Absolut schlechter Kundenservice. Würde ich keinem weiterempfehlen. Ich habe dort Kostüme bestellt und musste ein paar zurückschicken, insgesamt 3 Stück ,weil die Größen nicht passten. Ich habe das Pa... Vis mer
Se hva andre synes
Zou de volgende dag geleverd worden, wat niet gebeurd is. Levering was pas na 4 dagen. Als je dan je pakket wil retourneren omwille van dat het te laat geleverd is, moet je nog eens zelf de verzendk... Vis mer
Ben zeer tevreden met de service. Had eerst via overboeking betaald, edoch dan was de levertijd langer. Enige oplossing was via Ideal nog eens betalen. Keurig afgehandeld want het dubbel betaalde bed... Vis mer
Chaos moeder geslaagd Helemaal vergeten dat het dag nadien feest op de kinder opvang was voor Halloween. Vandaag besteld morgen in huis . Sure we zullen het maar proberen en effectief ! Heel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. Bij Feestkleding365 draait alles om plezier, gemak en service. Al meer dan 10 jaar helpen we mensen in Nederland en België om het perfecte kostuum, thema-outfit of accessoire te vinden — van carnaval tot foute party, van Halloween tot kerstborrel. .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. Met duizenden feestartikelen op voorraad en snelle levering zorgen we dat jouw feestje nooit hoeft te wachten. Ons team staat dagelijks klaar om te helpen met maatadvies, last-minute bestellingen of gewoon een vrolijke glimlach in je mailbox. .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. ✅ Voor 23:45 besteld = morgen in huis ✅ 60 dagen retourneren ✅ 100.000+ artikelen uit voorraad leverbaar .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:. Of je nu verkleed gaat als superheld, prinses, dinosaurus of glitterlegende — bij Feestkleding365 vind je alles om jouw feest onvergetelijk te maken. .:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:.
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.feestkleding365.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top service
Ondanks ik een item heb terug gestuurd was de rest wel goed. Ik werd zelfs nog gebeld, omdat er eerst iets niet op voorraad zou zijn. Ik kreeg de vraag of ik het item wilde annuleren of wachten tot het weer op voorraad was. Achteraf was het item toch op voorraad en heb ik alles als nog snel binnen gekregen. Goede service en alles stevig verpakt. Jammer dat het ene item niet was wat we ervan verwacht hadden,maar we zijn erg blij met de andere items.
Kwaliteit
Gister besteld vandaag in huis, sipper snelle levering! Kwaliteit wel super slecht, ik heb een pak ontvangen met allemaal gaten en draden zitten overal los.
Ignoring EU consumer rights – misleading delivery claims.
I ordered a costume because this shop advertises guaranteed next-day delivery. I placed the order on Wednesday and expected it on Thursday, as stated. It arrived two days late, so it was no longer needed.
Under EU consumer law, when a seller advertises a specific delivery time and fails to meet it, this is considered misleading commercial practice. In such cases, the customer has the right to return the item without paying return costs, because the contract was not fulfilled as advertised.
Instead, the shop tells me to pay €7 for the return and claims they “cannot influence the delivery company.”
If they cannot guarantee the service, they should not advertise it.
This behaviour does not respect basic EU consumer rights.
If you expect honest delivery information and proper handling of returns, this shop is not reliable.
Update: I contacted your customer service right after it happened and I received same message twice. If you can’t guarantee the delivery ( everything depends on contract you have with carrier- so it is possible to always deliver the next day ) , don’t advertise that you can. Simple as that , this is false advertisement.
I will wait for someone to contact me.

Svar fra Feestkleding 365 - Elke dag een Feestje!
Geen idee waar mijn bestelling is!
Besteld op 29 november en inmiddels nu 4 december en geen communicatie, niks... alleen een bevestigingsemail op 29 november, maar sindsdien helemaal niks... geen track & trace, geen updates... en geen reactie van support
[UPDATE] Inmiddels ontvangen, goede kwaliteit

Svar fra Feestkleding 365 - Elke dag een Feestje!
Fijne en overzichtelijke online…
Fijne en overzichtelijke online feestartikelen en goede communicatie!
De site is overzichtelijk en de keuzes enorm.
De communicatie na je bestelling verloopt prima per mail en is actueel. De artikelen werden snel bezorgd en op de aangegeven dag bezorgd.
Fijne online winkel waar ik zeker weer zal gaan kopen.

Donderdagavond 21h besteld
Donderdagavond 21h besteld, vrijdagochtend 10h geleverd Waanzin maar content

Super tevreden
Super tevreden
Snelle keuze gemaakt, besteld super snel en netjes geleverd,

Supersnelle bezorging
Ongelooflijk dat de Grease jasjes zo snel zijn bezorgd. Super kwaliteit en zo leuk!!

Teleurstellende service!
Ik heb in oktober een bestelling geplaatst die ik nooit heb ontvangen. DHL heeft het pakket vanwege een beschadiging direct retour gestuurd naar het bedrijf. Inmiddels wacht ik bijna een maand op mijn geld. Bestellingen worden binnen twee dagen geleverd, maar een retour en terugbetaling blijkt ineens meer dan drie weken te duren.
De verantwoordelijkheid voor een beschadigd of zoekgeraakt pakket ligt bij de leverancier, maar toch blijft terugbetaling uit en wordt er nauwelijks gereageerd. Dit is zeer teleurstellend en niet klantvriendelijk.
Tot mijn terugbetaling is afgehandeld, kan ik dit bedrijf helaas niet aanraden.

Svar fra Feestkleding 365 - Elke dag een Feestje!
Goed geslaagd met mijn product
Goed geslaagd met mijn product, ook vriendelijk tewoord gestaan en goeie afhandeling
Feestkleding365 maakt waar wat men belooft!!!
Ik plaatste mijn online bestelling op maandagvoormiddag en mocht die de volgende dag, op dinsdag reeds in ontvangst nemen.
Dit voor een levering vanuit NL naar België!
Dat is pas topservice!!!
De kostuums pasten dan ook nog eens allemaal zoals gegoten, dus de maattabel is zeer betrouwbaar.
Prijs-kwaliteit is uitstekend.”

Goeie kwaliteit en mooi!
Het is altijd moeilijk om te bepalen als je online bestelt of de kwaliteit wel goed is en of het er net zo mooi uitziet als op het plaatje. Nou, dat is zeker zo! Ik ben superblij en kom met Halloween supercool voor de dag, bedankt!
Uiteraard heb ik toen meteen aan mijn mede feestgangers de link van jullie website doorgestuurd. Ik weet waar ik moet zijn voor een volgend feestje!
Zeer goede prijs/kwaliteit
Gemakkelijke bestelling, goede opvolging
Zeer goede kwaliteit
Bestelling vroeger dan aangegeven aangekomen

Halloween
2 kostuums en bijbehorende maskers besteld.
Goede kwaliteit, snel geleverd!
prima geleverd en ook netjes op tijd
Chaos moeder geslaagd
Chaos moeder geslaagd
Heel stevige verkleedkleding , snelle
Levering en moeder content met haar kleine pompoen in huis
Voor onze zoon van 8
Voor onze zoon van 8, met 128 besteld.
We kochten het scream masker en het magere Hein pak. Beide zitten perfect en zijn echt een aanrader om te kopen. Onze zoon is er heel blij mee en trots op. De kwaliteit is goed, levering perfect en snel.
Geen twijfels dus en bestellen maar, want bij deze shop zit je goed.
Liefs van een mama die deze shop voorheen nog niet kende. Mocht ik ooit nog iets nodig hebben zou ik het hier bestellen.”
Volgende dag al geleverd
Woensdag besteld en donderdag geleverd. Top!
Gewoon betaalbare topkwaliteit!
Al meerdere keren kleding hier besteld en altijd zit het goed. Maar de kleding is ook nog van een mooie kwaliteit!
“Mijn Oktoberfest tenue bleek na ontvangst te groot. Ruilen was geen optie, want de XXL was uitverkocht. Dan maar een ander tenue gezocht en gevonden. Maar ik moest er wel zeker van zijn, dat ik het op tijd zou ontvangen. Het feest was al over twee dagen. Even contact gezocht en de tips die ze mij gaven hebben ervoor gezorgd dat ik op tijd mijn alternatieve kostuum per post heb ontvangen. De mondelinge begeleiding en snelle persoonlijke communicatie heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Daarnaast is het het prima kwaliteit (Prijs/kwaliteit) en hadden we dus een geweldig Oktoberfest! Mede door het persoonlijke contact en behulpzame heer aan de lijn. Volgende keer bestel ik gewoon weer, zonder twijfel!”
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.