Flessen.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Makelijk te bestellen, duidelijke website. Verzending ging perfect. De twist off doppen zijn exact wat ik nodig had.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had 6 Erlenmeyer flesjes besteld en 1 kwam er gebroken aan. 2 uur na mijn email ontving ik om 10pm een email dat er inmiddels een nieuw flesje onderweg is. Dit is service die je in Europa nauweli... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Op 26-07 bestel ik Weck stortglazen. Orderbevestiging bevat deze regel :200ml stortglas compleet WECK RR80 Leverdatum: wo 29.07.26. Op 30.07.26 (donderdag) informeer ik naar status van de bestelling.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Om Flessen.nl

Skrevet av virksomheten

Flessen.nl is uw betrouwbare partner voor meer dan 8.000 hoogwaardige glazen en kunststof verpakkingen, direct uit voorraad leverbaar. Dankzij snelle levering binnen 3 dagen, veilige betaalmethoden (Visa, Mastercard, PayPal, iDEAL) en live ondersteuning op werkdagen, biedt de shop een totale ontzorging van bestelling tot levering.

Wat Flessen.nl echt onderscheidt, is de duurzame verpakking —een bewuste keuze voor zowel u als de planeet. Het assortiment is indrukwekkend: van apothekersflessen, laboratoriumflessen, draai- en UNiTWIST-potten tot complete WECK-sets. Ideaal voor professioneel gebruik in cosmetica, laboratoria, conservering en meer.

Met een gemiddelde klantbeoordeling van 5 sterren voor talloze producten toont Flessen.nl keer op keer haar betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Kies voor Flessen.nl voor een indrukwekkend aanbod, snelheid én duurzaamheid in verpakkingen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We doen ons uiterste best om iedere bestelling vlot en zorgvuldig bij onze klanten te bezorgen.

Bedankt voor uw vertrouwen. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen!

Produkt

Pridukt snel geleverd en goed vetpakt

24. juli 2026

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!

Fijn om te horen dat uw product snel is geleverd en goed verpakt bij u is aangekomen. We besteden veel aandacht aan een zorgvuldige verpakking, zodat alles veilig wordt bezorgd.

Bedankt voor uw vertrouwen. We zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed op de hoogte van de verschillende…

Goed op de hoogte van de verschillende stappen. Levering conform afspraak en prima verpakt.

20. juli 2026

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat u goed op de hoogte werd gehouden van de verschillende stappen en dat de levering volgens afspraak verliep. Ook zijn we blij dat alles naar tevredenheid verpakt was. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Stevig verpakt

Ik had glazen potten besteld en het is allemaal heel aangekomen. Het zat heel goed ingepakt. Daarnaast een prima levering vanuit Duitsland.

20. juli 2026

Svar fra Flessen.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Wat fijn om te horen dat uw glazen potten onbeschadigd zijn aangekomen en dat u tevreden bent over de verpakking. We besteden veel zorg aan het veilig verpakken van onze producten, dus het is geweldig dat dit gewaardeerd wordt.

Ook bedankt voor uw positieve woorden over de levering. We hopen u binnenkort weer in onze webshop te mogen verwelkomen!

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, snel goed verpakt bezorgd👍

21. juli 2026

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed verpakt bij u is bezorgd. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beste service die mogelijk is

Dit is service die je in Europa nauwelijks meer tegenkomt en ik recommandeer dit bedrijf dan ook zeer.

8. juli 2026

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Hoewel het natuurlijk vervelend is dat één van de Erlenmeyer-flessen beschadigd aankwam, zijn we blij dat we dit snel voor u konden oplossen en direct een vervangend exemplaar konden versturen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw mooie aanbeveling. We kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn! 😊

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet bestellen, geen levering, heel traag

Ook hier besteld, alles lijkt heel professioneel en ook de legale info is transparant. Maar na meer dan een week geen reactie en geen verzending. Bestel hier niet en ga lokaal kopen!

4. juli 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een bestelling na meer dan een week nog niet is verzonden en u hierover onvoldoende informatie ontvangt.

Dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze verzend- en communicatieprocessen verder te verbeteren.

Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat wij u in de toekomst alsnog van een betere service mogen overtuigen. 💚

Niet betrouwbaar

Niet betrouwbaar, let op!
Je kunt je geld beter doneren aan een goed doel als je ervan af wilt.

6. juni 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons dat u deze indruk heeft gekregen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij nemen uw feedback serieus en onderzoeken iedere klacht zorgvuldig.

Mocht uw situatie nog niet zijn opgelost, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice onder vermelding van uw bestelnummer. Wij kijken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback. 💚

Vaag webshop

Ik heb 10 dagen geleden besteld nog steeds niks gekregen, zelfs spullen uit china komen nog sneller. Ook kreeg ik opeens een mail van een ander bedrijf en kwam ik achter dat het uit Duitsland wordt verstuurd. Na ze een mail te hebben gestuurd heb ik tot nu toe nog steeds geen reactie gekregen. Eerste en laatste keer.

30. april 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat uw eerste ervaring met onze webshop niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer op zich laat wachten en u geen reactie ontvangt op uw e-mail.

Wij willen u graag verzekeren dat wij een Duits bedrijf zijn en daarom vanuit Duitsland verzenden. Het is jammer dat dit voor verwarring heeft gezorgd.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie en verzendprocessen verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. 💚

vreselijke klantenservice

Ik heb hier van de week besteld. Bestelling ging goed alles gleverd maar de klantenservice is vreselijk. Tot 3 keer toe gemaild geen reactie krijg ik een mail met factuur en dpd link pas nadat ik het ontvangen heb. Het blijkt na onderzoek dat de producten uit duitsland komen en een vaag adres in rotterdam.

Ik zou deze webshop niet aanraden maar mocht je er toch willen bestellen zorg dat je ten alle tijden met paypal of creditcard betaald want als ze geen reactie geven kan je altijd je geld via een chrarge back of dispute terug krijgen. Ook heeft dit bedrijf meerdere soortgelijke websites met de zelfde producten onder zijn hoede enkel elke website heeft net een ander uiterlijk.

Bestelling datum: 20-04-2026

Order nummer: 2120363

20. april 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat u onze klantenservice zo heeft ervaren. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden. Fijn om te horen dat uw bestelling uiteindelijk wel correct is geleverd, maar we begrijpen dat het uitblijven van een reactie op uw e-mails frustrerend is geweest.

We zoeken graag uit wat er bij uw bestelling is misgegaan. Met het door u vermelde ordernummer kunnen wij dit intern onderzoeken en onze processen verbeteren. Bedankt voor uw feedback – die nemen wij serieus.

Slecht

8 dgn geleden een bestelling gedaan,betaald met ideal en nog steeds niks ontvangen,zelfs geen mail

16. april 2026

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat u uw bestelling na acht dagen nog niet heeft ontvangen en dat u zelfs geen e-mail van ons heeft gekregen. We begrijpen heel goed dat dit voor frustratie zorgt.

Neem alstublieft contact op met onze klantenservice en vermeld uw bestelnummer. We zoeken direct uit wat er is misgegaan en zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een passende oplossing komt.

Fijne klantenservice

Had mijn producten snel in huis. Bij aflevering bleek 1 weckpot gebroken te zijn, hierover nam ik contact op met de klantenservice- hier werd ik goed en snel geholpen. Er is nu een andere weckpot naar mij onderweg :). Ken weinig bedrijven die tegenwoordig nog zo goed en snel helpen, ik ben blij verrast!!

31. mars 2026

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling!

Wat vervelend dat één van de WECK-potten tijdens het transport beschadigd is geraakt, maar fijn om te horen dat onze klantenservice het snel naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. We doen ons best om problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u zorgeloos van uw bestelling kunt genieten.

Bedankt voor uw mooie compliment over onze service. Dat waarderen wij enorm! We wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u graag nog eens terug te zien in onze webshop.

Betrouwbaar en snel

11. november 2025

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat alles prima en geheel volgens verwachting is geleverd — ook bij een kleine bestelling.

Fijn dat u zo tevreden bent. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima en volgens verwachting geleverd

Prima en volgens verwachting geleverd, ook al was het maar een kleine bestelling. Zeer tevreden.

11. november 2025

Svar fra Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn erg blij dat alles prima en volledig volgens verwachting is geleverd — ook bij een kleine bestelling.

Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb mijn bestelling na 2 weken nog…

Ik heb mijn bestelling na 2 weken nog niet ontvangen

13. oktober 2025

Svar fra Flessen.nl

Het spijt ons zeer dat u uw bestelling na twee weken nog niet hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de bedoeling. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice met uw bestelnummer? We controleren dan direct de verzendstatus en zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd of, indien nodig, wordt terugbetaald.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bestelling is nog niet geleverd

Bestelling is nog niet geleverd. Duurd te lang

27. september 2025

Svar fra Flessen.nl

Het spijt ons dat uw bestelling nog niet geleverd is en dat het te lang duurt. Neemt u alstublieft rechtstreeks contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer, zodat wij dit meteen kunnen nakijken en een oplossing bieden.

Goede ervaring

Goede ervaring. Makkelijk besteld en in goede orde ontvangen.

13. juni 2025

Svar fra Flessen.nl

Wat fijn dat je tevreden bent! We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv