Se hva andre synes
Wederom bij Fix My Hair mijn haarverf besteld. Dit keer duurde de verzending helaas wat langer door de feestdagen. Ik was bang dat ik mijn afspraak bij de kapper moest verzetten, maar ze hebben alsnog... Vis mer
Supersnelle verzending! Problemen bij Post.nl, contact gehad en ze hebben mij super geholpen. Gelijk een onderzoek ingesteld wat gelukkig uiteindelijk niet nodig is geweest! Haarproducten zij... Vis mer
Prime Hydration Drink Lemon Lime 500ML gekocht. Afbeelding op de site laat een doos met 12 flesjes zien. Uit eindelijk 1 flesje opgestuurd gekregen maar wel €11,99 betaald. Geprobeerd telefo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn een vrij jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in haar en haarverzorging. Met ons team beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van synthetisch haar, real-hair, European hair, haarverzorging en huidverzorging. Met deze ervaring kunnen wij u heel goed adviseren over bijvoorbeeld: extensions, braids, wigs, lace-wigs en overige haarverzorging.
Kontaktopplysninger
Linschotenstraat 22B, 3044 AW, Rotterdam, Nederland
- +31 628509467
- info@fixmyhair.nl
- www.fixmyhair.nl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima webshop
Breed assortiment, betrouwbaar, goede prijzen, snelle levering. Tevreden klant hier!
Het is mijn 3x spullen halen bij hun en…
Het is mijn 3x spullen halen bij hun en ik had nooit een probleem met hun gehad. Levering was snel gekomen en in orde.
Net mijn bestelling ontvangen bezorgen…
Net mijn bestelling ontvangen bezorgen is super snel! goed verpakt en goed haar dankjewel.
It was a good experience but the only…
It was a good experience but the only thing I had a problem with is I had one ensure missing when I order 20 and only receive 19
Ik bestel al sinds 2023 bij fixmyhair…
Ik bestel al sinds 2023 bij fixmyhair en ik krijg altijd binnen 2 werkdagen mijn bestelling binnen. Ik heb inmiddels al 6 bestellingen gedaan. Bij mijn laatste bestelling was het product die ik wilde toch niet op voorraad en werd ik gebeld en geappt voor een soortgelijk (beter) product. Ze dachten mee voor een oplossing en ik kreeg ook gelijk snelle reactie. Topservice!
Schandalige extra kosten
Ben ik bezig om aan te kopen boven de 45 euro om verzendkosten te vermijden, zie ik ineens dat er zogenaamde “ betaalkosten” in rekening worden gebracht. In mijn geval maar liefst 8% van het aankoopbedrag. Dit hoor je duidelijk te communiceren op je website maar daar is uiteraard geen sprake van. Wat een grof schandaal. Ik ben helemaal klaar met deze site en koop hier zeker niks

Svar fra Fixmyhair
Top service!
Bestelling ging even mis door Post.nl. Zij hebben ervoor gezorgd, dat ik alsnog mijn pakketje kreeg inclusief een cadeautje voor het ongemak. Waar mijn dochter erg blij mee was. Erg tevreden!
Fijn alles zat erin en goede producten
Fijn alles zat erin en goede producten. Ook goed verpakt met plakband. Alleen waren van 2 potten de deksel stuk door mogelijk het vervoer van postNL, die misschien hardhandig zijn omgegaan met de doos.
Super klantenservice en altijd alles…
Super klantenservice en altijd alles tijdig geleverd!
Top service
Ik heb 2 keer besteld en allebei met een fijne ervaring. Producten zijn netjes en ze hebben een snelle service.
heel vriendelijk en ze kijken goed mee…
heel vriendelijk en ze kijken goed mee naar een oplossing , snelle levering
Snelle levering en goede communicatie e
Super snelle reactie, goede persoonlijke communicatie, en het product dat ik al lang niet meer kon krijgen gevonden voor een hele goede prijs én snel geleverd !
Mijn pakket was nooit geleverd
Probleem was uiteindelijk opgelost.
Altijd snel en eenvoudig
Altijd snel en eenvoudig, als ze iets niet op voorraad hebben nemen ze tijdig contact met je op. Bestel er al jaren
Snelle levering en goede communicatie…
Snelle levering en goede communicatie ivm de bestelling en lever datum
Snelle Services !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.