Absolut schlechter Kundenservice. Würde ich keinem weiterempfehlen. Ich habe dort Kostüme bestellt und musste ein paar zurückschicken, insgesamt 3 Stück ,weil die Größen nicht passten. Ich habe das Pa... Vis mer
Se hva andre synes
Zou de volgende dag geleverd worden, wat niet gebeurd is. Levering was pas na 4 dagen. Als je dan je pakket wil retourneren omwille van dat het te laat geleverd is, moet je nog eens zelf de verzendk... Vis mer
Ben zeer tevreden met de service. Had eerst via overboeking betaald, edoch dan was de levertijd langer. Enige oplossing was via Ideal nog eens betalen. Keurig afgehandeld want het dubbel betaalde bed... Vis mer
Chaos moeder geslaagd Helemaal vergeten dat het dag nadien feest op de kinder opvang was voor Halloween. Vandaag besteld morgen in huis . Sure we zullen het maar proberen en effectief ! Heel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. Bij Feestkleding365 draait alles om plezier, gemak en service. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen in Nederland en België om het perfecte kostuum, thema-outfit of accessoire te vinden — van carnaval tot foute party, van Halloween tot kerstborrel. .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. Met duizenden feestartikelen op voorraad en snelle levering zorgen we dat jouw feestje nooit hoeft te wachten. Ons team staat dagelijks klaar om te helpen met maatadvies, last-minute bestellingen of gewoon een vrolijke glimlach in je mailbox. .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. ✅ Voor 23:45 besteld = morgen in huis ✅ 60 dagen retourneren ✅ 100.000+ artikelen uit voorraad leverbaar .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. Of je nu verkleed gaat als superheld, prinses, dinosaurus of glitterlegende — bij Feestkleding365 vind je alles om jouw feest onvergetelijk te maken. .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:.
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.feestkleding365.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer kleine kledingmaten
De kledingmaten zijn blijkbaar heel klein. Ik bestel een kledingmaat die op de website wordt aangegeven als voor een kind van 10/12 jaar. Ik doe dit bij mijn 8-jarige dochter aan en de mouwen en de broekspijpen passen maar net.
Ik bestel voor mezelf een grotere maat omdat ik graag heb dat kledij iets ruimer zit en mijn dochter van 13 jaar past hierin. Ik niet.
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed verpakt. Kwalitatief ook een goed product.
Snelle levering! Ik had per ongeluk enkele dingen te veel besteld, contact opgenomen met de klantendienst en ze hebben meteen de bestelling aangepast en zouden de terugbetaling regelen. Geen 5* omdat ik toch nog achter de terugbetaling aan moest.
Steeds correcte behandeling bij eventuele problemen
Vriendelijke medewerkers
Sehr schnelle Bearbeitung und…
Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung. Qualität in Ordnung.
Te laat en slechte ervaring klantendienst…
Helaas was de bestelling te laat geleverd waardoor we het niet meer nodig hadden.Terugsturen kan enkel aan 8 euro verzendkosten voor eigen rekening. Jammer als het hun eigen fout is en je toch nog moet betalen. Ook jammer dat de klantendienst niet wil afwijken en niet meedenkt.
Niks ontvangen
Ik had een bestelling geplaatst, maar vervolgens niks binnen gekregen.. telefonisch zijn ze niet bereikbaar want het is (altijd druk)
Ik kreeg extra kosten door Klarna ondanks dat ik niks heb ontvangen. Ik heb toch maar betaald want ik wilde niet nog meer kosten.
Tot op heden nog geen contact kunnen krijgen, niet via mail, telefoon of website.
Kortom: boeven zijn het.

Svar fra Feestkleding 365 - Elke dag een Feestje!
Pakket onvolledig toegekomen
Pakket onvolledig toegekomen. Telefonisch onbereikbaar. Klachtenformulier ingevuld maar geen reactie, ook niet via mail. Jammer!
Mijn rits ging na een paar uur dragen…
Mijn rits ging na een paar uur dragen kapot. Mail gestuurd, kreeg het volledige bedrag terug en mocht het pak houden voor het geval ik de rits wilde laten herstellen. Super goede oplossing voor dit onvoorziene probleem, vijf sterren. Kunnen veel bedrijven wat van leren!
Ondraagbare jurk
Jurk besteld maar zonder rits Kan je er met geen mogelijkheid in .telefoonnummer is voor de show en draait altijd hetzelfde bandje af ongeacht welk tijdstip je ook belt ..op een formulier met retourlabel verzoek is ook Nog niet gereageerd.ik Wil mijn geld terug

Svar fra Feestkleding 365 - Elke dag een Feestje!
top site voor last minute aankopen
normaal schrijf ik nooit recensies maar deze service was echt top, vrijdagavond om half 8 bestelling geplaatst en een uur later kreeg ik bevestiging van PostNL dat het pakket ontvangen/onderweg was. top
Slechte levering onbereikbare klantenservice
Pak was binnen 24 uur beloofd. Ik kreeg een bevestigingsmail van verzending terwijl het pak niet verzonden was. Klantenservice onbereikbaar.
Prima ervaring
Ik heb gisteren mijn eerste bestelling geplaatst op de site. Ik heb deze site gekozen omdat het aangaf dat de levering dag erop zou volgen.
De bestelling is vlot verlopen, en het item (verkleedpak kuiken) werd vandaag effectief geleverd. Mijn dochter is superblij met haar pakje en ze kan deze ook tijdig aandoen :-)
Kwaliteit lijkt ok
Dames Piraten kostuum besteld
Dames Piraten kostuum besteld. Super blij mee! Besteld en volgende dag al om 11.00 uur geleverd! Ook Netjes in een kledinghoes verpakt. Jammer dat er een vlekje op de jurk zit maar vermoedens dat het komt omdat de stof afgeeft. Kwaliteit is wat je mag verwachten voor de prijs. Maar ik ben er superblij mee! Wel een maat groter besteld en het zit prima. Dank jullie wel!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.