Jochem bedankt voor t meedenken! 2 tapijten snel ontvangen en in dezelfde batch nummers - top! Erg mooi deze ronde en rechthoekige Tabriz kleden!
Selskapet har svart
Nu is mijn vloerkleed geleverd. Wel jammer van de lange wachttijd. En vooral de miscommunicatie, waarin werd gesuggereerd dat ik niet thuis geweest zou zijn om het pakket in ontvangst te kunnen nemen... Vis mer
Selskapet har svart
Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Vis mer
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Vis mer
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 56 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Donderdagavond een vloerkleed besteld zaterdag al binnen.
Precies zoals omschreven onwijs blij mee
Mooie kwaliteit!
‘s avonds besteld, dag nadien geleverd
Goede, scherpe prijs
Een mooi vloerkleed!
Bestelling geplaatst en de volgende dag netjes geleverd
TOP !
It's my first time buying from the website and I don't regret it. I'm so happy with my carpet. It's exactly like in the picture.
The quality is perfect
Thank you very much
Is een mooie kleed en snel gekregen.
We zijn er heel blij mee

Svar fra Flycarpets
Aan prijzing prima, goede webside
Duidelijke beschrijving
Wat je ziet zo krijg je het ook thuis
Zeer stevig verpakt.

Svar fra Flycarpets
Het is een prima bedrijf,vanaf het begin van de bestelling tot het afleveren van het tapijt.Ik zou zeggen ga zo door,mijn complimenten.

Svar fra Flycarpets
Goede service en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden met mijn vloerkleden.

Svar fra Flycarpets
mooie tapijten voor een zeer vriendelijke prijs .
de service / website is ook senior vriendelijk ingedeeld .
Bezorgtijd vind ik zeer acceptabel.

Svar fra Flycarpets
Bestelling van 17-06 is niet geleverd tot op heden (20-06-2026). Ook geen berichtgeving verder ontvangen!

Svar fra Flycarpets
De website was overzichtelijk en duidelijk.
Het vloerkleed werd keurig netje en op tijd afgeleverd.

Svar fra Flycarpets
Duidelijke website, super emailservice met updates verzending en tapijt voldoet aan verwachtingen!

Svar fra Flycarpets
bestelling weer netjes en op tijd geleverd. klantenservice snel en respectvol.

Svar fra Flycarpets
Ongelooflijk snel gehandeld, op zondag besteld, zelfde dag al verzendlabel aangemaakt, maandag verzonden, dinsdag binnen. Goed verpakt en kleed van goede kwaliteit.

Svar fra Flycarpets
Keurig volgens de aangegeven tijd geleverd.

Svar fra Flycarpets
Goede service, klant vriendelijk, snelle levering. Prachtig kleed.

Svar fra Flycarpets
Tapijt kwam overeen met de foto's en beschrijving op de website. Zeer snelle levering.

Svar fra Flycarpets
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.