Een snelle levering van 5 flessen. Echter 1 had de reis niet overleefd. Ik heb toen een e-mail gestuurd inclusief een foto van de gebroken fles. Ik kreeg direct antwoord en excuses voor het ongemak. P... Vis mer
Se hva andre synes
In eerste instantie een prettige ervaring tot mijn bestelling een week later binnenkwam, dat an sich was nog geen probleem. Maar de bestelling was helaas niet correct, deels verkeerde artikelen. Zowel... Vis mer
Flessenland heeft een groot assortiment, veel verschillende maten en levert snel. Ook de serviceafdeling is vriendelijk en behulpzaam. Alle bestelde producten waren goed en zorgvuldig ingepakt en to... Vis mer
Kontaktopplysninger
Am Kirchenwald 1, 56235, Ransbach-Baumbach, Tyskland
- +49 2623 6061853
- mail@flessenland.de
- www.flessenland.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima flessen voor en goede prijs
Prima flessen voor en goede prijs. Zelfs een foutje gemaakt en professioneel opgelost. Dank jullie wel.
Flessenland heeft het prima gedaan
Flessenland heeft het prima gedaan, alleen alsjeblieft verzend nooit weer iets via DPD. Ze zeggen langs te zijn geweest, terwijl ik speciaal thuis was gebleven, zijn niet geweest. Geen tijdvakken. Toen stond hij er ineens in de avond. Verschrikkelijk.
Snelle levering.Goede kwaliteit
Uitstekend
Goede en betaalbare producten en uitstekende klantenservice die onze belangen in volle tevredenheid heeft afgehandeld.
Flessen 500ml
7 flessen besteld, snel geleverd en goede kwaliteit! Duidelijke website
De verzending verliep vlot
De verzending verliep vlot. Helaas was de verpakking beschadigd geraakt en was er 1 glas gebroken. Eigenlijk een ster aftrek maar dit lag duidelijk aan de vervoerder. Mijn ervaring met DPD is niet geweldig er wordt teveel met pakketjes gegooid.
Snelle levering. Het dekseltje van de kleine sapflesjes is een beetje lastig om recht op te schroeven, maar het is tot nu toe waterdicht. Prima voor vakantieverpakkingen van shampo, vloeibare zeep, en zo. Ze overleven de vaatwasser niet, helaas.
Goed verpakt en verzonden
Goed verpakt en verzonden, mooie potten van goede kwaliteit.
Top service! Top bedrijf!
E-mail wordt snel beantwoord
Producten zijn degelijk.
Verkeerde levering gehad na een berichtje werden gelijk de juiste producten gestuurd en de overige producten mocht ik houden!!
Top service!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Probleemoplossend en gerichte service. Top
Grote keuze
Grote keuze, goede prijzen, snelle levering.
Alles netjes en snel geleverd
Alles netjes en snel geleverd. Ontzettend tevreden
Prima Flessen en verzending
Prima Flessen; goede prijs/kwaliteitverhouding en snel en goed verzonden.
Enig nadeel als particulier vind ik de hoge verzendkosten, waar je echt pas in de allerlaatste stap van het bestelproces achter komt.
Maar onderaan de streep nog steeds een goede prijs/kwaliteitsverhouding en voldoende informatie op de website.
B-keuze spul wat ze je sturen van Weck
De kwaliteit van de Weck literflessen is bijzonder slecht. Minimaal B-Keuze. Wat ze je toesturen.
Flessen van troebel glas. Niet gewoon helder doorschijnend glas maar vertroebeling ook behoorlijk wat luchtbelletjes.
Ik koop er niet meer. Wegblijven!
Correctie van eerdere negatieve review
Ik moet terugkomen op mijn review van 24 november 2024. Op 25 november, een dag later, ontving ik een e-mail reactie op mijn klacht. Vandaag 4 december kreeg ik een nazending, waarin niet alleen de gebroken potten werden nageleverd maar ook nog eens van beide soorten extra potten, inclusief een kortingsbon voor een volgende bestelling. Hoewel de extra levering niet had gehoeven vind ik dit wel een mooi gebaar. Mijn voornemen om niet meer bij Flessenland te bestellen laat ik varen. Het koste even moeite maar uiteindelijk prima geregeld zo. Ik trek mijn eerste oordeel hierbij in.
Top levering en producten
Top! Alles goed aangekomen!
Alles ging prima
Alles ging prima. Snel geleverd, goed verpakt
Top service
Producten goed verpakt en reageren snel op mijn mails e komen met een goede oplossing.
Heldere communicatie
Heldere communicatie; goede levering.
Prima product.
Kortom uitstekend!
Snel geleverd en mooie kwaliteit!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.