" FINLOW VVS A/S var det perfekte match for os, vi udvalgte dem ud af tre tilbud. om dem kan vi kun sige: Nye vandrør/stigstrenge - super!Alt overholdt, tid og budget. Klart til at forhandle med. Kval... Vis mer
Se hva andre synes
Desværre kan man ikke uploade billeder her - men magen til ringe udført arbejde skal man lede længe efter. Klamp den lige hvor man har fæstnet rør med "strips" i loftet. Herudover er kundeservicen ube... Vis mer
Selskapet har svart
Super kommunikation med kontoret. Havde en vvs’ er forbi i dag. Høflig, pertentlig og kunne fjerne alle spor efter sig. Havde problemer med dårligt udskylning i toilettet. Skilte hele cisterne... Vis mer
Man kan desværre ikke gå under 1 stjerne. Skulle have besøgt Trustpilot og læst anmeldelser inden jeg tog kontakt til Finlow. De dårlige oplevelser, lyver ikke. De sender regninger uden hold i... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed på Amager med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.
Kontaktopplysninger
Hornevej 13, 2770, Kastrup, Danmark
- www.finlow.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Reparation af toilet
Der blev udskiftet en svømmerventil. Der var lidt udfordringer med samlingen, så de måtte komme yderligere to gange for at efterjustere.
De var her i alt fire gange, og hver gang passede de tiden perfekt.
Venlige og kompetente medarbejdere 👍
Hurtig og effektiv service
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Finlow VVS, som reddede os fra en meget frustrerende situation med et nyt varmeanlæg, der ikke virkede. Det var monteret forkert af et andet firma, og de magtede ikke at få det til at fungere.
Lige før sommer gik vores gamle fjernvarmeanlæg i stykker, og vi skulle have sat et nyt op. Vi hentede nogle tilbud hjem fra Finlow og en VVS’er, vi har brugt før.
VVS’eren var billigst og ham kendte vi, så han fik opgaven.
Efter nogen tid måtte vi desværre erkende, at han ikke magtede opgaven. Over flere måneder havde vi svært ved at få fat i ham, og de gange, han kom ud for at råde bod, lykkedes det ikke at få anlægget til at virke. Efter vi blev brændt af to gange, kontaktede vi Finlow.
Firmaet sendte en dygtig montør, der efter at have kigget på den nye installation i vores kælder kunne konstatere, at det ikke levede op til kravene (blandt andet var der brugt forkerte rør). Finlow ville gerne påtage sig at rette op på skaden, og de gik hurtigt i gang. Der viste sig at være flere ting i vejen, som Finlow fiksede, og de sørgede også for, at anlægget blev godkendt hos HOFOR.
Vi ville ønske, at vi havde valgt Finlow fra begyndelsen – selv om det var dyrere. Det kan betale sig. Der er orden i tingene. Finlow leverer den rette ekspertise og service.
Nyt badværelse
Føler at de har for mange opgaver igang, der går flere dage hvor der ikke sker noget, eller aftaler ikke er blevet holdt.
Det skulle tag 4-6 uger, vi er nu på 9 uge, og de er ikke færdige.

Svar fra Finlow VVS A/S
Ros til MC
Ros til MC, som i dag var ude at lave service på vores gasfyr, han er faglig dygtig, samt meget grundig i sit arbejde.
Gasfyr - super oplevelse!
Fik skiftet fra oliefyr til naturgas samt komplet ny vandinstallation i huset. Stor ros til Finlow VVS for et flot arbejde i høj kvalitet. Overholdt alle aftaler fuldt ud. Nem at komme i kontant med og havde punktlig eftersyn under hele processen. Vil klart anbefale Finlow.
/ Thomas Nielsen, Virum
Serviceaftale gasfyr
Vi har en serviceaftale på vores gasfyr hos Finlow og er tilfredse med den service, som udføres. En pakning som udskiftes hver gang service udføres er en Bosch reservedel i den dyre ende.
Vi havde besøg af en dygtig vvs'er i…
Vi havde besøg af en dygtig vvs'er i fredags! Han kom sharp til tiden, frisk og i godt humør, gik hurtigt til opgaven. I alt en god oplevelse med en dygtig håndværker
Administrationsgebyr?!?! Ellers fint stykke arbejde håndværkeren udførte
Super flink montør, arbejdet ser fint ud, og efterlod intet rod - Lige som det skal være :)
Desværre tager Finlow et administrationsgebyr på 225,- for, at "oprette opgave osv" - Det synes jeg er noget fis, da timeprisen i forvejen ligger på knapt 800,-.
Inspireret af Finlow, tager jeg to stjerner i administrationsgebyr for denne anmeldelse.
VVS arbejde
Jeg har anvendt dette firma i mange år og også til opsætning og vedligeholdelse af naturgasfyr. Denne gang handlede det om en stophane i forbindelse med en udendørs vandhane, der var utæt. Fagligt dygtige medarbejdere og rigtig god service og kommunikation.
Også denne gang kom de lige så hurtigt, det kunne lade sig gøre. Og også denne gang til min fulde tilfredshed.
Jeg har benyttet mig af Finlow VVS i…
Jeg har benyttet mig af Finlow VVS i mange år. Der kommer altid nogle dygtige og kompetente medarbejdere og udfører eftersyn. Kan kun anbefales.
Preben
Vi havde oprettet en serviceaftale til…
Vi havde oprettet en serviceaftale til vores gasfyr og Finlow kom for at lave det indledende servicetjek. Vi har tidligere brugt Finlow i forbindelse med vores gulvvarme. Vi har kun gode ting, at sige om Finlow. Kommer til tiden, god service og behagelige medarbejdere. Mvh Mette
En rigtig fin oplevelse og vores…
En rigtig fin oplevelse og vores badeværelsesfliser står snor lige
Meget god service
Meget god service. Ringede ca kl 17.15 og under 15 min senere var der skiftet printplade og varmen kom igen.
Rigtig dygtig og sød servicemedarbejder.
Har altid fået god service fra finlow både ved servicebesøg og gennem mail/tlf.
Hurtig og professionel response.
Hurtig og professionel response.
Mit Gasfyr gik i stå en fredag eftermiddag. I løbet af 1 1/2 time var problemet løst af en kompetent montør
Kompetent besøg
Igen kompetent besøg af Finlow til vores årlige service 👌🏼
Har lige fået lavet service på gasfyr
Har lige fået lavet service på gasfyr. Kom til tiden og klaret arbejdet fint
Igen god service fra Finlow VVS
En række mindre reparationer og udbedringer, som har været et irritationsmoment længe, blev løst til UG af meget erfaren VVS´er. Venlig kommunikation udervejs. Inger Andersen
Er ekstrem dyre
Er ekstrem dyre. Lægger for flere hundrede kroner extra gebyr på faktura, efter man har betalt for den service de har lavet.
Husk at spørge om pris dette sted, samt hvor meget gebyr de lægger på regning. Så bliver du ikke snydt.

Svar fra Finlow VVS A/S
God service og hurtig reaktionstid
God service og hurtig reaktionstid, da uheldet var ude og vores fyr gik i stykker.
Super fra start til slut
Super oplevelse fra start til slut. Skulle have udskiftet toilet, radiatorer og et par andre småting. Kunne ikke få lavet det hele på en gang grundet koordination med andre håndværkere. På trods af fejl fra vores side hvor vi meddelte de kunne komme og lave det på en forkert dag, var der ingen sure miner, og vi fandt bare en anden dag i stedet.
Projektet blev afsluttet til tiden med et super resultat.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.