Een zeer vlotte en uitstekende service. Vrij snel na mijn aanvraag kreeg ik een persoonlijk telefoontje met vraag en uitleg. Niet veel later al een offerte en voorbeeld van het item wat we als bedrijf... Vis mer
Selskapet har svart
This was a great experience because the service and assistance was top tier. Always helpful and answering questions, quick to respond, and very clearly communicating. The product quality is very high,... Vis mer
Selskapet har svart
Bill van Flashbay heeft ons super snel geholpen. Hij nam vrijwel direct contact op, maakte snelle aanpassingen in het ontwerp en daardoor hadden wij binnen een week onze nieuwe waterflessen voor op ka... Vis mer
Selskapet har svart
The team, and especially Djazia, went above and beyond to support us. Their responses were always incredibly quick, and they consistently provided multiple options for every item we requested. They we... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Hier bij Flashbay zijn we een van 's werelds toonaangevende leveranciers van USB Flash Drives, Powerbanks, Audio-producten, Gadgets en Tech Gift Sets. We bieden onverslaanbare prijzen in combinatie met snelle en efficiënte service aan kleine, middelgrote en grote organisaties over de hele wereld.
Wij hebben een breed assortiment aan geheugencapaciteiten en bieden verschillende personaliseringsmogelijkheden aan.
Tijdens dit proces is er onze oprechte toewijding aan het milieu door het gebruik van gerecyclede materialen. Vol trots kunnen wij mededelen dat wij in 2008 in zowel de fabriek van Flashbay als ons kantoor in het Verenigd Koninkrijk hiermee onze 'carbon neutral' status hebben verdiend.
Skrevet av virksomheten

Flashbay Ltd Joop Geesinkweg 901 - 999 1096 AZ Amsterdam, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel goede en duidelijke communicatie op korte termijn. Heel flexibel in verband met aanpassingen van het ontwerp en een mooi resultaat. Een aanrader!
Wij kijken uit naar een duurzame samenwerking.

Svar fra Flashbay
Super ervaring met Flashbay. Het contact via de mail was fijn en erg prettig. Kijk er naar uit om in de toekomst nog meer samen te kunne werken. Groeten Flowlane

Svar fra Flashbay
Djazia was an exceptional salesperson, guiding us through a complex decision-making process with professionalism and patience. The product offers good value for its price.

Svar fra Flashbay
Persoonlijk, prettig en goede kwaliteit spullen. Zeker een aanrader!

Mooie producten!!
De service is zeer goed en snel.
Ondersteuning in de keuze en mooie samples om te zien en voelen wat je bestelt.
Absoluut een aanrader

Svar fra Flashbay
Als je snel geholpen wilt worden met een mooi resultaat moet je hier zijn! De waterflessen zijn erg mooi geworden!

Svar fra Flashbay
Vanaf het begin een erg goed en fijn contact met Flashbay/Luuk Bons. Er wordt gelijk een mooi voorstel uitgewerkt zodat je een goed gevoel krijgt hoe e.e.a. met jouw bedrijfslogo eruit komt te zien. Na akkoord worden de producten snel afgeleverd. Volgende keer zeker weer Flasbay, ik ben erg tevreden!

Svar fra Flashbay
Ik ben enorm goed geholpen door Luuk.
Ik had een hele krappe deadline, maar daar heeft hij me gelukkig goed bij te hulp gestaan en ik kreeg alles ruim op tijd binnen.

Svar fra Flashbay
Heel snelle reactie op vragen, snelle regeling, en vooral heel snelle levering. TOP!!!

Svar fra Flashbay
Na een kort telefonisch gesprek ontvingen we vlot een offerte op maat, waardoor we intern snel konden schakelen. Door het advies van Flashbay konden we de strakke deadline vooropstellen en behalen.
De vlotte opvolging en de persoonlijke aanpak maakten het verschil. Bedankt Djazia!

Svar fra Flashbay
Veel keuze in verschillende producten. Goede communicatie. Flashbay verstuurt monsters om het product te kunnen beoordelen. Snelle verzending. De kwaliteit van de producten en de opdruk is goed.
Overall indruk is goed.

Svar fra Flashbay
Ik heb dit jaar in mei voor het eerst een bestelling gedaan bij Flashbay en mijn verwachtingen werden vanaf het eerste moment al overtroffen. Het persoonlijke contact was heel erg fijn. Djazia heeft mij enorm geholpen en zorgde voor een zorgeloos proces met hoe op de hoogte ze was van de situatie, mee dacht met me en ongelofelijk snel reageerde op berichten. Ik voelde me erg serieus genomen ook al deed ik deze bestelling niet voor een groot bedrijf, maar namens een studentenvereniging en waardeerde dit enorm.
De bestelling ging erg vlot en de producten waren precies zoals gehoopt. Ik raad Flashbay zeker aan!

Svar fra Flashbay
Snelle service, snel en direct contact.
Keurig afgeleverd product.

Svar fra Flashbay
Correcte , vlotte bestelling en levering van de drinkflessen!
Goede opvolging.

Svar fra Flashbay
Het contact met Luuk verliep zeer professioneel en soepel, we ontvingen een dag later al de samples, er werd veel heen en weer geschakeld over logo's namen ed. Luuk heeft ons super begeleid het hele proces. We ontvingen na de betaling, ook nog een e-mail met de stappen in het proces wat een betrouwbare indruk maakt. De levering conform bestellen en op tijd zoals beloofd!

Svar fra Flashbay
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.