Een snelle levering van 5 flessen. Echter 1 had de reis niet overleefd. Ik heb toen een e-mail gestuurd inclusief een foto van de gebroken fles. Ik kreeg direct antwoord en excuses voor het ongemak. P... Vis mer
Se hva andre synes
In eerste instantie een prettige ervaring tot mijn bestelling een week later binnenkwam, dat an sich was nog geen probleem. Maar de bestelling was helaas niet correct, deels verkeerde artikelen. Zowel... Vis mer
Flessenland heeft een groot assortiment, veel verschillende maten en levert snel. Ook de serviceafdeling is vriendelijk en behulpzaam. Alle bestelde producten waren goed en zorgvuldig ingepakt en to... Vis mer
Ik moet terugkomen op mijn review van 24 november 2024. Op 25 november, een dag later, ontving ik een e-mail reactie op mijn klacht. Vandaag 4 december kreeg ik een nazending, waarin niet alleen de ge... Vis mer
Kontaktopplysninger
Am Kirchenwald 1, 56235, Ransbach-Baumbach, Tyskland
- +49 2623 6061853
- mail@flessenland.de
- www.flessenland.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super ervaring
Een correcte en veilige verzending met een goede track en trace nr super
Een eerste bestellingen wij zijn…
Een eerste bestellingen wij zijn tevreden!
Kwaliteit is goed, levertijd is goed en Service.
Super leuke potten besteld van hele…
Super leuke potten besteld van hele goeie kwaliteit. Het verzenden is goed geregeld; alles was heel goed verpakt.
Naservice
Deze naservive was tgv een foutje bij de vorige levering. Alles werd correct en snel bijgestuurd.
Prima service.
Zoals eerdere ervaringen
Zoals eerdere ervaringen: mooie en goede producten! Snelle levering, zorgvuldig verpakt en prima communicatie.
Uiteindelijk alles geleverd
Uiteindelijk alles geleverd. Snelle reactie en levering opgelost.
Zeer slecht
Bestelling ruim 2 weken geleden geplaatst. Tot op heden niks ontvangen. Eerste aankoop en tevens laatste. Geen update oid gehad. Betaling weg, maar geen flessen ontvangen.
goede ervaring met de aankoop en de…
goede ervaring met de aankoop en de verzending van het ontvangen product. Prima voltooid en verwerkt, dankuwel.
Heel slechte web winkel
Heel slechte web winkel. Weken lang houden ze je ( na steeds herhaalde mails van mijn kant) aan het lijntje met automatische berichten dat het zo druk is. Mijn geld hebben ze maar de goederen sturen ze niet op. Dit gaat nu al weken zo, ik denk dat ik maar een melding bij "Internet Oplichting" ga maken. 30
Kwalitatief goede
Kwalitatief goede, solide flessen, heel redelijke prijzen, vlotte levering.
Alles was perfect in orde
Topkwaliteit en service!
Grote bestelling geplaatst en erg tevreden over de kwaliteit. Er misten een paar deksels (kan gebeuren bij een grote bestelling) en één pot was kapot aangekomen door onzorgvuldigheid van de bezorgdienst, maar na contact werd dit snel en netjes opgelost. Topservice!
Goede aftersale
De levering was niet eerst niet compleet waarna de nieuwe levering ook verkeerd was.
Foutjes kunnen gebeuren.
Maar de klantendienst staat klaar om te helpen en zet dit ook meteen recht.
Wat ik super belangrijk vind.
👍🏼
Gevonden wat ik zocht
Gevonden wat ik zocht. Goede prijs en kwaliteit. Snelle service. Helemaal prima
Je suis très satisfait de mon achat
Je suis très satisfait de mon achat. Les pots sont magnifiques et la société est très sérieuse. Lors du transport, trois pots se sont malheureusement cassés, mais deux jours plus tard, je recevais déjà les trois pots de remplacement.
En résumé, je recommande cette entreprise sans hésitation pour son sérieux, la qualité de ses produits et son excellent service après-vente.
Snelle levering goede service (we…
Snelle levering goede service (we hadden bij een grotere bestelling een paar gebroken flessen en die zijn meteen opnieuw toegestuurd) dus prima adres voor een mooie fles
Mooie weckpotten
Mooie weckpotten, veel keuze. Toen ons pakket kwijt was bij het transportbedrijf werden we goed geholpen om het toch nog te krijgen.
prima kwaliteit en snelle levering
Snel en kwaliteit.
Zeer snelle levering, goed en veilig verpakt. Er zat zelfs een extra flesje in voor het geval dat er eentje stuk zou gaan tijdens de verzending. Top, ik ga hier zeker nog bestellen!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.