Jeg så et opslag på facebook om dette sted og tænkte det måtte jeg prøve. Det hele var langt over forventning på både pris, stand og leverance! Absolut anbefalesværdi og ikke sidste gang jeg handler h... Vis mer
God og hurtig levering
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Velkommen til FilmMarked.dk - Et Trygt Sted At Handle. - Brugte DVD Film fra KUN 1 kr. - Stort Og Spændende Udvalg - DVD’erne er alle i god stand.
Stenhusvej 7, 4300, Holbæk, Danmark
- kontakt@filmmarked.dk
- www.filmmarked.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
God og hurtig levering
God hurtig levering
Alt perfekt, men måtte kjøpe mer enn jeg planla
Alt gikk perfekt med bestillingen, frakt til Norge, og alt annet! Varene kom i løpet av kort tid og var i perfekt tilstand. :) Det eneste jeg vil trekke litt ned for, er at jeg måtte bestille varer inntil en viss sum for å få lov til å kjøpe noe. Opprinnelig skulle jeg kun kjøpe varer for rundt 50 kroner, men jeg måtte legge til flere varer som jeg egentlig ikke hadde tenkt å kjøpe for å møte minimumsgrensen. Men ellers er jeg veldig fornøyd. :)
Alt var som det skulle være
God service og hurtig levering
Jeg er helt og aldeles positivt…
Jeg er helt og aldeles positivt overrasket. For samme pris som 3 måneders Netflix, modtog jeg er kæmpe pakke med lige de film jo ønskede at se. Jeg tror slet ikke jeg skal have Netflix mere. Så hellere lægge en ordre her en gang imellem. Tak!
Veldig fornøyd med kjøpet
Veldig fornøyd med kjøpet. Rask levering 👍😊
Helt sikkert herfra jeg starter med at…
Helt sikkert herfra jeg starter med at lede efter film hvis jeg mangler ^^
Ventet 44 dager på House 4
Ventet 44 dager på House 4
Kjøpte filmer 19/9
Innen jeg la in kjøp endret jeg adress da jeg flyttet.
Efter kjøp ser jeg att den vill sendes till min gamle adress. Tar da kontakt og ber de skifte adress. Dette blir gjort men fortsatt sender de ut till min gamle adress. Tar kontakt igjen og de får brevet i retur. Da sender det till min nye adress. ( tar lang tid før jeg får paketet )
Kjøpte kun 4 filmer denne gang.
Får feil film. ( er dette ens muligt ? )
Tar kontakt igjen og får svar efter noe dager. Da sier de att det vill sende filmen jeg kjøpt uten tillegg.
Muligens har denne og blitt sent till min gamle adress. Ventet 3 UKER + 3 dager nå på den. Jeg føler at jeg gir opp.
Kjøpt her inne mange gånger fast på siste tiden har det blitt før mye tull.
Er veldig fornøyd med filmene!
Meget fin service
Gode priser og hurtig leveranse
Profesjonell og rask service
Profesjonell og rask service. To tomler opp fra kunde i Norge. Har kjøpt ca 100 filmer, alle med god kvalitet.
Positiv overrasket
Jeg så et opslag på facebook om dette sted og tænkte det måtte jeg prøve. Det hele var langt over forventning på både pris, stand og leverance! Absolut anbefalesværdi og ikke sidste gang jeg handler her!!
Jeg er meget tilfreds og filmene kom …
Jeg er meget tilfreds og filmene kom meget hurtigere end forventet Kan kun anbefale jer
God butik på alle punkter!
Jeg er yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds, og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Hilsen
Ellen Trier-Bützer