Mine foreldre ble mobilkunder hos fjordkraft. Fikk sms om å svare ja, som ble gjennomført av de begge. Gikk Sim kort og alt så bra ut. Helt til dagen kom å de skulle sette inn Sim kortene. Mamma sin v... Vis mer
Aldri kjøp deg inn her de svindler sine egene kunder de har faktisk stjelt penger av meg, og mobil abonomanget funker ikke, umulig å ringe eller bli ringt. Har genuint trodd flere ganger at dette er e... Vis mer
Så lenge du er abonnent så er det vel greit men så fort du bytter begynner en telefonterror uten like. Ringer hver dag fra ulike nummere flere ganger om dagen og til ulike tider . Et desperat forsøk p... Vis mer
Anbefaler å ikke ha kontakt med disse. Etter å ha mottatt et tilbud fra dem som jeg ikke har slått til på har de ringt meg flere ganger fra forskjellige numre. De har vansker med å godta at jeg ikke i... Vis mer
Med Fjordkraft som strømleverandør får du billig strøm og mange fordeler! Vi gir deg prismatch, smarte tjenester og mobilabonnement til fordelspris.
Folke Bernadottes vei 38, 5147, Fyllingsdalen, Norge
- kundeservice@fjordkraft.no
- www.fjordkraft.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Tar seg altfor godt betalt
Har vært fornøyd med stabil strømpris tidligere måneder, jeg betalte mer. Men slapp å tenke på topper i spotpris og betalte gjennomsnittet ca.
I oktober var en gjennomsnittspris på 165øre på spot pr kwh, mens jeg betalte 575øre. Vært kunde hos dem mange år men nå føler jeg meg lurt. Skiftet selskap
Det var dråpen
Det var dråpen? Hva f..... Driver dere med? Har vært fornøyd kunde i flere år. Støm og mobil, men ikke informere meg om at den "gode" avtalen jeg hadde skulle bli mareritt rett før jul! At regningen skulle firedoble seg i november og de som snur på kronene om dagen ikke har flere kroner å snu på! Så Ford mistet dere en lang årig kunde.
Etter oktober 2022 oppleves Fjordkraft = Rein svindel!
Etter mange års samarbeide med Fjordkraft har mistet all tillitt til Fjordkraft og har naturligvis byttet.
Fjordkraft sin forutsigbare strømpris føles som svindel etter fastprisen så absurd mye høyere enn den reelle prisen. Forventet regning på 3000kr mens fikk faktura på nesten 9000kr! (som ikke dekkes av strømstøtten*) samt strømprisene på markedet gikk ned! *Strømstøtten reguleres av spotpris og det var ikke noen støtten pga. spotprisen var under 70øre. Så egentlig skulle få regning på under 3000kr, men ikke hos Fjordkraft. Ikke noe kommunisert. Uakseptabel opptreden, vi vil ikke anbefale Fjordkraft. Bytt til en annen leverandør!
Som kunde forventer jeg at leverandør…
Som kunde forventer jeg at leverandør ivaretar mine interesser på en ansvarlig måte. Fjordkraft har vist seg som en grådig leverandør, og ikke en leverandør jeg lenger har tillit til. Har vært kunde hos Fjordkraft i mange år, men regningen for oktober grenser til svindel. Fjordkraft kunne enkelt tatt grep for å unngå at mange kunder kom skikkelig skeivt ut i julestria, det gjør de ikke.
Eier ikke folkeskikk!
Har vært fornøyd kunde i mange år. Det snudde tvert, da de på finurlig vis endret en avtale på spot med pristak, til en slags fastpris hele tiden. De skal nå ha 575 øre kwt for hele oktober, når gjennomsnittlig spot var 131 øre kwt. Strømstøtte følger jo spot, så det er bare å glemme. God jul til kundene sine fra Fjordkraft der altså :(
Løgn og elendig kundeservice
Elendig nedlatende kundeservice. Prøver å forvirre med lukrative avtaler og garantier. Hvis kunder er så uheldig å ikke sitte på dem som en klegg til enhver tid - og ved skade kommer til å bli krevd blodpris på strøm - da løfter Fjordkraft på skuldrene og beklager at kunden har misforstått/gjort en feil. Fjordkraft - for deg som vil bli ranet på høylys dag!
Vært kunde hos fjordkraft i mange år
Vært kunde hos fjordkraft i mange år, prismessig ligger de for øyeblikket rundt 1% høyere enn konkurrenter, men de er veldig greie å ha med å gjøre, tror mye av de dårlige vurderinge her skyldes kunder som ikke forstår hvordan strøm-markedet fungerer.
Service er god, lett å kommunisere med, og de ordner opp raskt.
Prosentvis var selskapet noe dyrere når strømprisen var lavere, men i skrivende stund ingen betydelig forskjell, og "svindel" er det i allefall ikke.
Garantert Ufornøyd ble endre til Stabil…
Garantert fornøyd ble endre til Stabil Strømpris, en avtale de ikke har på sidene sine. Som man kun kan se på egen avtale. Avtalen endres uten tilbakemelding fordi man ikke har sagt Ja til å få de på både sms og epost og i innboks. Får beskjed om at de har bommet på oktober månedens pris og jeg får 3x kostnad på strøm. Hvor de har mulighet til å endre det midtveis i måneden for å få det ned på realt nivå. Men slikt gjøres ikke for ellers tjenes det ikke nok penger. Rett og slett dårlig kundebehandling. Avtalen skal gi en pris noe over spot prisen i snitt men være forutsigbar. Den er ikke mye forutsigbar når den endres til 3 ganger prisen. Og at spot prisen går ned, men avtalen går opp er rett og slett grådighet.
Advarsel! 902kwh 70nok i støtte
902kwh regning 5146 etter 70nok i støtte. Svindel.
Ska si opp idag og bruke tid på og advare andre.
Ligg unna Fjordkraft
Ligg unna Fjordkraft! De lurer deg inn på avtaler som er umulig å forstå og granterer beste pris. De har ikke varslet om at avtalen gjør at du faller utenfor strømmstøtte ordningen!
Svindelselskap
Har hatt en avtale som i flere år har bært navnet «Garantert fornøyd». Den avtalen har de valgt å endre navn på nå, til «Stabil strømpris». Forrige måned hadde vi et forbruk på 1120 KWh time, og fikk en regning nå på 7000 kroner etter strømstøtte. Avtalen burde hete «Garantert svindel». Det er helt forkastelig at et strømselskap kan ta 592 øre pr KWh når gjennomsnittsprisen i norge for oktober var på 165 øre. Kundeservice var heller ikke behjelpelig.
Lo avtale, pris på strøm. En god avtale for medlemmer, nei.
15.09.2022 går derfor prisen på strømavtalen din opp til 544 øre,,, Fra 28.10.2022 går derfor prisen på strømavtalen din ned til 495,00 øre/kWh. Jeg har Lo fastpris avtale,, bra tilbud til LO medlemmer? Jeg ser at Spotpris ligger på 125 øre til ca 220 øre. LO bør si opp, revurdere dette tilbudet for sine medlemmer.
Utrolig fornøyd
Jeg har hatt fjordkraft i nærmere 2 år nå, og kommer ikke til å bytte.
Ekstremt god og rask kundeservice! Noe ventetid på tlf, men det må man nesten forvente.
Hadde en hendelse hvor jeg hadde betalt for mye strøm i nesten 1 år. Det merket ikke jeg selv, men det ble automatisk overført tilbake til meg ved at jeg plutselig en dag satt med + på strømregninga. Noe overrasket ble jeg, hehe. Men etter en hyggelig samtale med kundeservice fortalte de meg hvorfor. (Betalt for mye).
Utrolig dyktige, flinke og hyggelige ansatte der. Og et selskap det absolutt er til å stole på. Lette å få tak i, og tilgjengelig både på tlf og chat, store deler av dagen.
Anbefaler virkelig fjordkraft på det sterkeste!
Spot med forvaltning
Svært fornøyd med avtalen Spot med forvaltning som har gitt solide besparelser mot spotpris. Appen virker også helt greit.
Fjordkraft skulle betale tilbake i…
Fjordkraft skulle betale tilbake i underkant av 10000kr og lovte at dette skulle være i orden i løpet av noen dager. Jeg har hatt kontakt med 7 forskjellige kundebehandlere i løpet av en 3 ukers periode. Samtlige har om ikke løyet om når pengene kommer så i allefall ikke sagt sannheten. Etter 3 uker påstår dem at dem plutselig fant ut at dem ikke hadde kto.nr. mitt. Dem sender derfor en sjekk som jeg må sende til min bank for å føres over på min kto. Jeg har nå ventet 3 uker på denne sjekken og den er fortsatt ikke kommet. Om jeg ikke gjør krav på pengene går det 3 mnd før dem kan overføre dem på nytt. Trodde fjordkraft hadde så pass på kontoen sin at dem ikke måtte bruke midlene til kundene til driften sin. Fasiten er i allefall at du bør ikke ha midler stående inne hos fjordkraft da du rett og slett ikke vet når fu får dem tilbake. Kundesentret burde dem ta en opprensking på, og få inn behandlere som er der for kundene og ikke bare tenker på selskapet.
Ganske nær svindel.
"Ved prismatch utbetaler vi ikke negativt påslag, det vil si at på tidspunkt hvor strømprisen er så lav at den med prismatch går i minus vil strømprisen være 0 øre/kWh." Og til tross for det så fakturerer de 1 øre for disse kilowattene som angivelig skal koste 0 øre. Og så følger en endeløs strøm av meningsløse forklaringer. Noen av kundebehandlerne mener vi har brukt 1 kwh den dagen, andre sier at vi bare kan se bort fra den linjen for den vil ikke dukke opp igjen, og når den så dukker opp igjen på neste faktura så kommer en tredje enda mindre kreativ forklaring. Det er rett og slett ingen hos Fjordkraft som kan svare på helt enkle spørsmål om de forskjellige linjene på fakturaen. Kan ikke si annet enn at jeg føler det ligger helt i grensen for svindel.
Vi er egentlig veldig fornøyd
Vi er egentlig veldig fornøyd. Inngikk avtale om fastpris i desember. Fjordkraft taper penger for hver kwh vi bruker, vi inngikk veddemål om strømprisen,denne gangen vant vi.
Fjordkraft har aldri prøvd å sleipe seg unna inngått avtale. Det er sikkert noe skrevet om force majour i avtaleverket, men det har aldri vært tema. De står inne for sin del av avtalen vi har inngått. Vår erfaring er at de er seriøse, så vi vil nok forbli kunde hos dem.
Hyggelig kundeserice, noe lang telefonkø
Min opplevelse med kundeservice er faktisk ganske bra. De har dessverre noe lang ventetid i telefonkø, men er hyggelig når man først kommer frem. Eneste negative er at de ikke klarer å sende faktura på e-post uansett hvor mange ganger jeg kontakter de og ønsker dette. Hva det kommer av vites ikke, vil forsøke å bytte e-post adresse og se om det hjelper, siden Fjordkraft påstår at de har sendt disse.
Jeg har bare en god erfaring
Jeg har bare en god erfaring med Fjordkraft og vi har bare strøm og mobil. Telenor ringte og lovet meg bedre vilkår hvis jeg flyttet mobil men da det kom faktura da sto det noe helt annet enn avtalt . Lurer på om de tar opp samtaler. Byttet tilbake til Fjordkraft etter 10 dager med Telenor og fikk enda bedte mobil avtale hos Fjordkraft . Bare fornøyd .