Best bike shop in Den Haag area. Honest, helpful and service team is the best. Sorted my daughters bike out after an accident i less tha 90mins. No fuss and focused on safety. Thanks Barry. Th... Vis mer

Se hva andre synes
Een zeer prettige ervaring met de heren van het fietsonderhoud! In eerste instantie langsgegaan voor een diagnose vanwege een vastlopende versnelling. De heer heeft tijd vrijgemaakt om de diagnose te... Vis mer
Mede door de uitstekende service en vriendelijkheid van het personeel, ben ik geslaagd voor een Cube e-bike. Er werd alle tijd voor mij genomen ondanks dat het best druk was. Zeker een aanrader om... Vis mer
Kundig personeel, wat alle tijd neemt om je te helpen zodat je als klant 100% tevreden de deur uitgaat!
Informasjon om virksomheten
Om Fietsvoordeelshop - Rijswijk
Skrevet av virksomheten
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Kontaktopplysninger
Steenvoordelaan 265, 2284 CM, Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland
- 070-2195054
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, geduld, geen opdringerig gedrag maar bij de feiten blijven. Mocht wel meer proefritjes maken als ik wilde toen ik een fiets ging bestellen. Snelle aflevering van de fiets. Tussen bestelling en levering lag slechts twee weken. Dik tevreden dus! Deze recensie betreft dan ook de datum van bestellen en de datum van levering. Als datum heb ik gemakshalve de leveringsdatum genomen.
Goed geholpen aan een prima fiets
Goed geholpen met uitleg bij het uitzoeken van de fiets (e-bike). Ik had al iets op het oog, de medewerker heeft mij goed bevraagd om te checken of dat een goede keuze was. Daarna bij het ophalen goede uitleg.
Goed geholpen door het personeel
Goed geholpen door het personeel, duidelijke uitleg over de fiets.
Ik heb goed advies gehad en een goede…
Ik heb goed advies gehad en een goede fiets gekocht
Zeer nette winkel.
Zeer nette winkel.
Fiets heb ik aangeschaft in augustus,na enkele weken terug gegaan naar de winkel voor een andere fietszadel .
Keurig en fijn geholpen door de medewerkers met veel dank aan Dhr Leroy.
Klant vriendelijk
Klant vriendelijk
Behulpzaam nemen de tijd voor je
Technische in zicht uit leg fiets voor iedereen te begrijpen.
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, uitleg, proefrit, kortom fijne ervaring!
Zou wel adviseren om niet op zaterdag een fiets te kopen want dan moet je wel even geduld hebben.
netjes en vriendelijk geholpen
netjes en vriendelijk geholpen, behulpzaam en komt afspraken na
Blij met gerepareerde Gazelle
Was niet tevreden over mijn Gazelle e bike 1 1/2 jaar geleden gekocht. Afgelopen week is er een nieuwe computer opgekomen en ingesteld, nieuwe jasbeschermer, bleek scheur in velg, zelf niet gezien ook gerepeteerd. Blij mijn Gazelle fietst en rijdt nu echt perfect. Aanrader deze fietswinkel.
Prima service
Naar de winkel gegaan voor een nieuwe (want: gestolen) fietsaccu. Fietsvoordeelshop Rijswijk gaf me direct kosteloos een nieuwe accu mee, vertrouwde er (terecht) op dat ik mijn aangifte bij de politie aan hen zou sturen, en bood aan om vervolgens de claim bij de (via Fietsvoordeelshop afgesloten) ANWB Verzekering te verzorgen. Dat noem ik service. En dat bepaalt ook zeker mijn keuze om mijn volgende fiets ook weer hier te kopen.
Zeer behulpzaam en betrouwbare winkel
Zeer behulpzaam en betrouwbare winkel. En tegen een goede prijs. Uitstekende service.
Ik ben heel erg goed geholpen
Ik ben heel erg goed geholpen, ze nemen de tijd voor je in om alles goed uit te leggen en advies geven
Meerdere keren hier geweest en tot nu…
Meerdere keren hier geweest en tot nu toe altijd uitstekende service ontvangen, met name de bedrijfsleider is altijd uitermate vriendelijk en behulpzaam. Maar ook de werkplaats schroomt niet om je goed te helpen.
Geweldige service en enorm eerlijk
Geweldige service en enorm eerlijk. Prachtige e-bike gekocht
Vriendelijke verkoper met veel ervaring…
Vriendelijke verkoper met veel ervaring en nam de tijd en gaf duidelijke uit leg
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.