt! Stark rekommenderar!

Svar fra Flyttstadningsakuten
Mycket bra jobb och ett bra pris.
Mycket bra jobb och ett bra pris.
Kalmar

Svar fra Flyttstadningsakuten
Super trevlig kvinna och har städat…
Super trevlig kvinna och har städat super bra, hade rekommenderat till mina vänner och familj

Svar fra Flyttstadningsakuten
Oseriöst företag som inte går att…
Oseriöst företag som inte går att ringa. Vi bestrider fakturan och de vill betala ut delvis kompensation och att jag ändå ska betala hela fakturan. Anmälan till ARN kommer att ske.
Super bra städfirma
Super bra städfirma, enkla att göra med och super trevliga.
En fruktansvärd upplevelse som…
En fruktansvärd upplevelse som fortfarande inte blivit löst.
Vi anlitade företaget för en flyttstädning. Efter städningen upptäcktes flera missar och skador, och vi kontaktade dem direkt inom garantitiden. Vi fick inget svar förrän två dagar senare, trots att ny hyresgäst skulle flytta in (flyttstäd visste detta). Hyresvärden fick därför åtgärda bristerna akut.
Vi blev också lovade återkoppling från huvudkontoret flera gånger utan att någon hörde av sig. När vi påtalade detta fick vi inget förstående bemötande utan blev istället nekade kompensation.
Hela processen blev onödigt krånglig och saknade framförhållning och ansvarstagande, precis det man inte vill ha att göra med i samband med en flytt.
Skulle aldrig rekommendera flyttstädningsakuten till någon.
Detta var i Härnösand.
(Har fortfarande inte fått någon kompnesation för detta, det har alltså lämnat huset i värre skick än vad det var i innan de städat och de vill att vi ska betala fullpris.)
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Städa kan de inte och när de får klagomål går det plötsligt inte längre att få tag på dem. Undvik!
Anmält till ARN.
Anmält till ko!
Anmält till ko!
De har varit på plats två gånger men inte utfört städningen ordentligt. Vid två olika besiktningar från fastighetsägaren upptäcktes först cirka 30 brister och senare ytterligare punkter som inte var åtgärdade. Till sist borde jag att städa själv! Trots detta påstod företaget att städningen var färdig. Försök att kontakta företaget via telefon och e-post gav inget svar. Ärendet har därför anmälts till Konsumentombudsmannen (KO).
Varning!!!
Gäller flyttstädningsakuten Karlstad: Riktigt värdelöst företag. Snabba att boka och snabba att skicka faktura men städningen är usel och de hade dessutom förstört bänkskivan i köket. Tar inget ansvar, svarar inte på telefon eller mejl vid klagomål. VÄLJ INTE DETTA FÖRETAG.
Mycket nöjd!
Snabb service, bra städning, bra kommunikation. Mycket nöjd!
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.