Productomschrijving klopt niet van intrekbare slang. Er is geen universele aansluiting. Plus dat aansluitingen het van zwaar metaal is, waardoor de slang onnodig belast zal worden en hierdoor zal sche... Vis mer
Se hva andre synes
Een response gekregen op mijn vraag via de site. De bezorgdienst geeft na het bekijken steeds meer het juiste tijdstip aan wanneer het pakket bezorgd wordt. Wat wel jammer is dat na b.v. hetzelfde... Vis mer
Meermaals producten uit een diverse range gekocht bij FlinQ en altijd zeer tevreden. Het grote assortiment is een flink pluspunt. Tijd terug een zet Mario Russo onderbroeken aangeschaft en de kwal... Vis mer
Selskapet har svart
Appareil performant . Refroidit très bien. Livraison nickel et niveau sonore de l'appareil bas donc ne gêne pas. Seul point négatif c'est qu'il faut diriger les aillettes manuellement pour choisir la... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
FlinQ is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zo’n acht jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten. Door ons scherpe oog voor de nieuwste ontwikkelingen bij onder meer huishoudelijke producten, verlichting en gadgets, weten wij precies wat jij straks nodig hebt. Prijs-kwaliteit staat daarin voorop; voor een FlinQ-product betaal jij nooit teveel. En met een fijn gevoel voor service staan we vervolgens altijd voor je klaar.
Kontaktopplysninger
Havenstraat 76M, 1271 AG, Huizen, Nederland
- 035 785 9353
- Info@flinqproducts.nl
- www.flinqproducts.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snel geleverd en simpele installatie
Snel geleverd en simpele installatie. Handig in gebruik

Svar fra FlinQ
Slecht review wordt op de website flinq…
Slecht review wordt op de website flinq verwijderd.
Blijven de 5 sterren over.
Flinq is een bedrijf dat doet wat ze…
Flinq is een bedrijf dat doet wat ze zeggen.
Prima artikelen tegen een prima prijs.
Vlug geleverd dat is hun leus.

Svar fra FlinQ
Vlotte levering van een goed product
Vlotte levering van een goed product. Airco beantwoordt aan de beschrijving. Geeft voldoende koeling op stille manier!

Prima meetapparaatje
Prima meetapparaatje. Snel en nauwkeurig. En lekker klein, past in je broekzak. Onthoudt ook drie metingen. Top.

TOP SERVICE !!
TOP SERVICE !!! Er was een probleempje met mijn stofzuiger werd meteen opgelost, Klantenservice top snel en accuraat

Svar fra FlinQ
Als je je product retour doet krijg je…
Als je je product retour doet krijg je je geld niet terug

Svar fra FlinQ
Jammer dat er geen uitgebreide…
Ik vind de Motion indoor camera niet geweldig. Kost ook weinig maar waar voor je geld. Valt vaak uit en instellen van tijd werkt niet. Ook jammer dat er geen uitgebreide gebruiksaanwijzing voor handen/te vinden is. Enkel een leidraad voor het installeren van de camera. Beheers je Engels slecht of niet dan kan dat problemen geven voor de wat uitgebreider instellingen die niet in het Nederlands zijn.
Voor de rest nog geen ervaring met de camera en zijn functioneren.
Verwachting valt tegen
De led tl geeft veel licht
Ze sturen pakjes op met mail adres van…
Ze sturen pakjes op met mail adres van bol.com waardoor je u pakje niet kan afhalen omdat ze niet van u zijn, pakjesautomaat ga niet open, bpost kan dat niet oplossen, de afzender trek ook zen handen af, zo een slechte service, koopt er zeker niet!!!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit
koppelen was "fluitje van een cent"
koppelen was "fluitje van een cent"
Camera gebruikt enkel data als er bewust contact gemaakt wordt waardoor accu erg lang spanning houdt
très bien ,bon éclairage
très bien ,bon éclairage , mais un peu long pour certain endroit
Prima multifunctionele USB-oplader.
Zeer tevreden over de snelle en correcte levering. En de kwaliteit van de multifunctionele oplader is opperbest. Pico bello. Een aanrader.
Prachtig helder beeld
Prachtig helder beeld, ook tegenlicht kan de camera goed aan! Ik zat met enkele vragen, mail verstuurd, de zelfde dag antwoord. Prima leverantie, ik ga zeker meer spullen bestellen bij FlinQ!
Top service
Buiten dat het een mooie en goed werkende deurbel is (FlinQ Smart Outdoor Video Doorbell Pro) was de service echt geweldig. Ik ontving de bel maar die was na montage niet los te maken van de achterzijde. Meteen werd een nieuw exemplaar opgestuurd, echt TOP.
Opstarten toestel
Heb het nog maar 1 keer gebruikt
Viel nog enigszins mee
Plastic kapje was beschadigd voor het leveren
Starten motor is niet eenvoudig
Een plastiek stukje dient geplaatst
Excellent products
Excellent products. Superior build quality. Seamless connection with app. Works perfectly.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.