Dedicated to Customer Satisfaction We love custom motorcycles, and that fact that we are lucky enough to be able to own them ride them & be part the amazing camaraderie that surrounds them is what gets us up in the morning (very early as well, if a ride is in the offering)! We’re NOT custom Bike “snobs”, we don’t care if you ride a 125 Virago, a Harley Davidson factory custom or a hand built £40,000 custom chop. It’s the fact you ride, not WHAT you ride. We’re NOT a bog standard type of Motorcycle Apparel & Part retailer, so if you’re looking for piles of the run of the mill boring gear that fills those guys warehouse & shop shelves, same old year in year out, then we are NOT for you. Here at Fat Skeleton you don’t have to wade through pages of gear you won’t be interested in. So if you’re looking for one piece racing leathers, knee sliders, a Moto GP riders latest helmet, then I’m sorry, you WON’T find them here! Our Custom Brand Ranges. Wherever possible we always prefer to personally Road Test new gear before it becomes part of the range, as it gives us opportunity to not only make sure it’s fit for purpose & represents good value for your biking buck, but also so we can talk about the product from first hand knowledge & use. We don’t stock something just because it’s a supplier offers us or worse still was dumping it on the market at a cheap price, if we’re not happy with it, we don’t stock it….end of.
Unit E1 Imex Enterprise Park, NG15 7SZ, HUCKNALL, NOTTINGHAMSHIRE, Storbritannia
- +441159635837
- fatskeletonuk@googlemail.com
- www.fat-skeleton.co.uk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer