Best bike shop in Den Haag area. Honest, helpful and service team is the best. Sorted my daughters bike out after an accident i less tha 90mins. No fuss and focused on safety. Thanks Barry. Th... Vis mer

Se hva andre synes
Een zeer prettige ervaring met de heren van het fietsonderhoud! In eerste instantie langsgegaan voor een diagnose vanwege een vastlopende versnelling. De heer heeft tijd vrijgemaakt om de diagnose te... Vis mer
Mede door de uitstekende service en vriendelijkheid van het personeel, ben ik geslaagd voor een Cube e-bike. Er werd alle tijd voor mij genomen ondanks dat het best druk was. Zeker een aanrader om... Vis mer
Kundig personeel, wat alle tijd neemt om je te helpen zodat je als klant 100% tevreden de deur uitgaat!
Informasjon om virksomheten
Om Fietsvoordeelshop - Rijswijk
Skrevet av virksomheten
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktopplysninger
Steenvoordelaan 265, 2284 CM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland
- 070-2195054
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gewoon goed!!
Snelle levering. Er werd ondanks de drukte de tijd genomen om alles 2x uit te leggen toen ik mijn fiets kon halen.
Vriendelijk personeel.
Prima info over de fiets
Prima info over de fiets en denkt mee over mijn omstandigheden over mijn lengte 198.
Ik ben super fijn geholpen en hele…
Ik ben super fijn geholpen en hele goede uitleg over de fiets
Een prima leverancier
Gisteren een nieuwe E bike gekocht bij het filiaal in Rijswijk en dat is mij prima bevallen. Groot assortiment en alleen maar fietsen van prima kwaliteit. Maar het belangrijkste was de prima service en kennis van het personeel. Uitstekend geholpen, geadviseerd en buitengewoon vriendelijk. Kortom een aanrader.
Prettige ervaring
Zowel bij het uitzoeken en ophalen van de fiets heel prettig geholpen. Nemen echt de tijd en moeite voor je.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Vandaag ben ik bij de winkel geweest
Vandaag ben ik bij de winkel geweest. Ik had van tevoren ook gebeld omdat mijn banden niet goed zijn. Er werd mij gezegd dat dit pas op 2 april gemaakt kan worden. Daarnaast was het voorwiel van mijn fiets los. Ik ben naar achteren gegaan, waar een oudere man met een staart het wiel heeft vastgemaakt. Hij zag dat de kabel voor de fietslampen los zat.
Ik vroeg hem of hij dat ook kon goed zetten. Vervolgens zei hij: "50/50." Ik herhaalde wat hij had gezegd, en daarna zei hij: "Je kunt ook beter je fietsbanden oppompen." Ik gaf aan dat mij dat niet lukt, en hij keek me op een kippige manier aan. Ik kwam net van een lange werkdag en heb mijn fiets hard nodig, en dan krijg ik zo'n rotopmerking. Ik heb het als heel onprettig ervaren en voelde me niet serieus genomen.
Ik heb 1259 euro betaald, en dan word je op deze manier behandeld? Ik vind dat er beter aan gewerkt moet worden. Dit is de eerste keer dat iemand zo rottig tegen mij doet. Ik ben boos. Die meneer kan ook gewoon normaal praten en duidelijk zijn, in plaats van zo'n opmerking te maken. Het lijkt vast niemand iets te interesseren dat ik mijn verhaal hier deel. Lekker lachen achter de schermen zeker
Ik ga wel naar een andere fietswinkel waar ze wél klantvriendelijk zijn. Je weet nooit wat iemand doormaakt, en dan ga je zo doen? Ik ben er helemaal klaar mee. Ik ben nog vriendelijk gebleven, maar dit is echt triest.

Fijne winkel
Fiets besteld, sms en mail ontvangen dat de fiets klaar stond om opgehaald te worden.
Alleen parkeren met een busje is een beetje lastig.
Heel erg slecht service voor de…
Heel erg slecht service voor de reparatie. Zo dure fiets van bijna 3000 euro gekocht en na een paar maanden doen de remmen zo slecht . Het is levensgevaarlijk om met zo fiets te gaan rijden en de winkel geeft een afspraak van over drie maanden. Dit betekent dat ik drie maanden met zo gevaarlijke rem moet rijden. Ik vind het niet normaal. Ik raad de winkel aan niemand.

Svar fra Fietsvoordeelshop - Rijswijk
Ik ben super blij met de aankoop van mijn elektrische fiets.
Medewerker heeft mij goed uitgelegd hoe alles werkt etc.
Aflevering goed, maar te laat, communicatie deugt niet
Ik heb veel beoordelingen gelezen. Ik begrijp niet dat er niet meer tijd wordt gestoken in het reageren op actuele storingen, telefoontjes emails maar wel elke keer op recensies. voorkom die slechte recencies. Levertijd van 3 weken werd 2 maanden. Terwijl fiets al wel op locatie was na 4 weken. Ik kreeg te horen personeelsgebrek. Ik had fiets in november dringend nodig maar het lukte niet door te dringen in de organisatie om afspraken te kunnen maken. Ik moet wel zeggen dat aflevering uiteindelijk perfect was met goede uitleg e.d. Dus ik ben blij dat ik nu heb.
Goede ervaring gehad
Goede ervaring gehad, zowel in de winkel als ook de telefonische helpdesk. Dan ook zeer tevreden mijn elektrische fiets hier gekocht.
Complimenten voor de winkel in Rijswijk voor het meedenken voor de juiste fiets en ook de goede service.
2 elektrische Cortina fietsen gekocht
2 elektrische Cortina fietsen gekocht, binnen 7 maanden motor van 1 fiets kapot, 2 weken daarna van de andere fiets. Lang zonder fiets gezeten eer dat de monteur langs kom komen. Voorrijkosten zijn ook voor eigen rekening. Garantie blijft doorlopen op het moment van aankoop gaat niet opnieuw in op het moment dat de nieuwe motor geplaatst wordt.
Ik heb geen vertrouwen in deze fietsen!! En ben bang dat ik straks buiten de garantie weer met kapotte fietsen zal zitten.
Ik wil wel vermelden dat de monteurs bijzonder vriendelijk zijn
* Ik zou graag willen dat de garantie opnieuw ingaat op het moment dat de nieuwe motor(s) geplaatst wordt, aangezien mijn ervaring is dat de motor maar een half jaar mee gaat!
Nog steeds een super ontevreden klant!

Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen, duidelijke uitleg bij ophalen fiets, goede uitleg hoe accu goed te behandelen, nemen de tijd voor je, volgende keer weer👍🏻
Prima en eerlijk geholpen en een mooie…
Prima en eerlijk geholpen en een mooie fiets kunnen kopen. (2)
Vooral relaxte en professionele advies, niet voor de duurste maar vooral wat ons goed past. Met een goed gevoel aankoop afgerond en na ontvangst nog steeds een goed gevoel. Inmiddels 2 weken in ons bezit en erg tevreden.
Met de juiste verkoper een goede zaak
Bij de aanschaf en proefrit er goed geholpen door de vaste verkoper, maar bij ophalen van mijn bestelde fiets stond er een vervanger die beter iets anders kan gaan doen…tsjonge…geen uitleg of duidelijkheid over onderhoud of hoe alles werkt. Mn stuur stond schuin, loopt ie 10 min naar de monteur te zoeken…maar wel snel komen met de vraag of ik ff wil betalen. Als deze man bij mijn eerste kennismaking had gestaan was ik meteen de winkel weer uitgelopen, wat een aanfluiting zeg.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, goed advies bij het aanschaffen van onze nieuwe e-bikes.
Goede uitleg over verschillende…
Goede uitleg over verschillende fietsen, direct een proefrit kunnen doen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.