Findhealthclinics Anmeldelser

1,1

È una truffa sia per i professionisti che per gli eventuali utenti che cercano informazioni. Sono stata inserita in questa piattaforma di dubbia provenienza senza nessun consenso. Mi è arrivata impr... Vis mer

Data has been taken without permission! My details and data have been put on this site without my permission since June 2nd 2026. I am extremely unhappy about this - they have stolen my informatio... Vis mer

Mir geht es wie den anderen Unternehmen. Find Health Clinics hat einfach Inhalte meiner Website kopiert und einen Eintrag angelegt, ohne um Einverständnis zu fragen. Hauptsächlich wurden Artikel aus... Vis mer

Auch meine Daten meiner Praxis wurden vpr einigen Monaten einfach ohne mein Wissen gelistet, teilweise nicht korrekt angegeben. Ich habe nie irgendwie interagiert oder dergleichen, es wurden ungefragt... Vis mer

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

38 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Spam netwerk?

Sketchy website en ik ben zonder toezegging toegevoegd, verder lijkt het een netwerk van websites zag ook een andere website healthandbeauty1 hier staan als gerelateerde website. Vind het maar vreemd.

21. juni 2025

Ungewollter Eintrag – keine Zustimmung erteilt!

Ich habe heute völlig überraschend eine E-Mail von findhealthclinics erhalten, in der mir ein „Gratis-Eintrag“ meiner Website mitgeteilt wurde. Ich habe diesem Eintrag weder zugestimmt noch irgendeine Anfrage gestellt. Meine Daten wurden offenbar ohne meine Einwilligung übernommen und veröffentlicht.

Ich empfinde dieses Vorgehen als klaren Verstoß gegen geltendes Datenschutzrecht und betrachte es als unseriös. Auch andere Bewertungen hier bestätigen, dass es sich offenbar um ein wiederkehrendes Muster handelt.

Ich habe den Betreiber bereits aufgefordert, alle meine Daten umgehend zu löschen und mir die Löschung schriftlich zu bestätigen. Sollte das nicht zeitnah geschehen, behalte ich mir rechtliche Schritte vor.

Fazit: Finger weg – keine transparente Kommunikation, fragwürdige Datennutzung, und keinerlei Respekt vor Datenschutz oder Zustimmung.

12. juni 2025

Datenklau hoch zehn!

Datenklau hoch zehn!
Mein Unternehmen wurde einfach gelistet, ohne mich zu fragen!
Hiermit widersprechen ich jeglichen Einträgen und verlange die sofortige Löschung.

10. juni 2025

This company is scam

This company is scam: my practice does not exist for two years now. There is no website nor a page on Facebook anymore
Why on earth should anyone in tgeh world be looking for a Dutch practice on an American platorm?

18. mai 2025

Dishonest

Same as everyone else.... never signed up but now have a listing!!!!! Scammers!!!!

18. mai 2025

It is a fraud

It is a fraud. Not only they took my info without permission but they did it wrongly, mixing things.
I have already talked to a lawyers firm in order to take action.

10. mai 2025

Stolen our information without consent

We've had no interactions with this website. We marked their emails as junk, but they've continued to email us and then told us they've joined us to their list of clinics on their website. WE ARE NOT A CLINIC or HEATHCARE PROVIDER and this company has taken our information and used it without our consent.

6. mai 2025

Copywright infringement

Used my information, photos and content without consent. Also used AI to modify my written content that does not give a true representation of what I currently do. This is misleading and unlawful when I did not give permission for my information to have been used. Please remove all content you have for Stephanie Leishman Wellness from your site. I do not consent to my information being used, modified or listed on your website.

Reported these actions to their hosting provider via Cloudflare's abuse page. I found this information below in a previous review here made in Trustpilot for findhealthclinics. I found the information useful and thought if this has happened to you - you may too. Thank you to the person who previously provided this.

“What can we do?

Go to Cloudflare's abuse report page.
Select "Copyright Infringement (DMCA)."
Provide links to your original content and the infringing pages.
Submit the form with your contact details.

Report to Google for Content Removal Use Google's copyright removal tool.
Choose "Report copyright infringement."
Fill out the form with details about the copied content.
Submit to have the site or specific pages removed from search result”

1. mai 2025

Même constant

Même constant, je suis prof de santé et je découvre sur ce site une page me concernant, c'est une pratique interdite, je viens d'écrire à findhealthclinics.com
pour signaler cet abus, si je n'ai pas de retour, je vais contacter les autorités compétentes

16. april 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis